Pozvolný vstup do vody. Rozkoš nebo Vranov?
Vybíráme dovolenou u rybníka, přehrady, jezera,...Měl by tam být hlavně pozvolný vstup do vody... Rozkoš u České Skalice, nebo Vranov? Kdo znáte, nebo jste tam byli - splňují to? Nebo něco jiného, s čím máte zkušenosti? Předem moc děkuji za odpovědi.
Balaton v Karolínce.
Ahoj, za mě Kamencove jezero Chomutov. No a můj rodný Mácháč, ale já jsem zaujata, protože jsem tam vyrostla 😃
Ty dvě zmiňovaná místa neznam, ale zůstanu tu v diskuzi a rada se dozvím podrobnosti 😌
Byli jsme s dětma před pár lety na Rozkoši a teda mazec. Kolotoče u kempu, diskotéky, pak mi někdo řekl, že je to prý v Čechách vyhlášený pařící kemp 😀 TAk na to pozor 🙂
Vranov je taky fajn, ale záleží, kterou část si vybereš. jsou tam kempy, apartmány atd. U přehrady to taky hodně žije. V kempu Vranovská pláž měli oddělené části pro rodiny s dětmi, kde byl noční klid (ale v něm jsme nebydleli, tak nevím, jak se to dodržuje). Pak jsme byli na Vranově v kempu Bítov, tam to bylo taky fajn.
Mám moc ráda Jinolice- krásný čistý rybník s písečným dnem, pozvolný vstup, pro deti ideální. Koukáš na Prachovske skály, okolo lesy. Je tam dobře vybavený kemp.
Kemp Štěrk v Ostrožské Nové Vsi, kemp Osika u rybníka Osika nebo kempy/chatky u Zvůle.
Vranov splňuje, jezdíme ale týden před zahájením sezóny, v sezoně je to tam šílený
Kemp Roudná-Orion.
Pokud se to nezměnilo tak Rozkoš mela každé léto problém se sinicemi a nemohlo se tam koupat.
Rozkoš to splňuje, bydlíme kousek. Je tam hlavní kemp, ale i mnoho míst kolem Rozkoše, kde je klid.

Vranov splnuje. Za me je tam ale v sezone moc lidi.