Doporučte dovolenou u moře
Prosim o tipy, kde se Vam libilo 🙂 jedeme dva dospeli, dve deti pet a dva, chceme co nejkratsi let takze jsme koukali do tech 2,5hodin max na Sardinii,Lefkadu zatim. Klidne pridejte tip na konkrétní hotel (hlavne ne daleko od more a pisecna plaz ) dekuju 🌻
@pettischwarz tohle rikam manzelovi,koukala jsem na letenky na sardinii,zpatecni nas vsechny by vysly 25tis a ubytovani prea booking moc.hezky kolem 12-15tis pro vsechny na tyden, a cestovkou Sarsinie vyjde na min 55....je fakt,ze vařit bYchom museli.sami a auto půjčit :/
Sardinie je nadherna.Byli jsme tam minuly rok s manzelem na svatebni ceste a jednou se urcite vratime i s detmi. Krasne azurove more,bily kremicity pisek☺
@janinkadodinka jeee můžeš mi poradit kam jak za.kolik jste.jeli??🌻
@fotografka158 cestovka je dneska prezitek
@fotografka158 Byli jsme kousek od mestecka Olbie,kde je i letiste. Transfer trval cca 15 minut,takze kousicek. Leteli jsme z Bratislavy koncem cervna. Na jednoho nas vyslo ubytovani s all inclusive a vsemi poplatky na necelych 18 tisic. Nikde jsem nevidela,tak nadherne more jako na Sardinii 😊

@barumat: chápu, my dříve taky tak jezdili, ale teda aspoň na last minute. poslední dobou mi ale ty zájezdy přijdou hrozně předražené a akce na letenky naopak výhodnější. třeba malta all inclusive s cestovkou v srpnu vyjde tak na 20000,-. nás to vyšlo na polovinu. ale musíš si to sama vymyslet to je pravda. naštěstí mě to baví. ale my děti nemáme, uvidíme,jak to bude za pár let... ale chápu,že někdo se s dovcou nechce 3 týdny parat jako ja a chce jen vypnout 😉 každopádně pro zakladatelku,pokud chce ušetřit a mít přitom luxusní hotel,muze byt toto reseni🙂)