icon

Dcera má teplotu 38,5 °C, zítra letíme na dovolenou

cizu
26. srp 2015

Zítra dopo máme letět na dovolenou, teď jsme dceři, 19m naměřili 38,5😢 od pátku je nachlazena, má ale jenom rýmu...co teď? Je někdo s takovou zkušeností? Díky

Máme letet do Řecka k moři, žádná exotika...

medved09
26. srp 2015

já osobně bych asi riskla - dala nyní něco na snížení horečky, vzala si s sebou nějaké léky a homeopatika... Ale záleží na každém.

ajcebe
26. srp 2015

@cizu ja by taky letěla vzala prášky na teplotu atd. Myslím, ze ji moře udělá dobre.

sejti
26. srp 2015

Pokud máte dobré pojištění, tak sebou vezměte léky na teplotu (sirup, cipky) a přinejhorším požádáte o ošetření v Řecku. Mě doktor predepisoval antibiotika na dovolené v Bulharsku. Co jsem zaplatila to mi pojišťovna vrátila celé. Nezaplatila jsem ani korunu navíc. Paradoxně to vyšlo levněji než v CR. Akorát jsem nesměla alkohol. Tak pěknou dovču a ať je brzo ok.

marulu
26. srp 2015

Asi bych zajela na pohotovost, vysvětlila situaci a nechala zkontrolovat CRP - vyloučí bakteriální infekci. Kdyby to byla bakteriální infekce s potřebou užívat antibiotika, nejela bych. Pokud se prokáže viróza, tak bych nakoupila dost léků na teplotu a asi to riskla. Jednou nám dcera onemocněla na dovolené a byly to nervy - naštěstí jsme byli autem v Itálii, tak jsme se vrátili dřív a byl to zánět ledvin, týden byla v nemocnici. Kdybysme byli někde letecky, bylo by to mnohem komplikovanější. Držím palce ať vše dobře dopadne a na dovolenou odjedete a užijete si ji.

cizu
autor
26. srp 2015

@marulu díky, pokud má teplotu od dnes odpo, na crp se to projevi až nejdřív zítra večer.......ráno asi skaknu k dr, ale myslím, že nic nevymysli... Říká se u teplot čekat 3 dny a pak se ukáže..... Lekarnicku ns cesty vybavenoumam...uvidíme, jaká bude noc😢