Kufr pro celou rodinu. Jaký doporučíte?

Ahoj, již nám nastal čas, kdy můžeme jako rodina vyrazit na první společnou dovolenou, tak se na to chceme dobře připravit. Je to pro nás nová situace, tak bychom potřebovali poradit. Jaký kufr byste 3členné rodině doporučili?

adelka951
4. srp 2023

Tak do jednoho kufru se nevejdete s váhou, teď už rodina u většiny leteckých společností nemůže váhu zavazadel sčítat, tak je lepší mít každý svůj. Já jsem loni dětem kupovala skořepinový se 4 kolečky, a osvědčil se.

adelka951
4. srp 2023

A je lepší vybírat barevný, ne černý. Potom se lépe hledá.

g_m
4. srp 2023

Koupila bych jeden velký a jeden malý. Bude to přehlednější a pokud letíte, tak by vám to mělo vyjít i váhově.

areh
4. srp 2023

Koupila jsem si teď tenhle. Oblečení jsem tam nacpala na týden mě a 2 dětem. Ale jedeme autem, takže hodně věcí bude mimo. Do letadla bych vzala buď každému střední nebo velký a střední (záleží na parametrech letecké společnosti)
https://www.wittchen.cz/stredni-kufr,p7256444?i...

dyechampion
4. srp 2023

Skorepinove kufry se rychle nici, na letisti s nima nezachazeji hezky. Nam se osvedcili tyto dva kufry https://www.glami.cz/helly-hansen/helly-hansen-... uz je asi neprodavaji, mame je 8 let. Za me je proste nej nepromokavy silny textil, a da se toho tam pak dat i vic

daisy95
4. srp 2023

Samsonite a nebo American Tourister, mame obe znacky… skorepinovy uz nekolik let cela rodina a letame nekolikrat do roka.. kvalitni skorepinovy kufr vydrzi dlouho..u obou je ten material takovy jakoby mekkceny? Tak kdyz se s kufrem hodi nepraskne

j.a.n.i
5. srp 2023

@daisy95 Mam taky z měkkého plastu, jen s tím, ze byl asi za 1200,- a taky uz drzi dost let.

zelenaesmolda
5. srp 2023

@adelka951
Lepsi je latkovy,skorepina snaz praskne.

laura331
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
kristynakasackova
autor
23. srp 2023

Děkuji Vám moc za vaše rady, hlavně ta váha bude asi problém. Mrknu na ty odkazy, něco s manželem vybereme.