icon

Dvojčátka 2014/2015 🙂

janatrombikova
3. lis 2014

Ahoj maminy čeká tady někdo dvojčátka 🙂 doufám že ano, aby jsme mohly pokecat a porovnat svoje zkušenosti 😉

hanule80
17. led 2015

Já budu vybírat mezi EW, Bumbleride a TFK. EW ale asi vypustim, protože tam nejdou polohovat nožičkyu sportovní verze.. uvidím co se pak naskytne, budem kupovat bazarkovy...

kofik.h
17. led 2015

@hanule80 na to polohování, jsem se dočetla, že nějaká paní šije nějaký nástavec, který tam jde dát...ale kamarádka ho má..teda jenom pro jednu holčičku, ale říkala že je spokojená a že ty nedostatky, které tady jsem dočetla tak jí nevadí 🙂 takže uvidíme. Buď budu taky nadávat a nebo to bude ok. Ten co bych chtěla tak to nejde a stejně si budu připadat jako s kombajnem 😀

berticka
18. led 2015

@kofik.h bugaboo je krasny, to je fakt, ale na nas byl taky zbytecne drahy, navic je jen na objednani a jen v nekterych obchodech. Stejne mam v planu casem golfky 🙂

majda21
18. led 2015

Ahoj holky, můžu se přidat? Jsem ve 30tt a čekáme páreček 😉 Kočárek už máme objednaný přes měsíc a v pátek volali, že už jim dorazil. Máme bugaboo.
Jak to zvládáte? Já poslední 2 týdny moc ne. Otékají mi ruce i nohy a jsem unavená... Jste tu některá, kdo rodil normálně?

hanule80
18. led 2015

@kofik.h o těch nastavcích jsem četla. Pak se mi u tfk líbí ta ruční brzda, ale zas sportovní verze má spojenou stříšku, že každý nemá svoji, když by jeden třeba spal a druhý chtěl mít výhled.. no je to věda 🙂

hanule80
18. led 2015

@majda21 ahojky, otoku se taky bojím, si říkám, že je dobrý, že konec tehu bude na léto, že nazuji jen pantofle nebo žabky a bude to jedno. Nebudu řešit kozačky, zimní bundu atd 🙂
Takže já ti neporadim, ale taky budu ráda za info co a jak mne čeká. Asi to bue chtít dávat často nohy nahoru 🙂

berticka
18. led 2015

@hanule80 novejsi verze tfk uz maji u sportaku kazdy svou boudicku a polohovani sedacek uz neni na zip, ale na pasek 🙂

hanule80
18. led 2015

@berticka fakt? To jsem nevěděla, ono já koukám po bazarcich, tak tam ty novější asi ještě moc nejsou... na ten zip jsem myslela že je ew. No ještě v tom mám rezervy 😀

berticka
19. led 2015

@hanule80 jo jo, a ta rucni brzda je fakt skvela, dvojceci kocarky jsou samy o sobe mohutne a takhle nemusis brzdu lovit nekde pod kocarem, ale proste zabrzdis na madle 🙂

hanule80
19. led 2015

@berticka no začínám být pro ten tfk rozhodnuta, ale s těma dvěma stříškama na sporťáku.. tak ho ještě sehnat za dobrou cenu 😀
Chtěla jsem i adaptéry na autosedačky, syn pujde do první třídy, tak abych z auta nemusela rvát sedačky v ruce nebo skládat celý kočár, jenže teď jsme se vrátili ze zápisu a do školy neni z ulice bezbarierový vstup, je tam 2x po 3 schodech, takže tam s kočárem stejně nevjedu... tak od toho možná upustim, že se bez toho obejdu.

janatrombikova
autor
20. led 2015

Ahojte holky 🙂 tak mi už taky máme kočárek není samozřejmě novy je cca 2 roky starý je to duo jumper tako pirát 🙂 ale je úžasný a krásná barva, nemůžu se na něj vynadívat 🙂 jinak poslední dobou je to čím dál horší (vysoký tlak 160/90 někdy míň někdy víc, no a plus k tomu mi začali opuchat kotníky a nárty) ty nárty se mi klepou když jdu příjde mi jako bych tam měla nějaký sulc vpíchnutý :D jinak už mám naplánovaný cs ve 38tt tak jsem zvědavá jak to dopadne jestli to náhodou nebude dřív k vůli tomu tlaku a všemu.... :( zatím se držím jak můžu, ale bojím se to říct Dr. aby mě náhodou neposlal do nemocnice :( a co jinak jak se daří vám? Tak se tady mějte krásně a jsem ráda že se konverzace o pět rozjela tak ahoj pohlaďte bříška a ti co už mají mimísky u sebe tak je pohlaďte 🙂

hanule80
20. led 2015

@janatrombikova ahojky, teda ten tlak máš šílený a otoky, aby to nebyla ta preeklampsie, ale to by vyšla blbě asi moč...tak se drž, nohy nahoru a klidek 😉 to jsou rady, vid? To ti říkají určitě všichni 😀 ještě aspoň tak 2 tydny vydrzet, vid? Z toho konce mám taky obavy, už si říkám, aby to bylo za námi a to jsme na začátku...
Já teď mám v merku jeden kočárek, i s adaptérama a autesadackama mzxicosi, je jak nový, ale cena většínež jsem měla v plánu, tak to promyslim...

janatrombikova
autor
20. led 2015

@hanule80 no minulí týden jsem byla na kontrole a v těhu průkazce mám bílkoviny 0 tak snad je to ok 🙂 nohy nahoru a obklady si dělám pořád, ale asi jsem došla na to že mi nohy opuchají hlavně z teplé vody asi nebo já nevím 🙂 mi máme ten kočárek za levno paní pomalu brečela když nám ho prodávala myslím si že kdyby chtěla tak ho prodá mnohem dráž 🙂 ale jsem velice spokojená jsou tam i adaptéry na autosedačky..... no všechno je to 3kombinace tak snad poslouží dobře, myslím si, ale každý má na to svůj názor 🙂 že je zbytečný kupovat až moc drahý kočárek vždyť je to jenom na cca 3 roky a co potom s ním za tu samou cenu už se neprodá, mě osobně by to bylo líto 🙂 a co se týká té preeklampsii tak o té mám přečtené vše, ale tak snad to bude ok ,, ťuk, ťuk,, 🙂

amazankova
21. led 2015

@janatrombikova Ahojky, já jsem měl ke konci taky šílený otoky, obula jsem jen pantofle a to taktak. Doktorka mně na to napsala nějaký prášky. A po porodu jsem měla jeden den na jipce nohy splasklý a pak opět oteklý, ještě víc než před porodem, v porodnici jsem sotva šmatlala. Byla to hrůza, strašně bolely. A asi po 3 týdnech zmizely 🙂 Ke konci je to fakt záhul!!! Drž se!

janatrombikova
autor
21. led 2015

@amazankova Ahoj no mě ty nohy právě jako nebolí jenom ten nárt se mi tepe jak kdybych tam měla sulc :D ale asi mi to hlavně opuchá po koupání. Jinak nevím 🙂 přes den to je v klidu. No ale mám dost z toho tlaku prášky jím jak mám když mi vyletí tak si dám ještě půl jak mi Dr. řekl ale zdá se mi že jsou nějaké slabé ty prášky vůbec nepomáhají :( ale do nemocnice se mi nechce mám z toho šílený strach že by mě tam poslal kdybych to řekla.... Musím se držet o to jen půjde :( 🙂

broncab
24. led 2015

holky , tak já už bohužel dvojčátka nečekám ☹ byla jsem min. týden na zákroku ,ale zachránili aspoň jednoho chlapečka tak snad ho donosím do normálního termínu.
Takže pokud by jste měla některá zájem , prodávám dvojčecí kočárek , jsem ze Znojma ,ale určitě by se dalo nějak domluvit na převozu nebo tak , je úplně nový https://www.modrykonik.cz/market/dvojcata-potre...

hanule80
24. led 2015

@broncab to mi moc mrzí, chjo...bojovničkovi držíme palečky!!
Nechci moc vyzvidat, tak se předem omlouvám, klidně neodpovidej, pochopim to, jen v kolikatem tt se vám to prihodilo? Nějaká genetická vada?

Držte se co to jde...ať už vše špatné máte za sebou!

broncab
24. led 2015

@hanule80 Hani jsem 21tt , žádná gen. vada všechny testy včetně plodovky dopadli dobře . Drobek se přestal vyvýjet měl růst. retardaci a čekala jsem tedy jednovaj. dvojčátka . Zákrok mi dělali v Praze Podolí

hanule80
25. led 2015

Ajo 😒 tak broucek teď bude mit víc mista a sil a zabojuje 😉
Já jdu ve středu na utz, my čekáme dvojvajecne, jedno je o něco malo menší, asi holčička, druhému chybi jedna pupecnikova arterie. Tak jsem nervozni, pujdu na utz po měsíci, tak uvidime. Mudr.mluvil také o redukci, že se to dělá, pokud jedno začne hodně zaostávat. Ale moc jsme to nerozebirali, že se uvidí příště.

Opatruj se!

hanule80
25. led 2015

@broncab jen dooznacuji pro zprávu výše 🙂

janatrombikova
autor
25. led 2015

@broncab To mě mrzí :( tobě i miminku přeji hodně sil.... Mimísek bude teď bojovat o sto6 a až se narodí vynahradí ti to 😉 Hlavně se opatruj a užívej si ( i když teď to asi tak lehké nebude že ) Tak doufám že se ozveš jak to s tebou a prckem vypadá 🙂

broncab
25. led 2015

Holky beru to tak nějak dobre nemyslím na to . Jinak bych se musela zbláznit . Druhýmu chlapeckovi se teď daří moc dobre a to je hlavní. 🙂 holky přeji vám tehu bez problému a komplikací 🙂

mb85
26. led 2015

Ahojky mužů se přidat cekam dvojvajecne dvojčata na začátku srpna .

hanule80
26. led 2015

@mb85 jasně, jen ať je nás tu víc 😉

mb85
26. led 2015

@hanule80 koukám že těch dvojčat asi moc není 🙂

hanule80
26. led 2015

No my když jsme se dozvěděli, že budou dvojky, tak jsem byla naopak překvapena, kolik dvojčátek je... nějak hodně 🙂

ilonkaseda
27. led 2015

I když je v dnešní době zvýšený počet dvojčat kvůli různým léčbám, tak pořád jsou to jen 2 procenta s celkových porodů

veru23
27. led 2015

Dobrý den, omlouvám se, že zde vstupuji, ale prodávám kočárek Jané twin two, plná výbava, 2 korby Jané Matrix, 2x sportovní verze, 2 pláštenky a taška ke kočárku. Cena 8500 Kč, dovoz po domluvě možný zdarma. Při vážném zájmu pošlu foto a víc informací. Hezký den 🙂

hanule80
28. led 2015

Tak dneska na utz nám páreček nepotvrdili, jsou to dva kluci 🙂 vše je jak má být, jen teda jeden má o jednu pupecnikovou cevu méně. Ale nemelo by to dělat nějaký problém. 😉

janatrombikova
autor
28. led 2015

Ahoj holky jsem ráda že se to tady zase pěkně rozjelo 🙂 jinak v úterý jsem byla na kontrole a z ozvama jsem měli problém 🙂 pokaždé na kontrole se jeden schová a nemůže ho natočit 🙂
Jinak další úterý jedu do porodnice k primářovi si domlouvat termín na císařák tak jsem zvědavá 🙂 Doufám že budou dělat kontrolu prcku přes ultrazvuk abych věděla kolik prckové váží 🙂
A co jména už máte vybráno? Mi jsme se asi už shodli 🙂 bude to Lukášek po tatínkovi a Terezka ta je po nikom 🙂 jenom tak že se nám líbí.... Tak pište pište co je u vás nového 🙂 jinak otoky pořád úplně šílené nic se nezměnilo 🙂 tak ahoj a pohlaďte

Strana