Mallorca s dětmi. Kam jet a kde bydlet?
Ahoj, prosím o tipy kam jet na Mallorcu, dva dospělý + dvě děti (3 roky + 1 rok), spíš klidnější lokalita, čisto, aktivity pro děti. Ubytování? Výlety? Polopenze nebo radši all inklusive? Koupit first minute nebo last?
@kassandra1
zkus FB skupinu cestovani s detmi
My byly v Sillot, ale to pro rodinky asi moc není, je tam vcelku rušno. Pokud si vyberete kvalitní cestovku , tak vám určitě něco doporučí ab, yste neskončily jako kamarádka, letos se vydaly levně do tunisu a nestačily se divit, propadla postel , všude plisen, opilí zturisté z Ruska, co se jim pokoušely vyrazit dveře do pokoje a o nebezpečných ulicích nemluvě. Jinak na last bych nespoléhala, spíše objednejte na first minute 🙂
@kassandra1 byli jsme v Playa de Muro, moje nejlepší dovolená, děti 4 a 6 let, all inclusive se vyplatí s dětmi určitě, Playa de Muro je hodně dlouho mělká pláž takže pro děti super
@wow
@kassandra1 byli jsme v hotelu Alcuida Suite, skvělý hotel kde vysloveně personál miloval děti, nikde jsem se nesetkala s tak příjemným personálem

@kassandra1 Kdybych vybírala kam jet s dětmi tak volím radjěi sever, je to tam klidnější... a mělké moře, pro mě pro děti ideál Alcudia, Pollenca, Soller ... Ale zas na nějaké jakoby zážitky je to nacpané spíš u Palmy ... tam je palma aqarium ( to rozhodně stojí za vidění), pak delfinárium ... to přiznám, že se mi víc líbí třeba v Německu v Norimberku. Mám nějaké fotky u sebe 😉 S ubytováním a ostatním moc neporadím...