Rujána s dětmi autem. Máte tip?
Ženy, prosím kdo jste byli v nedávné době na dovolené na Rujaně s dětmi? Docela o tom uvažuji. Budu ráda za tipy, co stálo za to, kde přesně jste byli, jaké bylo o prázdninách počasí, jaké jsou ceny za potraviny atd. A ještě - na místo bychom jeli autem. Někde jsem se ale dočetla, že přímo na Rujaně je provoz aut silně omezen, preferují se kola a veřejná doprava. Se 3 dětmi si to bez možnosti jet na výlet autem úplně nedokážu představit. Víte někdo, jak to je, prosím? Předem moc děkuji!
Ahoj, na Rujane jsem byla nekolik let zpet. Bylo to fajn. Ubytovani jsme byli mimo ostrov, ve Stralsundu, protoze jsme tenkrat potrebovali velky pokoj pro hodne deti 🙂 Cestovani po ostrove autem nebyl vubec zadny problem. Jen na moste se obcas tvorily kolony, bylo treba jet v ten spravny cas.
@babka já to napřed četla jako "pokoj pro hodné děti", až pak mi došlo, že asi spíš "hodně dětí! 🙂 Moc děkuji za sdílení zkušenosti.
@babka já to napřed četla jako "pokoj pro hodné děti", až pak mi došlo, že asi spíš "hodně dětí! 🙂 Moc děkuji za sdílení zkušenosti.
@mariti haha, to mi vubec nedoslo, jak to muze vyznit. Ja tenkrat byla se svagrovou a potrebovali jsme se s detmi nacpat do jednoho pokoje 😀 kazdopadne Rujana je hezka, nedavno jsem premyslela, ze bych se tam zase jela podivat! At se dovolena vydari 🙂
Kde se líbilo nám: určitě Kap Arkona (mys s majáky), Ozeaneum ve Stralsundu i město samotné se nám líbilo, ponorka v Sassnitzu, vláček Rasender Roland, Karl Erlebnis Dorf Zirkow (vesnička s obchůdkem kde bylo vše z jahod, to nás dost nadchlo), zámek Granitz, Prora, městečko Binz a Sellin s krásným molem. viz. foto. Bydleli jsme v Göhrenu (Appartements Villa Granitz - byli jsme tam přes Invii).

Ahoj, na Rujane jsem byla nekolik let zpet. Bylo to fajn. Ubytovani jsme byli mimo ostrov, ve Stralsundu, protoze jsme tenkrat potrebovali velky pokoj pro hodne deti 🙂 Cestovani po ostrove autem nebyl vubec zadny problem. Jen na moste se obcas tvorily kolony, bylo treba jet v ten spravny cas.