icon

Jak řešit manželovu náhlou změnu chování?

meriena
16. čer 2023

Ahoooj, jsem strašně unavená, smutná a utlačením se bojím sním rozvinut, debatu a vést konzervací komunikovat.
Furt je vše špatně, říká že mě miluje, je steklý jak prase
Bojím se promluvit k jeho osobě.

Ignorace furt má sluchátka a mobil v ruce,
nkdy takový nebyl prostě najednou změna...
Nechápu jak může být tak zlý😕

Jsem utrápená hrozně moc mě mrzí že vám to tady píšu ostudou se propadnu do Západního Německa, nemám kamarádku kterej bych to mohla říct. Tak aspoň on-line
Za gramatický chybí se omlouvám

slecnami
•
16. čer 2023

Ahoj, máš alespoň tušení, co se teda změnilo, proč se tak chová?? Takhle napsané...no je těžké to vůbec pojmout, natož poradit. Základem vztahu je komunikace. Ať je u toho třeba vzteklý, ale prostě musíte zkusit mluvit...jinak to ani nemůže být dobré...

zmrzlinka
•
17. čer 2023

@meriena a nemůže mít milenku?Musíte si promluvit a nebo ho ignoruj taky.Jet třeba na víkend k rodičům nebo kamaradke.

izz76
•
17. čer 2023

@meriena Začni ho taky ignorovat a chovej se šťastně a spokojeně. Plánuj si čas bez nej. neříkej mu nic,ať si uvědomí jaké to je..

aarriel
•
17. čer 2023

@meriena komunikace 🙏jedine komunikace vam pomuze, v klidu se ho zeptej, co se deje, ze sis vsimla, ze je nejaky uzavreny. Proc se bojis s nim komunikovat? Kdo vi, co se mu honi hlavou, ale zkus to z nej nejak vydolovat a kdyz se nenecha, tak taky nahod ignor 😉

me_druhe_ja
•
17. čer 2023

Sedí mi na tohle chování milenka....