icon

V březnu jedeme do Egypta. Jaké bude počasí?

zizina
24. únor 2009

chtěla bych vás poprosit o zkušenosti s dovolenou v Egyptě v březnu. Nikdy jsem v této destinaci nebyla a letos se tam chystáme s 19-ti měsíčním synem. Chtěla bych vedet, jak je to tam s počasím. Slyšela jsem, že je tam v tuto dobu dost větrno a tudíž u vody chladněji. Děkuji. 🙂

zizina
autor
24. únor 2009

l

geminis
25. únor 2009

ahoj zuzko,
tak já bych s tak malým prckem do Egypta nejela.
Horší než počasí je tzv. Faraonova pomsta, kdy se s prominutím vy.ereš z podoby.
To bych neriskovala u sebe, natož u dítěte.
Doteď jsi v Egyptě nebyla a taky Ti asi nic neuteklo.
Zvážila bych výběr jiné destinace.

martinka79
25. únor 2009

přidávám se ke stejné odpovědi geminis. egypt či tunis není to nejlepší. ale záleží na tobě. 🙂

zizina
autor
28. únor 2009

.

janula84
28. únor 2009

ja jsem byla v egypte minuly rok na začátku dubna a počásí bylo fajn. krásně teploučko... a s malým dítětem bych asi taky raději nejela... byli tam jedni slováci asi s 5ty letým klučinou a chudák dostal tu "faraoonovu pomstu". nám se to naštěstí vyhlo,ale toho prcka nám bylo líto. byli jsme ještě se známýma, kteří maji 3letou holčičku a nakonec byli rádi, že ji nechali na hlídání u babičky a nebrali ji s sebou...

elkacka
28. únor 2009

ahojda... nasi se vcera vratili z egypta...ale povidali, ze by s malym taky nejeli.. ze to neni dobrej napad.
JInak pocasi tam bylo krasny, prvni den jim foukal vitr..ale ce ctvrtek se opalovali a bylo 28 stupnu.. ale na posledni den dostal tata tu strevni pomstu.... a musel tam do spitalu, aby vubec odjel domu, tak dostal 3 injekce☹
ak to jako neni nic pozitivniho pro prcka

parybka
28. únor 2009

my byli v Egyptě v listopadu, malý měl cca 10. měsíců a v pohodě. Ona faraonova pomsta je sice z jídla, ale pokud máš all inclusive, tak máš i dostatek pitné vody. Malému jsme všechno opláchli v pitné vodě a nebyl problém. Hodně jsem kojila a malý dostával skleničky, takže místní jídlo nejedl.
Delegátka nám vysvětlovala, že f.p. je aktuální hlavně v létě, což se nás netýkalo, takže jsem ty argumenty vypustila 😅
Známá jela do Eg. dneska, dorazila později odpoledne, 22C.
Zizi, poptej se i v ck, tam ti poradí i s počasím i s vhodností pro dítě.

Máme rádi jiný typ dovolené než je Egypt, ale jsem ráda, že jsme si to zkusili.

jankabockova
26. lis 2012

Na stránkách http slunecno cz najdete počasí i pro místa ve světě, kde se zobrazuje předpověď na týden dopředu, takže si můžete udělat představu.

pavlina05
4. led 2013

My byli v Egyptě v březnu (bezdětní ještě) a byla docela zima..foukalo a moře bylo chladné,v bazenech zima.

Taktéž bych s malým dítkem do Egypta nejela.
My byli v Bulharsku a Řecku a pro děti v pohodě 😉