icon

Dvojčátka 2014/2015 🙂

janatrombikova
3. lis 2014

Ahoj maminy čeká tady někdo dvojčátka 🙂 doufám že ano, aby jsme mohly pokecat a porovnat svoje zkušenosti 😉

janatrombikova
autor
10. pro 2014

@amazankova Jee tak to gratuluji k miminkům 🙂 hlavně ať jste zdraví a ať dělají jenom samou radost 🙂

lione
11. pro 2014

Ahojky, my čekáme trojčata... 😉

cukrik123
12. pro 2014

Ahoj prosím pokud máte zkušenost nebo názor, koukněte do této diskuze, děkuju: Dvojčata - Je vůbec reálné látkovat?

janatrombikova
autor
13. pro 2014

@cukrik123 Ahoj někde jsem četla jak si ulehčit práci a čas s dvojčátky a bylo tam jasně a ještě podtrženě že látkování okamžitě zamítnout 🙂 ale je to na tobě.... jinak já jsem to hned zamítla no abych si ulehčila jak práci tak i čas 🙂

hanule80
9. led 2015

Ahojky, už tu nikdo není??

petraves
11. led 2015

Ahoj holky,je tahle skupinka stále aktivní, ze bych se přidala mezi vás...? Jsem 17tt😳

hanule80
11. led 2015

@petraves ahojky, dříve byla více aktivní, teď právě moc ne, tak jsem se ptala zda tu ještě někdo je 🙂 já jsem 15tt, tak to jsme skoro nastejno 🙂

broncab
12. led 2015

ahoj , také čekáme dvojčátka jednovaječné kluky jsem 18+5 tt 🙂

hanule80
12. led 2015

@broncab u nás to vypadá na páreček 🙂 ale holčičku je ještě potřeba potvrdit...

broncab
12. led 2015

@hanule80 tak to by bylo super 🙂

hanule80
12. led 2015

@broncab to by bylo 🙂 doma už máme jednoho 6,5letého uličníka, tak holčičku bych uvítala 🙂

broncab
12. led 2015

@hanule80 🙂 máme 5ti letou holčičku

petraves
13. led 2015

Ahoj holky, tak to je fajn, že se někdo našel 🙂
My máme doma holčičku 2roky a3,5 měsíce,takže bude veselo. Zatím se nám ukázalo jen jedno miminko (s největší pravděpodobností kluk), druhé se schovává a dělá stydlivku.

Co kdybych vytvorila uzavřenou skupinu na FCB? Máte tam přístupy? To by byla komunikace asi rychlejší a jednodušší. A ne tak veřejná. Co vy na to?

hanule80
13. led 2015

@petraves po FB se také pohybuji 🙂

jankarica
13. led 2015

Ahoj holky, dnes mi paní doktorka sdělila šokující zprávu a to že čekáme dvojčátka 😀 Pořád tomu nemůžu uvěřit...tak bych si ráda pokecala s někám, kdo je na tom stejně. Termín máme v srpnu 2015 🙂

petraves
13. led 2015

ok, já založím zítra skupinko a hodím sem info, jak se tam dostanete, tam pak můžeme probrat novinky a co a jak s mrňousama 🙂

hanule80
13. led 2015

@jankarica gratuluji, jo člověk tu zprávu musí zpracovat 🙂 my se s tím srovnávali skoro 3 týdny...ale už se těšíme 😉

lentilka28
14. led 2015

Ahoj holky, zkusím se optat i tu.....je tu některá, která čeká dvojčátka a je z Hradce Králové nebo z okolí HK?Děkuju

petraves
15. led 2015

@lentilka28 Ahojky, já bydlím kousek od HK směrem Chlumec n/C, Kolikátý týden jsi? Nebo už máte miminka doma?

kofik.h
15. led 2015

ahojky holky, tak už se to tu konečně rozjíždí. Všem gratuluji k dvojčátkům 🙂 Bude to mazec, ale krásně si to užijeme 🙂 jak se na to těšíte?....u nás je docela problém s kočárkem, o jakém přemýšlíte? :-P

berticka
16. led 2015

Holky, já už mám svoje dvojčátka měsíc doma. Zatím je to pohodička, opravdu si nemůžu stěžovat (a to mám doma ještě třetí starší dítko) 🙂. Dvojčata jsou plně kojená, chodíme na procházky, s kočárkem se zatím dostanu úplně všude, v pohodě si nakoupím atd. Prostě všechny moje obavy se zatím ukazují jako liché. Dokonce posledních pár nocí jsem se už i luxusně vyspala - kojila jsem v noci asi jen třikrát 🙂. Fakt si nemůžu na nic stěžovat, vůbec se ničeho nebojte, mít dvojčátka je nádhera!!!

kofik.h
16. led 2015

@berticka jéé tak tohle tak strašně ráda čtu 🙂 Můžu se zeptat v jakém týdnu se narodili? a moc gratuluji k takovým pocitům. Též se na to těším a doufám, že to takhle bude. Můžu se zeptat jaký máte kočárek?

amazankova
16. led 2015

@berticka Gratuluji k miminečkům 🙂 Tak to je máme skoro stejně starý 🙂 Jaký byl porod??
U nás to taky celkem jde...taky je plně kojím a v noci taky vstávám 3x 🙂 Kojíš je najednou nebo po sobě?

cukrik123
16. led 2015

@lentilka28 ahoj já jsem z třebechovic

berticka
16. led 2015

@kofik.h Narodili se o tři týdny dřív, ve 37. tt, plánovaným CS, zvládli to dobře a nemuseli ani do inkubátoru, šli hned na šestinedělí 🙂. Kočárek máme TFK Twinner Twist Duo, rozhodovala jsem se mezi ním, EW a Bumbleride, rozhodla jsem se poté, co jsem viděla všechny kočárky na živo a vyzkoušela 🙂. Zatím je tedy naprosto skvělý a i mi ho všichni chválí, že čekali, že budu jezdit s "tankem" a on je to ve skutečnosti pěkný a elegantní kočárek 🙂.

berticka
16. led 2015

@amazankova Porod byl CS, bylo to v pohodě. Kojím z 90 % tandem, ale někdy povolím a když se některá vzbudí dřív, kojím jí samostatně. Tandem je ale praktičtější, bez něj by to nešlo. Jak se ti daří sladit rytmy dětí? Budí se ti stejně?

amazankova
16. led 2015

@berticka Já se taky snažím tandem...na polštáři. Ty kojíš taky na něm? Nebo jak? Já jsem je už v porodnici začala budit oba po 3 h na kojení a nějak si na to najeli a spí a budí se stejně. Ale právě teď je malá už po spaní a malej ještě ani neusnul 😲 Ale to je výjimka 😀

kofik.h
16. led 2015

@berticka ty jo tak to je krásné, a holčiny jsou jednovaječné a nebo dvoj? já totiž čekám jednovaječné a strašně moc bych je chtěla v sobě udržet min. do 36tt 🙂...my zvažujeme EW, ten TFK jsme koukali, ale ten je pro nás moc široký, potřebujeme se vejít do výtahů a do bytu 😀

berticka
16. led 2015

@kofik.h mam dvojvajecene, kamaradka ma jednovajecne a v pohode je donosila do 36+2 🙂 mas velkou sanci, ver si 🙂. Tfk je jeste uzsi nez ew, ma 75 cm, ew 76. Mne se ew navic nelibil ani vzhledove, ale pravda je, ze typove je to podobny kocarek, zase az takovy rozdil mezi nimi asi neni.

kofik.h
16. led 2015

@berticka moje chyba..ja si to spletla s dorjanem 😀..opravdu? Tak to mas kliku, ze mas kamaradku a jak je krasne donosila..ja je premlouvam at drzi jak jen muzou🙂
ja bych nejradeji bugaboo,ale bohuzel na to nemáme, tak hledame levnejsi verzi 🙂

Strana