icon

Je výklad karet skutečně přesný nebo ovlivněný kartářkou?

17. zář 2025

Zajímalo by mne, zda věříte na výklad karet? Na jaře loni jsem vyhrála výklad karet, na co jsme se ptala se vyplnilo, tak jsem si ho zaplatila teď znovu. Tehdy rám bylo že najdu práci o které uvažuji a potkám milence...vše se splnilo.. teď mi předpověděla, když jsem se ptala na to jak to vyřešit, jak to oba pánové ke mě mami...tak ustát s manželem, který pro mě dělá vše, přestěhujeme se, možná bude další dítě....milenec je dle ní nejhorší člověk...spíš mi přišlo, že mluvila jako psycholog nebo někdo kdo mě tlačí do toho zůstat s manželem...přičemž manžel je často ke mě i dětem hrubý, vulgární...agresivní...vlastně mi neřekla nic moc co se stane, jen co bych měla udělat..jak to karty sice vidí a ke komu jsou nakloněné, ale pořád tak v tom cítím že to bylo řečeno přesně jak si kartářka sama přeje....nevím jak to lépe popsat. Zkrátka pohled na budoucnost téměř žádný, jen že mám zůstat tam kde jsem...věřili byste ji? Je tohle výklad karet? Čekala bych věci o tom například stane se to a to a ne karty jsou nakloněné k němu...beru to teď jak vyhozené peníze.
Prostě jsem čekal nějakou předpověď a vizi a ne polemizování o o tom, ke komu se naklání více...

pacinka12
17. zář 2025

@anonym_autor Za mě by taky bylo prima, kdyby v kartách bylo psáno, co a jak dělat. Bohužel. Výklad z karet lze vždy považovat jen za určitý pohled na věc, a to z nejrůznějších úhlů, občas si člověk odpovědi vyloží tak jak potřebuje. Chtít odpověď, jak to vyřešit mi přijde mimo.
Pochybuju, že kartářku samotnou zajímá s kým spíš 😀Zaujatá nebude a říká jenom náznak toho, co vidí. Že jsi od toho čekala větší vyřešení své situace, bych řekla, není chyba na její straně.
Karty dělám také, ne za peníze,ale jako hobby pro sebe a kamarády, a jednoznačných odpovědi se v nich dočtu málokdy.

1pomnenka
17. zář 2025

Ne, neznám nikoho, komu by to vyšlo.

autor
17. zář 2025
@pacinka12

@anonym_autor Za mě by taky bylo prima, kdyby v kartách bylo psáno, co a jak dělat. Bohužel. Výklad z karet lze vždy považovat jen za určitý pohled na věc, a to z nejrůznějších úhlů, občas si člověk odpovědi vyloží tak jak potřebuje. Chtít odpověď, jak to vyřešit mi přijde mimo.
Pochybuju, že kartářku samotnou zajímá s kým spíš 😀Zaujatá nebude a říká jenom náznak toho, co vidí. Že jsi od toho čekala větší vyřešení své situace, bych řekla, není chyba na její straně.
Karty dělám také, ne za peníze,ale jako hobby pro sebe a kamarády, a jednoznačných odpovědi se v nich dočtu málokdy.

@pacinka12 já to chápu, ale poprvé mi řekla co se stane ani náznak....škoda že děláš jen pro známé...mě by totiz zajímal pohled dalšího nebo spíš pohled těch karet...ona totiž manžela vykreslila úplně jinak než reálně je

reeeza
17. zář 2025

Tonoucí se stébla chytá...To si myslím o výkladu z karet.

Spíš věřím na autosugesci ;)

cilkat
17. zář 2025

Výklad je o tom, že kartářka koukne na "obrázky" a "něco ji k nim napadne". Nakolik to "něco" přijde "odněkud z hůry/z těch karet samotných" je vždy na té kartářce samotné, ale taky na rozpoložení kartářky, typu otázky, jejích osobních zkušenostech (ne, fakt "nepřijdou" věci, které jsi nikdy nezažila/neviděla/neslyšela, protože je nemá ta kartářka jak "uchopit" a tudíž jak "vyčíst"). Pokud ti přijde, že její rady byly tentokrát psychologické/koučské, tak by vlastně odvedla dobrou práci, kdyby byla třeba farní kněz. A ano, na jeho pozici dneska spoustu těch kartářek stojí. A lidi za nimi chodí i proto.
Neexistuje nic jak pevně daná budoucnost - kdyby ano, nemělo by smysl ten život žít. Mohli bychom si ho pustit jako film. Ale život nemá scénář - my si ho píšeme našimi rozhodnutími a činy. Nejsme loutky v něčích rukách (ani karet, ani Boha, ani osudu). Jsme samostatně myslící a jednající bytosti. Takže ano, někdy je v něčem nahromaděná energie a "něco se tím pádem blíží" - ale my stále můžeme uhnout nebo to odmítnout. Vždycky je to jen pravděpodobnost a to, kam zaměříme naši pozornost a vůli.
A pokud ti přijde, že ti tentokrát odpověděla mnohem víc "ze sebe", než "z karet" ... Já dělám vždy jen výklady "co máš k danému tématu slyšet" - a s tímhle postojem je její výklad "správně udělaný". Pokud se ti to nelíbí, jsou dvě možnosti: buď ti opravdu řekla něco, co vidět odmítáš, nebo sama natolik chtěla, aby věc nějak byla, že ona odmítla vidět náznaky karet. Co z toho se stalo, to ti fakt nikdo neřekne - to musíš zjistit sama.
Prostě to ber tak, že platíš člověku za to, že věnuje svůj čas a energii tvému problému. Jestli ji dokázal nasměrovat tak, jak tys chtěla, to už je na souhře. A ta se ne vždy povede.

darris43
17. zář 2025

Ne, nevěřím a nechápu lidi, kterí ano.

levandule_k
17. zář 2025

Máme vždy svobodnou vůli a podle toho jak se rozhodneme může se nějaká věc stát, nebo nestát. Na to je dobré vždy myslet. Mně se líbí teze, co jsem četla v knížce Odvážné plány duší o tom, že si sem na planetu Zemi chodíme pro zkušenost. Máme daný životní plán zážitků, lekcí a některé jsou pro nás klíčové a ty máme odžít, některé se možná stanou, možná ne, dle toho jak budeme činit svá rozhodnutí.

Věřím, že někteří lidé mají dar, vidět některé události, zážitky, ale jsou lidi, kterým bych nevěřila ani predikci zabití komára, co mi bzukal večer v ložnici.

Můžeme říct, že kartářka byla nekvalitní, neměla svůj den, projektovala si tam své vize, nebo jsi měla slyšet přesně to, co ti řekla, aby tě to nakoplo řešit svou situaci a ne jednat podle věštby. Kartářka nikdy za tebe nemůže vyřešit problém, udělat rozhodnutí. Ty si musíš dát do pořádku život sama.

V tomhle případě bych se vykašlala na věštbu, byť by bylo krásné slyšet za rohem tě čeká princ na bílém koni, tak jdi k němu. Našla si psychologa a začala si dávat svůj život dohromady, protože se v tom trochu plácáš, a možná bude i ten princ. Dej si s manželem vztah do pořádku, odejdi k milenci, nebo pošli do háje oba, také můžeš zůstat s milencem a manželem, ale asi to není to pravé, co hledáš, když jsi oslovila kartářku, tak by jsi chtěla asi změnu, protože ti to asi nebude vyhovovat. Život má mnoho variant a rozhodnout se musíš hlavně ty.

miryp
17. zář 2025

Spíš než řešit, zda někdo věří či nevěří výkladu karet, bys měla řešit, proč máš problém převzít odpovědnost za svůj život a vlastní rozhodnutí...

kopmina
17. zář 2025

Nevěřím. Buď řekne to, co chceš slyšet, nebo tě něčím jen zbytečně vyděsí. Nevidím v tom smysl. Jednou jsem to zkoušela už dávno a stejně z toho nic nevyšlo.

martt
17. zář 2025

@anonym_autor Já si karty výkládám ,ano karty něco můžou předpovědět , ale spíš ti ukážou směr kudy se vydat. Jestli se tou cestou pak vydáš už je jen na tobě. Karty by tě spíš meli donutit se vice zamyslet nad tou situací co se ptáš nebo nad sebe samou. Hlavně hodně záleží i na osobě , která vykládá jestli to fakt umí může se i stát , že se výklad otočí , nez vy mel byt správně.

dandaa
17. zář 2025

Byla jsem u kartářky potom co mě opustil snoubenec. Řekla věci, kterým jsem se fakt musela smát. Ale vše nakonec vyšlo, většina pro mě v tu dobu byla fakt scifi . Trvalo to skoro 14 let .... Někoho může nasměrovat, pomoct jakou cestou jít.

budouci_maminka
18. zář 2025

Jestli dobre chapu problem - prvni navsteva kartarky ti dobre poradila a druha navsteva je v rozporu s tvou intuici co mas delat, a proto jsi z toho tak spatna, je to tak?

eliss232
18. zář 2025

@dandaa Nejspíš to bude jenom náhoda 🙂 Není možné, aby to byla skutečně pravda.

dandaa
18. zář 2025
@eliss232

@dandaa Nejspíš to bude jenom náhoda 🙂 Není možné, aby to byla skutečně pravda.

@eliss232 Možné je cokoliv,takže proč by ne . Samozřejmě každý má na to svůj názor a má na něj právo. Taky není kartářká jako kartářka.

prvomamka
18. zář 2025

@anonym_autor chodím na výklady a jsou boží ♥️ před deseti lety jsem byla u jedné co jsem našla na netu a díky Bohu vůbec nic se nevyplnilo🙏 ale mám jednu kamarádku, se kterou se bavím hodně ezo a ta mi doporučila 2. Jsou skvělé, řeší budoucnost ale v první ctvrt hodině ti řeknou o tvém dosavadním životě a rodině a spadne ti brada. Ty mají tolik klientů, že nikomu nemusí dávat výherní poukazy.

ahouskova
21. zář 2025
@prvomamka

@anonym_autor chodím na výklady a jsou boží ♥️ před deseti lety jsem byla u jedné co jsem našla na netu a díky Bohu vůbec nic se nevyplnilo🙏 ale mám jednu kamarádku, se kterou se bavím hodně ezo a ta mi doporučila 2. Jsou skvělé, řeší budoucnost ale v první ctvrt hodině ti řeknou o tvém dosavadním životě a rodině a spadne ti brada. Ty mají tolik klientů, že nikomu nemusí dávat výherní poukazy.

@prvomamka Dobrý den,mohla byste mi poslat,prosím,kontakt,dekuju moc