icon

Last minute zájezd k moři - cena v září

evca_w
18. črc 2019

Hezky den, chci se zeptat, zvazujeme zajezd k mori, ale az v zari.Idealne Recko nebo Bulharsko.3 dospeli a dite 2,5 roku.Urcite z financnich duvodu bychom radi koupili pak v zari nejaky ten last minute, ale nemam predstavu, na kolik to tak vyjde.. vim, ze ted se da na posledni chvili letet treba za 10 000Kc (all inclusive na osobu na tyden), ale v to zari by to mohlo byt jeste levnejsi, ne? Mate nekdo zkusenost treba z lonska?Pripadne i tip na konkretni destinaci, hotel..?Dekuju🙂

Strana
z4
marcicek84
20. črc 2019

@bayt no nemohla,ale v ramci Evropy se velkym metropolim vyhybam,bud jsem v nich byla,nebo me nelakaji ale psala jsem,ze to je u me o pocitu a nejmin bezpecbe se citim v Tunisu,Egypte a Turecku,takze tam nejezdim,ale kdo se neboji a chce at tam jede v tim nikomu nebranim,je to kazdeho vec a kazdy si muze vybrat co vyhovuje jemu...
Ano je to v Turecku o tech hvezdickach,chce to tam mit min.4 hv. idealne 5 hv.hotel

bayt
20. črc 2019

@marcicek84 Tak mluvíš zásadně jen o muslimských zemích, takže to je opravdu asi jen pocit.

marcicek84
20. črc 2019

@bayt tak kazdy pocit je necim podporeny,z niceho by ten spatny pocit nevzniknul...

clo1
20. črc 2019

@marcicek84 letiště v Istanbulu a letiště v Antalyi (kam by letěli) jsou od sebe vzdálené 600 km. Tam je to opravdu klidné, nebála bych se tam letět. 🙂

marcicek84
20. črc 2019

@clo1 ano to vim,ale kdyz neuhlidaji svoje centralni letiste,tak uz proste nemam k tomu duveru,na druhou stranu i v Burgasu (Bulharsko) byl na letisti vybuch,uz presne nevim ve kterem roce jestli 2012 nebo pozdeji.

clo1
20. črc 2019

@marcicek84 všude se může něco stát. I v doposud klidných zemích. Ale je to na každém.....já bych třeba neletěla do Tuniska, Egypta....a někdo tam létá v pohodě každý rok.

zelenaesmolda
20. črc 2019

@marcicek84
bouchnout bomba muze kdekoliv,bouchla uz snad skoro v kazde evropske metropoli,nekde dokonce nekolikrat.s timhle pristupem bys nemohla ani do samosky

marcicek84
20. črc 2019

@zelenaesmolda tak si myslim,ze se nemusim opakovat,vsem jsem popsala vyse,jen je treba si to cele docist... Jinak jestli nam tady v samoskach bouchaji normalne bomby...doposud se nic takoveho na uzemi CR nestalo...prilis to bagatelizujes,moc dobre vis,ze nektere zeme a mentalita tech lidi v nich je jina...

fire85
20. črc 2019

@makiska1 blbost byly jsme v pulce září v Bulharsku a voda jako kafe , normálně koupacka

zelenaesmolda
20. črc 2019

@marcicek84
no tak zatim nejvic utoku bylo v Parizi a v Londyne a to je zapadni Evropa.Rozhodne je tam nebezpecneji nez v Turecku.

marcicek84
20. črc 2019

@zelenaesmolda no a čteš zahraniční zprávy, v turecku je něco každý týden, jenom tady se o tom nepíše, protože se mydlí tamní obyvatelstvo mezi sebou, takže nesouhlasím

bayt
20. črc 2019

@marcicek84 A ty myslíš, že v té Paříži nejsou útoky každý týden? Neříkám, že tam každý týden bouchne bomba, to ani v Turecku, ale jak tam rostou násilnosti, muslimové vraždí židy apod.?

antoinet
20. črc 2019

Myslim, ze to tu jeste nepadlo, ale co Chorvatsko? Kdysi jsem letela z Brna do Dubrovniku (prijemne kratky let, ale neni to Sever), krasna plaz a priroda, ciste more a ceny by mohly byt rozumne.

zelenaesmolda
20. črc 2019

@marcicek84
predstav si,ze sleduju zahranicni zpravy a o Turecku ticho po pesine.
A i kdyby se mydlilo mistni obyvatelstvo mezi sebou tak to urcite nebude probihat nekde v primorskem letovisku 🙂
Vis kolik je utoku v Londyne?Skoro kazdy den neco,nejake prepadeni,stabbing atd.Pariz je snad jeste horsi,musis vedet kam nemas lezt,ale to je stejne vsude 🙂

marcicek84
20. črc 2019

@zelenaesmolda tak to asi sledujes servery kde se o nicem takovem nepise...

@bayt ne to si nemyslim,ale tedy v teto diskuzi nikdo nechtel ani do Londyna ani do Parize,tak je trochu mimo misu to tu srovnavat,dokonce se nebavine i statech Britanie nebo Francie...resily se moznosti Bulharsko vs.Recko vs. Turecko a to se na me nezlob to bych teda co se bezpecnosti tyce nejvys dala Recko,pak Bulharsko a nakonec Turecko a tobe nebo nekomu jinemu se to libit nemusi,ale bohuzel to tak je.

Ale uz jsem psala nekolikrat,ze je kazdeho volba kam jede,miluju Recko jedu zas,kdo ma rad Turecko a citi se tam bezpecne at jede...vsak jsme dospeli lide a kazdy ma jine preference finsncni moznosti a kazdy se citi dobre jinde,proto je velky vyber moznosti kde travit dovolenou...

zelenaesmolda
20. črc 2019

@marcicek84
neni to mimo misu to srovnavat,pokud se ti neco ma stat tak se to stane.
Podle ceho soudis,ze Recko je nejbezpecnejsi?Zrovna tedka jak byla na Chalkidiki ta boure tak tam zemrelo nekolik lidi,jsou tam caste lesni pozary atd.
Bohuzel to tak je...to je ale tvuj osobni nazor,ne fakt podlozeny nejakou statistikou 🙂

marcicek84
20. črc 2019

@zelenaesmolda tak bavili jsme se úplně na jiné téma, než přírodní katastrofy, které jsou fakt všude...hold když dojdou argumenty, tak se začně míchat všechno se vším...koho to zajímá detailně, ať si statistiky hledá, ztráta času dle mého názoru...

zelenaesmolda
20. črc 2019

@marcicek84
jenze stejne tak,jak se nekde muze vyskytnout prirodni katastrofa se muze vyskytnout i nejaky magor co vyhodi neco do povetri.na Sri Lance se taky celkem nic nedelo,nepovazovala se za nebezpecnou destinaci a ejhle...

marcicek84
21. črc 2019

@zelenaesmolda to je vzdena exotika,to se taky neda srovnavat u takovych destinaci hrozi vzdycky neco,je to uplne jina mentalita,navic ty vybuchy tam v minulosti byly,jen blazen by s necim takovym nepocital...preci jen v jiznich statech EU se lide citi vetsinou bezpecne...az i tohle padne,zacne byt preplneno na horach 😀

zelenaesmolda
21. črc 2019

@marcicek84
no ja nevim,ale rict,ze nejaka destinace je vzdalena exotika a proto s tim musis pocitat je nesmysl.To by si totiz mohli rict i oni o nas 🙂
Na Kube je treba daleko bezpecneji nez v Cesku a je to taky exotika.
Vybuchy tam mozna byly protoze tam kdysi byla obcanska valka,ted uz je tam ale dlouho klid.

marcicek84
21. črc 2019

@zelenaesmolda skaces od jednoho k druhemu...sri lanka, kdo se koukne na skladbu obyvatel by ji jako bezrizikovou destinaci nikdy nepovazoval...
Kuba je uplne jiny svetadil jina polokoule a kdyz jsme u ni i v Dominikane prisli o zivot turisti a to pomerne nedavno...jsk dlouho bude klid na Kube se uvidi,maji zas jiny rezim a jine problemy...v Evrope je jiny rezim nez v exotickych destinacich to proste nijak okecat nejde...
Myslim,ze uz timto nemusime zasirat diskuzi,venku je vedro,jdu radeji k vode,nez ta vlna tepla zas prejde a na koupani nebude,doporucuji ti udelat totez 😉

evca_w
autor
21. črc 2019

@antoinet Dekuju, taky me to napadlo.Divala jsem se, ze na jihu by jeste v zari mohlo byt hezky, jen takove ty all inclusive hotely tam tolik nejsou a kdyz, tak jsou drazsi.Apartmanu je tam hodne, jen jsem si predstavovala, ze nebudu muset jednou varit🙂A stravovani po restauracich vyjde pekne draze.Nicmene budu se divat i po Chorvatsku, treba budeme mit stesti!Mam tu zemi moc rada.

bayt
21. črc 2019

@evca_w Mně nepřijde stravování zase tak drahé. Většinou si k snídani koupíš nějaké pečivo, jogurt, sýry nebo ovoce. Obědy jsme popravdě vždy řešili něčím malým - v tom Řecku jsme byli ještě jako studenti, tak to byla pizza, salát, nebo jsem uklohnila nějak rychlé těstoviny. Na večeři jsme vždy někam zašli. Zrovna Santorini je drahý ostrov a i tam v naprostém centrum dění se člověk najedl za 15 eur...Zase v tom hotelu to stravování taky není zadarmo. Dej pak vědět, cos vybrala 🙂 Kdybys chtěla, můžu ti pomoct něco vybrat, napiš SZ.

evca_w
autor
21. črc 2019

@marcicek84 @zelenaesmolda Zeny, zeny, uz se nechte🙂 😉 I kdyz diskuze je to zajimava.. Drzme si palce, at mame na tech dovolenych klid a bezpeci, at uz poletime kamkoli.Hezke leto!A dekuji vsem!

evca_w
autor
21. črc 2019

@bayt Jasne ja vim, asi se to da, do ted jsme jezdili s malym spis takhle po CR, apartman, obed uklohnit nebo si nekde neco dat..Jen jsem chtela mit zase jednou ten luxus a nemuset se o jidlo moc starat.Ale to chci asi moc s tim nasim rozpoctem😀 Nu uvidime. Kdyztak dam vedet, dekuju, pres jaky web vyhledavas?Ja zatim koukam hlavne pres Invia.cz

evca_w
autor
21. črc 2019

@marcicek84 Promin az ted jsem si vsimla nekterych tvych prispevku, nejak mi v te diskuzi zapadly, jsem pres vikend jen na mobilu.a jo, mas pravdu, ze budeme muset zrejme slevit.Uz vymyslim nahradni verze, kdyz se nestane zazrak a nesezeneme nahodu neco pekneho..

bayt
21. črc 2019

@evca_w Jako dovolené? Asi Nacesty nebo Airstop, ale to jsme jeli fakt jen dvakrát, většinou si to všechno zařizuju sama. Ale do některých destinací se to nevyplatí.

evca_w
autor
21. črc 2019

@bayt Jojo, Nacesty dobry, zrovna na to koukam.🙂

marcicek84
21. črc 2019

@evca_w no musis hledat,kdo hleda ten najde a pokud najdes bude to brzy pryc...Koukla bych na tu Italii na slevomatu maji teda autobusove zajezdy ale s all inckusive za super ceny,i ubytovani se mi libilo,mozna bych zvazila koupit hotel a jet vlastnim autem nekde do bibione (nejkratsi cesta k mori po vlastni ose u nas),muzes rezervnout i na booking...mozna byste mohli v zari chytit dobre i mallorcu ale pozor chce to hned z kraje zari do toho 12.9.,protoze v druhe polovine zari tam uz obvykle prsi,takze nebrat...
Jinak starost o jidlo by bylo hlavne kvuli ditete,v Recku se da prezit i na gyrosu v housce,salatech,testovinach s omackou...
Na tvem miste asi slevim z dopravy (ten den cesty tam a zpet se to da prezit) a hledam tu Italii (Italove deti miluji,deti jsou vsude vitani a v hotelich na ne mysli) a jedu asi po vlasni ose a rezervuju si tam hotel ci kemp nebo mobilhome blizko more s all inclusive nebo light all inclusive (na obed maji hustsi polevku s pecivem,to v tech vedrech i staci).Nestarat se v miste o stravu kdyz mas male dite bude ta prava dovca,lepsi nez mit letecky zajezd,ale muset si varit,to si zas tak moc neodpocnes a teoreticky pokud bys slevila z letecke dopravy,nemusis cekat na druheho trimestru klidne muzes jet uz koncem srpna a zacatkem zari a to je teplo snad vsude...Tak snad dobre vyberes,pak dej vedet,co jste nakonec vybrali 😉 klidne do SZ

evca_w
autor
21. črc 2019

@marcicek84 Dekuji moc za rady.Dam vedet, jak jsme to nakonec vymysleli🙂Ta Mallorca na me tady taky dost vyskakuje, zrovna jsem se chtela zeptat, jak je to tam s pocasim v zari..Vis co, me by cesta autem zas tolik nevadila, ale manzelovi se do toho moc nechce.Vetsinu by totiz musel odridit on, ja nejsem moc zdatna ridicka, umim tech svych par tras v blizkosti domova😀 A bus by malej asi nezvladnul..No promyslim, prohledam a, uvidim!Diky!

Strana
z4