Dcera má teplotu 38,5 °C, zítra letíme na dovolenou
Zítra dopo máme letět na dovolenou, teď jsme dceři, 19m naměřili 38,5😢 od pátku je nachlazena, má ale jenom rýmu...co teď? Je někdo s takovou zkušeností? Díky
Máme letet do Řecka k moři, žádná exotika...
Pokud máte dobré pojištění, tak sebou vezměte léky na teplotu (sirup, cipky) a přinejhorším požádáte o ošetření v Řecku. Mě doktor predepisoval antibiotika na dovolené v Bulharsku. Co jsem zaplatila to mi pojišťovna vrátila celé. Nezaplatila jsem ani korunu navíc. Paradoxně to vyšlo levněji než v CR. Akorát jsem nesměla alkohol. Tak pěknou dovču a ať je brzo ok.
Asi bych zajela na pohotovost, vysvětlila situaci a nechala zkontrolovat CRP - vyloučí bakteriální infekci. Kdyby to byla bakteriální infekce s potřebou užívat antibiotika, nejela bych. Pokud se prokáže viróza, tak bych nakoupila dost léků na teplotu a asi to riskla. Jednou nám dcera onemocněla na dovolené a byly to nervy - naštěstí jsme byli autem v Itálii, tak jsme se vrátili dřív a byl to zánět ledvin, týden byla v nemocnici. Kdybysme byli někde letecky, bylo by to mnohem komplikovanější. Držím palce ať vše dobře dopadne a na dovolenou odjedete a užijete si ji.

já osobně bych asi riskla - dala nyní něco na snížení horečky, vzala si s sebou nějaké léky a homeopatika... Ale záleží na každém.