icon

Dovolená na Slovensku. Co musím splnit, abych tam teď mohla vycestovat?

garpova
26. kvě 2021

Dobrý den, jak je to prosím teď s požadavky ohledně covidu, pokud chci cestovat na Slovensko? Na stránky MZV ČR jsem se dívala, ale raději bych informace od někoho, kdo byl nebo se chystá v blízké době k našim sousedům. Děkuji.

Strana
z2
konidana
31. kvě 2021

@marimanta myslim ze jsem cetla ze deti do 18 let mit test nemusi

konidana
31. kvě 2021

@jelenice_zavodnice jeste by mne zajímalo jak maji tuto online registraci ošetřenou u lidi co nejsou online😅

jelenice_zavodnice
31. kvě 2021

@konidana Pokud te zastavi na hranici a nemas to, tak se muzes pokorne omluvit a pozadat je, ze si to udelas hned tam nez te pusti dal anebo je pozadas aby to udelali s tebou a pomohli ti s registraci.
Nebo se muzes ohanet zakonem ale jelikoz se jedna o slovenske pravni prostredi, tak nevim, jak se tam k tomu staveji soudy, jestli je neco z tech opatreni protipravni nebo ne.

jelenice_zavodnice
31. kvě 2021

@marimanta Deti do 10 let nepotrebuji. A pokud jedete na nejaky planovany lekar. zakrok, tak to je i v nejakych vyjimkach, kdyz tak si najdi slov. vyhlasku s vyjimkami.

marimanta
1. čer 2021

@jelenice_zavodnice děkuji, já to právě nikde nenašla. Ale taky je pravda, že jsem to vyloženě intenzivně neshledala, protože jsme zatím nedostali termín. Jde jen o speciální vyšetření, které se v ČR neprovádí. Ale paní říkala, že se s termínem ozve až po rozvolnění. Tak zatím čekám. Tady ta diskuse mi padla do noty, tak jsem toho musela využit 😊

Strana
z2