Řecko - Kos - uprchlíci, jak to tam vypadá teď?
Ahoj všem,
ráda bych si zjistila AKTUÁLNÍ informace o situaci na řeckém ostrově Kos. Letíme 11.6. do oblasti Marmari a situace s uprchlíky mě vážně děsí! Tak pokud byste se odtamtud teď někdy vrátili, nebo pracovali v cestovce, prosím o info, jak to tam vypadá TEĎ?
Děkuji
Holky,kdo jezdí pravidelně na kos (psalidi) napsala bych ráda soukromou zprávu dekuji
Nikdo kdo tam zije, nebo byl na podzim? ☹
Holky, tak kdo letí letos na kos?
Ahojte teraz som sa vratil s ostrova KOS je tam klud neni sa coho bat presli sme za 2 dni cely ostrov na scutri odporucam sa pozriet na mesto Kos, Kefalos krasne ciste plaze ale prazdne Ziu. Odporucam celodeny vylet na 3 ostrovy ale vstupenky si kupte v pristave mesta KOS nie cez delegata zbitocne preplatite.16 eura na osobu s obedom je super. cez delegata je to 43 eur. peknu dovolenku prajem.
Ahoj holky, plánujete tam.nekdo letos dovolenou? Případně kdo byl.loni, bylo to ok? Díky 🙂
@starbucks - ano, ale bezpečné ostrovy, což je za nás např. Korfu, Kréta 😉

@lenka5731 NECHÁPU, PROČ SE V TOM STÁLE RÝPEŠ. ALE POKUD JE TO PRO TEBE TAK MOC DŮLEŽITÉ, TAK SE CIZÍCH KULTUR NEBOJÍM . Již před 3,5m ylo jasné, , že nejde o několik pár uprchlíků, ale že se hnou statisíce - už mají plné zuby žít v zemi či v utečeneckých táborech okolních zemí, kde se o politickou moc a dodávky zbraní přetahují Rusové a Američané a bomabrdují vše co jim přijde do cesty - teď už i lékaře bez hranic. Rodiny s dětmi mají můj velký obdiv , ale být v jejich situaci, tak jsem taky uprchlík a doufám, že mě přijmou v nějaké zemi, kde budu mít mnohem větší jistotu, že se mi dítě vrátí ze školy, nebo že najdu svůj dům i při návratu z práce či nákupu.
Osobně se více obávám matek, které odmítají své děti očkovat, a mnohdy ani neví proč, možná proto, že je to moderní v diskuzích na internetu.