icon

Pomohl vám Úřad práce najít zkrácený úvazek?

27. led 2026

Kdy vam prosim pracák nasel práci? Jdu se tam ve čtvrtek evidovat. A hledám aspoň zkrácený nebo jen ranní 7-15hodin. Jinak nemůžu manžel točí kolotoč. Našel vam pracák práci? Popřípadě za jak dlouho ?

zuzkasim
27. led 2026

Nikam nemusíš, dělá se to vše online, pracák ti práci nenajde, musíš sama. Ty nabídky, které ti případně posunou, budou úplně jiné než tvoje představa práce. Čerstvá zkušenost, syn byl teď na pracáku 3 měs.

ines76
27. led 2026

Souhlasim ze Zuzkou, urcite ti nebudou nic "hledat", max ti nabidnou o co nikdo moc nestojí, určitě nemaji v rukávu žádné zazracne nabidky, která by sis nenasla i sama.

autor
27. led 2026
@ines76

Souhlasim ze Zuzkou, urcite ti nebudou nic "hledat", max ti nabidnou o co nikdo moc nestojí, určitě nemaji v rukávu žádné zazracne nabidky, která by sis nenasla i sama.

@ines76 no ja prave hledám kde se dá. Tak sem myslela či nebudou mít lepší nabídky. Ale evidentně asi ne

xnikax1
27. led 2026
@anonym_autor

@ines76 no ja prave hledám kde se dá. Tak sem myslela či nebudou mít lepší nabídky. Ale evidentně asi ne

@anonym_autor no to určitě nebudou,čerstvá zkušenost. A vy máte malé děti? A vy chcete půl úvazek nebo jen ranní? No tak přijde na schůzku zase za dva měsíce.😂😂

marketa1218
28. led 2026

@anonym_autor Jak už bylo psáno výše, pracák ti práci nenajde. Budou ti akorát podsouvat místa, která ti vyhovovat nebudou. Chvíli tě budou trpět a pak posílat na nějaké schůzky či kurzy. Záleží na tom, jak dlouho tam budeš a na jakou referentku natrefíš.

anonym_49a8b0
28. led 2026

Potvrzuji, že ÚP v tomto směru fakt nebude nijak aktivní, první dva tři měsíce to nechá čistě na tobě a pak tě začne posílat na místa, která dostupností ani charakterem práce nejsou úplně top strop. Já takto byla vyslána na pohovor do městysu, kam jel autobus jednou za dvě hodiny ráno, mimo špičku vůbec a odpoledne zase co dvě hodiny. Podruhé jsem zase jela na pohovor na místo, kam jsem jela se třemi přestupy 2 hodiny (však je to stále Praha a já bydlím jen kousek za Prahou). Ale ve finále se na mě po 7 měsících štěstí usmálo a díky spolupráci ÚP s mou budoucí zaměstnavatelkou jsem dostala práci, která odpovídala mému vzdělání a bylo mi tam dobře. A kdyby nemusela zaměstnavatelka kvůli zdraví skončit, byla bych tam dodnes. Ale než skončila, zajistila nám zaměstnancům nového zaměstnavatele, u kterého jsem dodnes a mám tam velmi příznivé pracovní podmínky. Prostě fakt jsem měla štěstí na lidi.

squezy
28. led 2026

@anonym_autor podivej se na nabídky práce na ÚP ve své lokalitě. Hned budeš vědět, jaké tam jsou nabidky. Odkud jsi? A díváš se pravidelně na jobs.cz,dobraprace.cz,easy-prace.cz,pracezarohem.cz. Dále když se projdes městem,tak se pak můžeš podivat na web každé firmy/společnosti,jestli někoho nehledají.

autor
28. led 2026
@xnikax1

@anonym_autor no to určitě nebudou,čerstvá zkušenost. A vy máte malé děti? A vy chcete půl úvazek nebo jen ranní? No tak přijde na schůzku zase za dva měsíce.😂😂

@xnikax1 ano mám malé děti. Jedna v 1 tride,syn ve školce. Hledám i zkrácený v dopoledních hodinách. Proste at donesu aspoň výši rodicaku co mi chodila. A to bylo jen nějakých 8k

normalnimatka
30. led 2026
@anonym_autor

@xnikax1 ano mám malé děti. Jedna v 1 tride,syn ve školce. Hledám i zkrácený v dopoledních hodinách. Proste at donesu aspoň výši rodicaku co mi chodila. A to bylo jen nějakých 8k

@anonym_autor Ahoj, celkem dostupná práce na půl nebo zkrácenej úvazek je asistent pedagogoa.... Od novýho školního roku maj na něj automaticky nárok všechny třídy o víc než 15 dětech (tušim?), takže podle mě budou některý školy nabírat....

Pokud píšeš, že by ti stačilo 8 tisíc, tak je ještě jiná možnost. Nechat se zaregistrovat na pojišťovně jako osoba pečující o dítě do 7 let a u toho si sehnat nějakou brigádu. To si můžeš vydělat těch 8 docela za "pár" dnů práce.

squezy
30. led 2026
@anonym_autor

@anonym_autor a v jaké lokalitě hledáš? A co umíš? Divej se na jobs.cz,dobraprace.cz,easy-prace.cz,pracezarohem.cz.

anonym_5339c9
30. led 2026

napisu to z pohledu zamestnavatele - mame kolem 70 zamestnancu, na uradu prace jsme vystavovali jednou jedinkrat a to kdyz jsme prijimali cizince pro pracovni povoleni. Nabidka musela byt nejakou dobu vystavena na UP pro "dukaz", ze pozice nebyla nikym jinym obsaditelna. Jinak by nas to nikdy nenapadlo se k nemu ani priblizit

petrasipkova1
30. led 2026

Vzhledem k tomu, že není povinnost hlásit volná pracovní místa na UP, tak je nabídka míst jen na neobsaditelna místa, ja tam třeba dávám volná místa na dojičku, apod. Jinak musíš hledat sama, ptát se po známých, okolních firmách. Připravit si životopis, prohlídnout co je po okolí, případně i něco objet a poptat se.

fouskovi
31. led 2026
@anonym_autor

@anonym_autor já úplně chápu jak je to náročné ale opravdu UP nepomohl s hledáním,já si hledala sama a vím jak je to sakra těžké teď dělám ve fabrice od 7-14 po-pá a jsem ráda

barumrallyebum
1. únor 2026

Co vim tak zkracene uvazky nabizi fastfood nebo supermarkety.

krisstina93
1. únor 2026

Nenašel, byla sem tam loni registrovaná přes půl roku a nenašli ani prd, neposlali mě na jediný pohovor. Našla sem si práci sama.

daisymaminka
1. únor 2026

Vůbec. Na ÚP pracuji (ne tedy na zprostředkování). Musíte sama, držím pěsti.