Věříte kartářům a kartářkám?

berushe14
19. led 2018

Dobrý den, chci se zeptat věříte kartarum a kartám? Nikdy mi předpověď nevyšla a když jsem dneska zkusila poslední. Tak mi řekla ze se v podstatě rozejdu s mužem. Ze my dva nemáme sanci otěhotnět. Ze budu těhotná s někým jiným. Co si o tom myslet???

belleelle
19. led 2018

@berushe14 zalezi, co si chtela slyset. A co si ji pred tim sama rekla.

mumik
19. led 2018

Byla jsem u dvou kartářek.. jedna vyloženě odhadovala a bylo na ní vidět,že čeká,až se chytnu...
U druhé jsem byla 2x v rozestupu 4 let, hodně mi to sedělo. A to co mi říkala dost do budoucnosti,se vlastně za ty čtyři roky přiblížilo a říkala ty stejné věci.. teď už to budou zas na jaře čtyři roky,co jsem u ní byla.. a to co mi řekla,mi vyšlo.. jen data vždy nesedí úplně přesně (třeba když řekla do tří let a stalo se to tři roky a kousek) ale i ty termíny celkem sedí..
Když jsem od ní odcházela, plakala jsem.. samozřejmě jsem nechtěla slyšet,že na něco budu muset třeba počkat rok,dva, tři.. že zrovna nebudu mít nejlepší období a že se mi nebude dařit.
Ale nikdy jsem ten výklad nebrala jako bernou minci.. URČITĚ SE NEŘÍDIT výkladem. A opravdu záleží,co je to za kartářku. Některé jsou spíš takové "psycholožky" a nechají si za to ještě zaplatit

belleelle
19. led 2018

@mumik presne, souhlas. Nektere jen umi komunikovat a manipulovat s lidmi.

guinea
19. led 2018

@berushe14 Jestli ti to řekla takhle, tak to byla hodně špatná kartářka (špatná ve smyslu charakteru). Člověk má údajně v životě dané situace, kterými musí projít, ale je jen na něm, jak s nimi naloží. Takže je možné, že s mužem budete mít krizi, ale je jen na vás dvou, jestli jí překonáte, nebo půjdete od sebe.
Takovéhle negativní předpovědi většinou vychází právě proto, že se k nim člověk upne, pořád na to myslí, a pak si ty situace podvědomě sám navozuje, přiživuje, přitáhne... (záleží, čemu věříš). A proto ty dobré kartářky ctí nepsané pravidlo, že výrazně negativní věci na člověka prostě nevybalí, jen naznačí, že bude krizovka...

berushe14
autor
19. led 2018

@belleelle neřekla jsem ji nic jen jména a data narození a dvě otázky.

berushe14
autor
19. led 2018

@belleelle myslím ze to co napsala přehnala protože vše bylo. Negativni

barchen
19. led 2018

@berushe14
Dobra katarka by to takhke nerekla. Muzete prochazet krizi, muzete mit problemy ale spravna kartarka Vas nasmeruje, jak s tou situaci nalozit.

guinea
19. led 2018

@barchen Přesně tak...

ariadna12
19. led 2018

@berushe14 neni kartar/ka jako kartar/ka. Kdyby nahodou meli pravdu nebo mi chteli neco, byt treba nechte, vsugerovat, nikdy jsem u nich nebyla a ani jit nehodlam. Dobry kartar by ti nemel rict "rozejdes se s partnerem", ale rict ti vic cest, kterymi se muzes dat.

terla
19. led 2018

Taky jsem byla u kartarky ohledne kryze v e vztahu a vlastne mi logicky nabidla dve cesty,jak situaci resit.Ale sama rikala,ze jen ja se musim rozmyslet,jaky pristup v ty nasi situaci pouziji.Jelikoz jsem soc.pracovnik,tak kartarka vlastne pouzila veci z psychologie,ktere by si clovek s odstupem od situace taky pbjajil.No vlastne jsem si od ni odnesla to,co jsem sama chtela slyset.Tohle my prijde jodne radikalni.Situace v zivote podle ni muzeme do jiste miry ale ovlivnit vlastnim usilim.No a u nas to vyslo.Dokonce mi predpovedela dalsi tehotenstvi,ale to byla velka pravdepodobnost,protoze jsme to planovali.Ona o teto info ale nevedela.

janablizka
19. led 2018

Nikdy jsem u kartářky nebyla a ani nechci protože kdyby mi řekla něco špatného tak by mě to trápilo a říkám si co má přijít to přijde je to osud.To je můj názor.

lenik93
19. led 2018

Ahojky. Vloni leden/unor sem otěhotnela, vedela sem to kratce asi dva dny a byl jen duch na testu, takže sem si myslela, ze nen plany poplach před ms a nejak to nebrala vážně... shodou nahod sem byka objednana je kartarce - zvědavost... Nic sem nerikala o tomto a ani, ze se snazime a vlastně ani kdy budu mit děti.. řekla mi jen, ze vidí nadhernou velikou novinu, ze to bude krásné, ale náhle potom přijde rana co nas ovlivni, ale ze to tak ma byt, ze jinak to bude dobrý rok, ale ze nas s pritelem čeká ještě jina důležitější cesta... o dva tydny pozdeji mi dr oznamila ze sem těhotná... plakali jsme s přítelem radosti, po cystach sem měla problém otěhotnět... a v dubnu téhož roku sem přišla o miminko... změnilo nas oba s přítelem, náš vztah se utuzil a přítel mě požádal o ruku... az zpětně sem si vzpomněla na slova kartarky a mrazilo mě... a už ke kartarce nepujdu..kdyz bych už tehdy brala vážně co mi řekla, asi by mě z toho trefilo... ja si na to vzpomela az ke konci roku..kdy sem si uvědomila, co tim myslela... takže být vámi se na to neupinam.. co má být to bude, ja bych to vzala jako šanci zkusit změnit běh událostí ☺

kaja2016
19. led 2018

@berushe14 Hele já taky jeden čas chodila ke kartářka, občas si nechám ještě dneska poradit od jedné přez mail, tak jednou za dva roky cca. Jako jednak je otázka, proč to vlastně pořád dělám a nedám na vlastní usudek🙂 Kazdopadne dneska už jsem obezretna a neptám se na věci, na které nechci znát nějakou ošklivou, mě se nehodíci odpověď, protože co si s tím pak jako pocnu? Takže aspoň v tom jsem se posunula. Jak jsi formulovala otázku? Jako nenech se rozhodit, to jestli budeš nebo nebudeš s manzelem je čistě na tobě a na něm, i kdyby náhodou odhadla vaší budoucnost, stejně si ji tvoříte vy dva každý den, nenech se tím ovlivnit...

pulecp
21. led 2018

@berushe14 Otázka je, proč tedy opakovaně chodíš ke kartářce. Co Tě vlastně zajímá? Pravděpodobně potřebuješ něco řešit, ale kartářka to za Tebe nevyřeší. Pokud jsi hodně sugestibilní (a to lidi, chodící za kartářkami často jsou), tak "podlehneš" jejich scénáři i tehdy, kdy to, co řeknou, podají hodně dobře. Prostě se nevyhneš "hledat" to, na co upozornily!

berushe14
autor
21. led 2018

@pulecp no zas tak hrozné to není. Tuhle jsem vypustila hned.

dura175
21. led 2018

Kartářky jsou především dobré psycholožky a manipulátorky. Většina lidí k nim chodí s nějakým problémem a otázkou a divily byste se, kolik toho na sebe člověk řekne. Ona pak zhodnotí situaci a řekne, co chcete slyšet. Většinou něco o změnách, špatné věci, co vás posunou k dobrému atd.
Já osobně jsem u kartářky byla jednou s kamarádkou, která tam nechtěla jít sama. Řekla mi spoustu věci, které jsem si poctivě zapsala. A když to čtu zpětně, tak se rozhodně nejednalo o žádné věštby. Některé věci "vyšly", v některých se sekla hodně. A ty co vyšly, tak to bylo stylem "letos vás čeká velká změna". Ano změnila jsem ten rok práci, jenže jsem jí před tím řekla, že končím školu, takže se tohle "proroctví" nabízelo.... A hlavně mi řekla, že potkám svého pana Božského, bude svatba, postavíme domek a budeme mít brzy 3 děti, se kterýma budeme hodně jezdit na kole???? No a realita je taková, že muže jsem potkala, svatba byla, ale dům rozhodně nemáme, děti už vůbec ne. Ani je neplánujeme, protože ze zdravotních důvodů je mít nemůžu a na kole nejezdíme. Nesnášíme to oba 🙂 Takže si o kartářkách myslím, že akorát vydělávají na blbosti lidí.

ariadna12
21. led 2018

Katolici a jini krestane treba casto uvadeji, aby si clovek nezahraval s kartami, neb je to pokuseni dabla😊, ze karty vi minulost, soucasnost, ale nemusi vedet budoucnost. Tot pohled z jineho uhlu.

ariadna12
21. led 2018

@pulecp kamaradka hleda pritele. Uz byla za zenou s rozsirenou intuici, kartarky, cvici joginska cviceni na srdecni cakru a otevreni se okoli, planuje ucast na seminari "jak se otevrit muzum".... Sice ji to zklidnuje, ale moc teda jinak nepomaha. Kdyby si dala inzerat ma seznamce a trochu premyslela, co vlastne chce, udelala by asi lip. Ale kdovi, jsou veci mezi nebem a zemi, treba najde nakyho jogina. Tim chci rict, ze kdyz nevi clovek, kudy kam, a sam se nemuze k nicemu dokopat a posunout, nebo je treba zvedavy, chapu, ze ke kartarce zajde.

pulecp
21. led 2018

@ariadna12 Já taky chápu důvody, jenže to opravdu nic (samo o sobě) neřeší - i kdyby jí jen "nepředpověděla", ale poradila, nevyhne se "vlastní práci" bez té ŽÁDNOU ZMĚNU NENASTARTUJE a pokud chce něco změnit, MUSÍ TO ZMĚNIT SAMA.

ariadna12
21. led 2018

@pulecp presne tak, naprosto souhlasim
Zmenu musi udelat clovek sam v sobe.

eviicka
21. led 2018

@dura175 neházela bych do jednoho pytle. Já si nechala karty vyložit několikrát, vždy to bylo z kamarádství (to znamená zadarmo) a vždy jsem chtěla krátkodobé předpovědi (max. tak rok). Zpětně musím říct, že se obě kamarádky trefily téměř ve všem (a nebyly to jen věci, které jsem mohla já nějak ovlivnit).