icon

Jakou tašku do porodnice?

kkkt
17. únor 2019

Ahoj 🙂
nastal nejvyšší čas a já balím do porodnice (37tt). Jen nevim jestli cestovní tašku nebo kufr? Co jste měly a vzaly byste znovu?
Děkuji 🙂

dindulik
•
17. únor 2019

@kkkt
Ahojky, no já mám zabalené dvě tašky, jednu k porodu a druhou na poporodní.

kkkt
autor
•
17. únor 2019

@dindulik Také to tak mám nachystané. Na sál beru pidi cestovní, ale to 6nedělí nevím. Kufr nebo taška ...

lllucielll
•
17. únor 2019

@kkkt měla jsem kufr 😊

elencze
•
18. únor 2019

Taky jsem měla kufr

ejmate
•
18. únor 2019

Já asi taky vezmu kufr, tašku mám jen takovou úplně mega velkou...ale uvidím pak, co vlastně s sebou potáhnu, možná za ní ještě budu ráda :D

makronka222
•
18. únor 2019

Prirucak na koleckach

ferrari
•
18. únor 2019

Já měla cestovní tašku na porodní sál ti nic nenechaji

zavodnice
•
18. únor 2019

K porodu jsem měla malou sportovní tašku. Stejně jsem ji musela nechat ve skříňce a na sál si vzít jen par věci. Na sestinedeli už jsem měla velkou sportovní tašku a v ni už víc věci. Aspoň se pak vešla do skříňky.

lnk84
•
18. únor 2019

@kkkt Já mám sportovní tašku, ale je opravdu narvaná k prasknutí - budu muset překontrolovat jestli opravdu všechno potřebuju. U nás v porodnici jsou zakázané návštěvy, tak jsem možná z toho stresu, abych měla všechno zabalila i věci co nepotřebuju 🙂

lida9
•
18. únor 2019

kufr se nevejde do skrinky, kterou mel clovek na sestinedeli pridelenou... takze za me taska... ale jina porodnice jine skrinky🙂

michaelllas
•
18. únor 2019

Na šestinedelí jsem měla kufr🙂

zrzeckas
•
18. únor 2019

Po zkusenosti.... tasku s koleckama 😃

ivis_b
•
18. únor 2019

Ja mela cestovni tasku, normalne jsem ji mela na porodnim sale a pak si ji vzala na pokoj. Nikdo nic neresil, co mam s sebou. Z porodniho salu mi ji odnasel manzel, ale kdyby tam nebyl, verim, ze ji odnese sestra, ja byla rada, ze jdu, natoz jeste tahat tasku/kufr😁 Asi je to fuk, zabal si do toho, na co jsi zvykla😉

jancabr
•
18. únor 2019

@lnk84 zakázané návštěvy? to snad ne
@kkkt měla jsem sportovní cestovní tašku. Věci k porodu ležely hned navrchu

korneliusa
•
18. únor 2019

@lnk84 Ve stresu nebuď, co ti bude chybět, to donese tatínek. Ten není návštěva.

cilkat
•
18. únor 2019

Beru si sportovní tašku... ony skříňky mívaj dost prapodivné tvary a nechat kufr pod postelí se obvykle nesmí, takže "muchlatelnost" je výhoda.

popelka1984
•
18. únor 2019

U porodu jsem měla akorát kabelku do níž jsem za celou dobu stejně nehrábla a na pokoj jsem měla akorát pár věcí pro malého (stejně nosil erár), doklady, něco na spaní a hygienické potřeby. Neplánovaně jsem musela být v porodnici o dva dny déle kvůli žloutence, takže s mým oblečením to bylo tak tak.

lnk84
•
19. únor 2019

@jancabr z důvodu chřipkové epidemie..

lnk84
•
19. únor 2019

@korneliusa k porodu může, ale na návštěvu asi ne..

kalutedi
•
19. únor 2019

asi spíš záleží, co vše si balíte. Já jsem prakticky dostala vše potřebné od porodnice, takže jsem si balila leda tak pyžama, osušku, pantofle, župan a kosmetickou taštičku. Věci pro mimi na cestu domu přivezl tatínek až když si pro nás jel. Mně by tedy stačila i igelitka😝, měla jsem sportovní tašku.

leymea
•
19. únor 2019

Ja mela kufr a vzala bych si ho znova. Mela jsem ho i na porodnim boxu jako @ivis_b .

jancabr
•
20. únor 2019

@lnk84 otec dítěte, není návštěva.
Bojujete za to holky. Nenechte se takhle separovat

hanulkaha
•
20. únor 2019

Ja rodila u MB v Brne, mela jsem na 6nedeli mensi kufr na koleckach, ale nevesel se do skrinky, resp.nacpali jsme ho tam ale skříňka byla neustale pootevrena a venku se nikde valet nesmel, takze ja ted volim vetsi cestovni tasku a co se nevejde, necham si potom prinest zvlast 😉

kkkt
autor
•
20. únor 2019

Děkuji za všechny názory a zkušenosti 🙂 Zvolím tedy kompromis a to cestovní tašku na kolečkách.

korneliusa
•
20. únor 2019

@lnk84 Otec není návštěva, je zákonný zástupce!

lnk84
•
20. únor 2019

@korneliusa Nevím jak se to tady bere. Na druhou stranu, jsem pred dvěma týdny byla v nemocnici s dvouletým kvůli chřipce, takže mám pro to omezení docela pochopení..Opravdu bych nechtěla neco podobného absolvovat s novorozencem..Sousedka rodila taky při chřipkové epidemii a na návštěvu nesměl nikdo, ale to je už 9let..