Dvojčátka 2014/2015 🙂
Ahoj maminy čeká tady někdo dvojčátka 🙂 doufám že ano, aby jsme mohly pokecat a porovnat svoje zkušenosti 😉
Omlouvám se za příspěvek, který sem moc nepatří, ale nabízím hezký přebalovací pult pro dvojčátka (možno i pro jedno dítko). Cena dohodou. Kdyby měl někdo zájem, mám zde v bazárku vyfoceno.
Ahoj 🙂 9.10. se mi narodila Ema a Anna 🙂 diky Bohu uz jsme doma z nemocnice, byly jsme tam 8 dni, holky jsou moc hodny 🙂 i v noci uz docela hezky spinkaji a to jsou jim tri tydny a kousek 🙂 starsi synek je taky zlatej a furt je chce pusinkovat 🙂 tak se tešte i na sva dvojcatka, at je vse ok 🙂
Gratuluji...ja mam sice už 4mesicni holky a jejich dvouletý braska by je taky porad pusinoval a mazlil jsem za to rada protože jsem mela strach aby nežárlil je to totiž mamanek 🙂
ahoj holky, zbavujeme se vybavení do auta, kdybyste měla zájem 🙂 když mi pak zadáte název diskuze, máte 10 % slevu 🙂
Koupete někdo sedící dvojčata ve sprchovém koutu?? Používáte sedátka? Případně prosím o zkušenosti nebo i fota děkuji
Zdravím všechny, je to sice skupina z loňského roku,ale o to víc budete vědět. Jsem v 16tt a čekáme dvojvaječná dvojčata. Upřímně zprvu to byl docela šok a týden jsem probrečela jak to zvládnu. Teď už na tom hledám jen pozitiva a těším se- manžel je skvělý. Máte nějaké rady a tipy? Docela se bojím kojení, nebo jak se kamkoli s větším kočárkem vlezu. Napíšete mi nějaké povzbudivé zprávy jaké to máte vy? Děkuji
@fiala2016 ahoj já mam půlroční holky dvojvajecne kocarek mam esasy walker a vejdu se všude 🙂 jinak bud v klidu já mam k tomu ještě 2,5 leteho syna 🙂 a kojení kojim do teď plus prikrmy uz 🙂 kojim obě najednou je to uspora casu 🙂
@fiala2016 ... gratuluji k dvojcatkum! 😉 Myslim, ze pro vsechny vicecetne budouci rodice, je utz, kde vam ukazi miminka dve a ne ocekavajici jedno, sok jako hrom 😀 Ja jsem sice neplakala, ale ty obavy byly silene. Doma uz dve deti a dalsi dve na ceste, to se rozdychavalo docela dlouho...no, ale musim rict, ze to bylo nejlepsi rozhodnuti v zivote, ze jsme sli do tretiho tehotenstvi a dostali ctvrte miminko na bonus. Kluci jsou takovi pohodari, ze to svet nezazil. Vecne vysmati, sikovni, proste k sezrani 😵
Kocar jsme poridili Baby jogger city select, protoze jsou mista, kam bych se klasickym dvojcatovym kocarem nedostala. Jsem s nim moc spokojena. Kojeni jsem se bala, doufala jsem, ze to pujde, ale nemela predstavu, jestli je to mozne. A je to mozne. Kojim vetsinou zvlast, protoze se mi dohromady koji nesikovne. Lepe se mi manipuluje s jednim miminkem, ale jde to. Ta uspora casu by byla fajn, ale oni se mi krmi stejne tak nejak ruzne. Nekdy jeden spi dele a druhy uz by bastil. Takze to nehrotim a je to tak jak to je. Jsou chvile, kdy jsou hladovi oba, takze dostanou oba naraz 🙂
Hezký večer mam dvojčata narozené26.6.2015 v 34+6 holky a chtěla jsem se zeptat co umí vaše dvojcatka v tomto věku 🙂
maminky dvojčátek, která mě poradí jak se zbavit plínek? Mám dvojčata kluky 2 roky a ještě máme plínky. Jak na ně? Díky
Hezký večer, najde se zde nějaká maminka mo-mo dvojčátek, prosím?
@makina6666 ... ahoj, ja mam kluky dva mesice mladsi, ale snad muzu odpovedet...od pateho mesice jeden lozil a druhy se plazil, od sedmeho mesice jeden stal a druhy zacal lozit, ted jim bude 9 mesicu a oba chodi okolo veskereho nabytku, vylezou schody do patra,radi opakuji ruzne hykaci zvuky, delaji berany berany duc(to asi tak od sesteho mesice, desne je to bavi) a jinak jsou proste nej na svete, ikdyby neumeli absolutne nic 🙂
@majdy neumim si predstavit, ze by se nekdo svych miminek vzdal...snad budete mit stesti. Proc chcete zrovna dvojcatka? A mala technicka, mozna, byt vama, tak bych to krestanstvi uplne nevypichovala...
Ahoj holky 🙂 diky za gratulace ;) leti to a holkam bude za par dni 8 mesicu, jeste nesedi, ale pokouseji se pomalu lezt 🙂 jsou stale moc hodny 🙂 co vy? Mate se fajn? Krasny den vsem !

@safryy Ja mam nalita prsa uz ted a to cekam dvojcatka a jsem v 6 tydnu,uz ted nevim jak spat 🙂 a opravdu jsou to nadherni kluci 😒