icon

Jak to chodí na letišti a v letadle?

madoxka
14. říj 2016

Ahoj holky, nikdy jsme s manželem neletěli a moc rádi bychom si nějaký ten let zkusili. Jenže vůbec nevíme jak to chodí. Můžete mi to trošku přiblížit?

Strana
z2
berynka
15. únor 2017

@xpila tak po psychické stránce určitě 😄

xpila
15. únor 2017

@berynka No vždyť právě, takže tam to i chápu.

puutalo
15. únor 2017

@shine2015 To je zajímavé, že já se setkávám s tleskáním hlavně v zámořských letadlech, kde je Čechů minimum...

lennus
15. únor 2017

Na letenky doporučuju www.skyscanner.cz
Jinak už tu asi vše bylo řečeno. Mohla bych leda napsat svoje zkušenosti při létání s dítětem, kdyby to někoho zajímalo.

aleenka1234
15. únor 2017

@duckie nevím, do hurghady jsem v životě neletela. To je zřejmě vaše parketa ;) Kamarádky, co létají jako letušky v emirates po celém svete a i z me zkušenosti, tak tleskají pouze češi a slováci. Nedělá se to.

biene007
15. únor 2017

@lennus me by to zjimalo - jak s detmi...
j

biene007
15. únor 2017

Jinak doporucuji kiwi.com -
Firmu zalozil Cech na zaklade vlastni cesty, kterou si sestavil jako co mozna nejlevnejsi a co jsem tam hledala, ceny mi nizke prisly...
pristat s letadlem - za potlesk stoji i napoprve... Kolikrat bych si zatleskala po dlouhe ceste autem, kdyz ridim 😂😂😂

aleenka1234
15. únor 2017

@duckie a co se týče pravopisu, tak to se vám tedy velice omlouvám, automaticky se mi tam vložilo mi místo my ;) děkuji za opravu a příruček o čj mám opravdu hodně. Děkuji za nabídku ;)

duckie
15. únor 2017

@aleenka1234 Nekrmím trolly, takže tím bych tuhle debatu uzavřela. S Fly Emirates jsem ještě neletěla, to je fakt, tam je to zřejmě jinak.
Nicméně z osobní zkušenosti (podobnou má evidentně více uživatelek) u těch ostatních je to celkem běžná záležitost...
A abych řekla pravdu, připadá mi, že u cestování letadlem je dost podstatnějších věcí a situací, na které by mohla zakladatelka narazit, že nějakej potlesk je vlastně úplně to poslední, co bych na jejím místě řešila.😉

lennus
15. únor 2017

@biene007 Letěli jsme zatím třikrát - z ČR na Kos v jeho necelém 1,5 roce, to jsem ještě kojila, tak prso bylo to nejlepší, po 2. roce do Anglie a před 3. rokem do USA. Viděla jsem velký rozdíl mezi 2. a skoro 3. rokem. Kdybychom s ním tak daleko letěli před rokem, tak by to byl větší záhul, na té dlouhé cestě jsme se snažili si naplánovat nejprve krátký let a pak ten dlouhý přes oceán, lepší odpoledne/večer kvůli spánku, měli jsme knížky, hračky, sluchátka s hudbou a jídlo, to je asi nejlepší na zabavení, je to samozřejmě někdy trochu náročné pro rodiče, ale když člověk někam chce, musí holt něco obětovat, každopádně náš malý byl zvyklý cestovat už autem dost po ČR od narození, tak další cestování byl jen krok kupředu. Dost ho zabavila knížka s vodovým štětcem, perfektní tip na cesty!

Strana
z2