icon

K moři letadlem s miminkem

kkatee
7. led 2017

Zdravím 🙂 Kdy jste letěli poprvé s miminkem letadlem? Jak to zvládlo?
Děkuji 🙂

luckaamilan
7. led 2017

Syn mal rok a bolo to bez problemu. Myslim, ze tak do 1.5 roku je to s miminkem v lietadle ok, potom zacne teror 🙂. Ked mal syn 2 roky a 4 mes,leteli sme na Kanary a strasneeee, teroristi hadr. Skakal, behal...ale u mora bol uzasny, len ta cesta....

moniiss
7. led 2017

My letěli se synem,když mu byly 2 r. a 2 měsíce. Naprosto v pohodě, byl v te době uz velmi rozumný, bez plen i v noci a moc se těšil na "éro",na letiště, vezl si svůj vlastní malý kufřík...byl skvělý. Let tam i zpět prospal.

majkylove
7. led 2017

my poletíme v dubnu s dvouletým 15 hodin,už teď se mi o tom i zdá,myslím že to bude katastrofa 😲 kdyby někdo přidal pozitivní zkušenost tak budu jen ráda 😀

zajusenka
7. led 2017

Ahoj, moje teta bydlí v Californii, má dvě holčičky a s oběmi létá každý rok do čech. Srpen 2015 jsem letěla s nimi do CA ... Tenkrát měla Emma 6let a Maya (Mája) 21 měsíců...Cesta byla dlouhá 1,5h autem na letiště, 2h na letišti, 2h v letadle, 6h na letišti, 12h v letadle, 1-2h na letišti a další 2h autem... cesta byla dlouhá a unavující, ale obě byly hodné 🙂

soyevita
8. led 2017

@kkatee Poprvé v půl roce,létaly jsme často.Nejhorší bylo období kolem roku.Pak už ok
Výhoda je,pokud se miminko ještě kojí.
@majkylove třeba budeš překvapená,jak dobře to zvládne😉

kkatee
autor
8. led 2017

@soyevita A v tom půl roce v pohodě? Bojím se toho podtlaku, aby nebolely mimčo ouška.

soyevita
8. led 2017

@kkatee Ne,byla úplně v pohodě,létaly jsme z Kanárů do Prahy a nebo do Kanáry-Madrid.Nejhorší to bylo kolem toho roku,když už chodila,těžko se vysvětlovalo,že musí sedět....

jennnyg
8. led 2017

My jsme letěli,když bylo malý skoro osm měsíců do Řecka,vyřídit jí pas. Měla jsem z toho strach,protože to bylo absolutně mimo její režim.let Aberdeen -Frankfurt,cca 2 hodiny,pak stop ve Frankfurtu 2 hodiny,pak let Frankfurt - Atény cca 2,5 hodiny.a pak ještě další hodinu v autě.letěli jsme s lufthansou s dala to úplně bez problému.spíš měla problém s tím horkem tam.my žijeme ve Skotsku,kde bylo minulý rok maximálně dvacet stupňů a tam bylo první dva dny 35 a dusno a to bylo podle mě na ní moc horko.pak to spadlo na 25-28 stupňů a to už byla v pohodě.absolvovali jsme taky jízdu autem čtyři hodiny,skoro 400km dolů na jih za tchanem.auto nemáme,takže jsem se toho taky bála,ale taky v pohodě,i zpátky.Zpáteční let ke konci asi dvacet minut brečela,protože let z Frankfurtu měl zpoždění a domů jsme priletali okolo půlnoci,takže to už bylo pozdě na ní.jinak na uši se doporučuje dát dudlík.vezmi si hodně hraček,příkrm a mlíko,jestli budeš potřebovat a bude to v pohodě.akorát bych určitě nejela někam s takhle malým dítětem do velkých veder..

lucie206
8. led 2017

Ahoj, poprvé jsme letěli do USA když bylo malé 3,5 měsíců a vše v pohodě, to je ještě miminko lezacek. Podruhé jsme letěli do USA když ji bylo 8,5 měsíců, to už bylo malinko horší, ale dalo se to a teď nás čeká cesta domu v 11 měsících a jen se bojíme jak to vydrží tak dlouho, protože už začíná chodit a to je asi nejhorší období. Ale jinak ouška úplně v pohodě i bez pití při přistání. Zepry to miminka moc nevnimaji.

babanci
8. led 2017

My letěli poprvé s vlastním do Řecka v 9 měsících. Naprostá pohoda a s vnučkou jsem letěla ve dvou letech do Tunisu a spala tam i zpět. Cestování je poslední dobou únavnější pro nás než pro děti. Jenže milujeme moře,tak holt to musíme vydržet.

aleenka1234
8. led 2017

My letame taky cca od 4.měsíců a úplně ok.

dancajer
10. led 2017

poletíme letos poprvé s téměř dvouletým k moři, tak jsem zvědavá... na auto je zvyklý, ale letadlo je něco jiného no :( máte nějaké tipy na zábavu, co vzít sebou - počítám knížky a nějaké nové hračky co nezná aby ho zaujali a kreslící tabulku... díky za tipy...😉

gustavo_woltmann
13. led 2017

my letáme cca od 6 měsíců a vždy naprosto v klidu. ted už nám budou 3 roky.