icon

Co zabalit tříletému dítěti na čtyřhodinový let?

19. led 2024

Ahoj, chci se zeptat co jste balily dětem do batůžku za věci na zabavení na cca 4h let??
Mám v plánu stáhnout hry a pohádky na tablet + Albi tužka, sluchátka, oblíbeného plyšáka, kreslící tabulku....
Nějaký další nápad?? Či něco co by mohlo zabavit 😂😂 před zlobením?
Bude sedět u okna tak doufám že bude koukat i ven ale jinak je docela neposeda...
Děkuji 🙏

lauriak
19. led 2024

Myslim, ze s hentakou vybavou by ste 4 hod let mohli prezit 🙈 Mozno este nejaku mlsku - lyofilizovane ovocie, chrumky a pod.

hannicka32
19. led 2024

Já beru do letadla ještě knížku, samolepkový sešit a novou malou hračku, třeba autíčko. Určitě něčo k jídlu, kapsičky, křupky. Lízátko na vzlet a přistání. Zabaví a pomůže od bolesti oušek. Také nás čeká delší let. Krásnou dovolenou 😊

gruyerre
19. led 2024

Nějaký samolepkový časopis? Taky je možné, že to celé prospí. Naše dítě jako mávnutím kouzelné hůlky usnulo ve stejné vteřině, kdy se letadlo odlepilo od země a probudilo se přesně ve chvíli, kdy se dotklo země 😀

bigbig
19. led 2024

Jako je to hodně o povaze dítěte. S mým synem ve 3 letech bylo lítání už úplná pohoda. Lítáme hodně. často.Zrovna v necelých 3 letech jsem s ním letěla sama let 3h+1h let bylo to úplně na pohodu. Tehdy si dělal omalovánky a nálepkový sešity plus jsme si četli. Tablet nemáme.

martulka88
19. led 2024

Já bych dala ještě samolepkovou knížku. A nějakou mlsku - lyo. ovoce, zdravou tyčinku apod.

reeeza
19. led 2024

Občas bych se s ním prošla v uličce, může pozorovat lidi, určitě s ním někteří naváží kontakt a budou dělat blbiny...jinak albi tužka, kreslení, samolepky...a co spánek, neuslo by?? 😁

me_druhe_ja
19. led 2024

Mobil/tablet s pohádkama a hrama. 😀 vzdycky jsem táhla spoustu věcí a nic jsme nevyužili. 😀 létám sama s dětma často, ale teda let jen 2h. Nejhorší bylo období tak od roku do dvou, dvou a kousek. 😀 ale jako určitě nějaká knížka, ta tabulka je taky fajn. Obecně nedoporučuju nic malýho, to popadá a už to nenajdete 😀 a jídlo!! Hodně jídla. 😀 nějaký ty drobný snacky 😀
Jo a nech ji co nejvíc vylítat před odletem po letišti😀