•
22. črc 2009A načnuté jídlo myslím že být může...měla jsem tyčinky a v poho..
0
Jabber to jo, kor když bude malej prudit a my kolem něj dělat opičky 😃 Ba ne, fakt jste mě holky dost uklidnily. Díky 🙂
Ještě jsem se chtěla zeptat. Koukala jsem na letový plán od naší CK a na ten Rhodos vetšina odletů byla až odpoledne =-) Naivně jsem si myslela, že se poletí ráno, aby jsme se odpo mohli už šplouchat. Kdy jste letěli vy?
Ještě jsem se chtěla zeptat. Koukala jsem na letový plán od naší CK a na ten Rhodos vetšina odletů byla až odpoledne =-) Naivně jsem si myslela, že se poletí ráno, aby jsme se odpo mohli už šplouchat. Kdy jste letěli vy?
Holky tak mám další otázečku :-N Jak je to s počtem zavazadel? Je to nějak omezeno? Může mít dítě vlastní tašku i když nemá placenou letenku? A co se váhy týče, zavazadlo do letadla může mít max 5 kg a kufr max 15? Chápu dobře, že může mít zavazadlo do letadla míň a o to víc klidně kufr?
jj, ale ujistuju te, ze to staci.......teda jako muzes jich mit kolik chces, ale vazit mohou dohromady 40 kg.
jde o umeni zabalit to, co je potreba, my jezdime standartne s dvema kuframa, jeden ma 18 a druhy 15 kg vetsinou, a spoustu veci stejne nepotrebuju. V zari jedem na Kretu do vilky, a to bereme Mie jeji kufr plny hracek
jde o umeni zabalit to, co je potreba, my jezdime standartne s dvema kuframa, jeden ma 18 a druhy 15 kg vetsinou, a spoustu veci stejne nepotrebuju. V zari jedem na Kretu do vilky, a to bereme Mie jeji kufr plny hracek
Tak my se přesně před 14 dny vrátili ze Zakynthosu 😉
Zavazadla jsme měli 2, malá ještě neměla svoje sedadlo 😉 jedno mělo 25 a druhý 27kg a nikdo nadváhu neřešil 😉 oni docela koukaj na to, že máte dítě 😉
Letěli jsme ve 4 ráno, takže jsme v 1 vstávali :-p malá nás překvapila a cestu zvládla líp jak my..od tý 1. nespala, celou dobu všechno sledovala a lítala po letišti 😉 v letadle byla taky hodná x-) a usla až ve 14. hodin, když nás ubytovali :-N
Zavazadla jsme měli 2, malá ještě neměla svoje sedadlo 😉 jedno mělo 25 a druhý 27kg a nikdo nadváhu neřešil 😉 oni docela koukaj na to, že máte dítě 😉
Letěli jsme ve 4 ráno, takže jsme v 1 vstávali :-p malá nás překvapila a cestu zvládla líp jak my..od tý 1. nespala, celou dobu všechno sledovala a lítala po letišti 😉 v letadle byla taky hodná x-) a usla až ve 14. hodin, když nás ubytovali :-N
mobi :-S Nechci strašit, ale ani to ještě nemusí bejt konečnej čas :-S Nám se jednou stalo, že nám volali, když už jsme skoro vyráželi na letiště, že je zpoždění 6 hodin, že se letadlo někde zdrželo 8-( Na letišti pak byla naštvaná spousta rodin, hlavně ty s dětmi, protože se jim nedovolali a oni tvrdli na letišti, děti unavený, protivný....no hrůza
tak snad už to je váš konečnej čas 😉
tak snad už to je váš konečnej čas 😉
Začni psát odpověď...

Odešli