Dovolená se 3 dětmi

akankeo
15. led 2016

Maminky co máte doma 3 děti, jak řešíte dovolené a delší výlety. Mám 2 školkové děti a miminko. Letos bychom chtěli k moři letecky. Vzhledem k uprchlíkům si nejsem jistá destinací, ale předpokládám, že Rhodos, Španělsko či Portugalsko by nemuselo být špatnou volbou. Koukala sem ještě na Kapverdy, tam by byl božský klid a málo turistů, i byly letenky v akci, ale to už chce očkování, takže tam mimčo nepotáhnu...

Museli bychom asi vzít buď něco s kuchyňkou nebo all inclusive po loňských zkušenostech kdy sme s polopenzí půl dne naháněli jídlo... Většinou sou nabídky pro 2 dospělé a 2 děti, co jsem koukala... Nemáte tipy, kam s početnou rodinou - hotely, kde lze mít 3 děti nebo nějaké pěkné apartmány?

Připadně tipy i po Čechách? Chci si tuto mateřskou užít, když teď nemusím 2 roky do práce, starší děti cestování baví, s tatínkem už zvládli i 8mi hodinový let, takže v tom problém nebude, miminko se přizpůsobí rodině, takže zbývá pouze vyřešit kam 🙂.

Jinak prosím o tipy letecky, sice máme velké auto s velkým kufrem, ale víc jak 5 hodin v kuse s dětma autem nikam nepojedu, to by mě šlehlo...

tulikiss
15. led 2016

@akankeo tak to ze je vetsina 2+2 vam nevadi mimco je jeste malinke takze pojede jako infant bez naroku na misto v letadle a na luzko vetsinou za cenu 1-2 tis. coz je super.

akankeo
autor
15. led 2016

@tulikiss my sme s holkama v tomhle veku prave nelitali, nejak sem to moc prozivala, tak nevim, jak tam to miminko je, dekuju za tip, to dost rozsiruje moznosti 🙂

tulikiss
15. led 2016

@akankeo to plati pro deti do dvou let, letos v lete sme to jeste stihly s mladsi a bylo to fajn sice v letadle sedela na kline ale treba v jidelne nikdo neresil jestli neco sni, pro starsiho sme vyzadali postylku ve ktere spala ona a syn mezi nama uprostred a byla to uplna pohoda.

marcelkad
28. črc 2016

mám zkušenost třeba s Ck Neckermann - vyjednali s hotelem, že do pokoje, který byl určen 2+2děti nám dovolili třetí dítě, samozřejmě za poplatek přistýlky. Myslím, že je to hodně na domluvě. Pokud hotel nenabízí rodinné pokoje, dá se s nimi domluvit.

terulinkas
29. črc 2016

se 3 dětmi to bude fuška, ale dá se to zvádnout...

akankeo
autor
30. črc 2016

@terulinkas a kam jezdite? My zatim vsude tahame detskou postylku, ale az bude vetsi, tak to zacne byt slozitejsi

zuzana_balasova
Odpověď byla odstraněná
Zobraz