Vlak s vagónem pro děti, který dopravce ho nabízí?
Ahoj,nedávno jsem narazila na článek,kde psali,že nějaký dopravce,jsou to buď čd nebo regio jet má ve vlacích vagón speciálně pro děti,mají tam být hračky,knížky,prostor.Vím,ze to bylo jen z Prahy do Ostravy.Je mi hloupé volat na informace těchto společností když nevím jestli to nenabízí konkurence.Nevíte o tom někdo něco?
A student agency má též takový vagon.
tak naši trasu bohužel žádný takový nejezdí, ale nám to nevadí. máme taky vláčkovamaniaka, ale v pohodě vydrží i v obyčejném vlaku 🙂 v 1,5 roce vydržel v pohodě vlakem cestu do bulharska 😅 no ale mít možnost svést se nějakým speciálně pro děti...to by bylo fajn.
@benjik - taky mám takového nadšence do veřejné dopravy 🙂 , bydlíme v Praze, autobusem, metrem apod. jezdíme i několikrát denně a pořád ho to neomrzelo....vlakem taky jezdíme každou chvíli, buď Pražským motoráčkem po Praze a nebo někam do okolí Prahy....v dohledné době se chystáme i na ten Cyklohráček...
@benjik - jo, Jiřík taky miluje Elefant, nedávno jsme s ním jeli do Peček u Kolína a předtím ještě na Karlštejn, to bylo radosti 🙂 , ale on tedy miluje jakékoli vlaky, zná i přezdívky těch starších a historických, motoráčky, pantografy..... každou chvíli se chodíme koukat na nějaké parní mašiny odjíždějící z Bráníka, minule jsme za železničním mostě čekali na Pendolino, zamávali jsme mu a strojvůdce nám zahoukal 🙂 , k tomu jsme pomalu na každé modelářské výstavě vláčků, v Lužné u Rakovníka jsme byli už několikrát, dřevěnou vláčkodráhu sbíráme a doplňujeme od necelých 2 let doteď - bude mu 6,5 🙂....prostě železničář, no 😉

Ten vlak se jmenuje Cyklohráček a jsou o tom informace na stránkách ČD.... http://www.cd.cz/cs/volny-cas/cyklohracek/defau... - tyhle věci okolo vlaků hned všechny registrujeme, mám doma vláčkomaniaka 🙂 , ale osobně ho ještě vyzkoušený nemáme, jen jsme ho už viděli stát na Smíchovském nádraží...