icon

Maminky dvojčátek na jaře 2009. Přidejte se.

jankatr
29. říj 2008

Ahojky - vím že je tu už pár témat na jarní měsíce a taky že je tu i debata o dvojčátkách - ale ta už je dost rozběhlá - a děti jsou už na světě nebo těsně před porodem - ráda bych tohle téma založila pro "DVOJ"maminky co jsou teprv na začátku a chtějí se podělit o své radosti i starosti 🙂 🙂 🙂

downhamka
7. lis 2008

Tak to jsme tedy particka! 😉 Bude to pekne vypadat az se sejdeme 😉 Dneska jsem byla nakoupit a musela jsem si dat tortillu s kuretem a hranolky. Normalne fast food nejim, ale dneska jsem mela velikou chut, moc jsme si pochutnali 😉 😉 A za chvilku budeme zase hladovi 😉 Ztlousla jsem zatim o 3kila, ale v tomhle tempu to vypada na konci na dvacet 😀

luzza
7. lis 2008

dow
když já mám pořád na něco chuť 😖 😝
jen nevím na co 😨
nic mi nepřipadá dost atraktivní 😀 😀 😀

downhamka
7. lis 2008

No vidis a uz mas jednoho kloucka doma! To jsme to mladice 😉 U nas ta kariera neplati 🙂 Ty budes mit doma pekny srumec v tom lete vid?

downhamka
7. lis 2008

To asi nesmis varit! Ja jsem prvni tri mesice nemohla vubec nic uvarit. Mamina mi nosila dobroty, a to jsem si rekla co bych si dala jeden den a druhy uz jsem na to nemela chute. Mamina ze me rostla 😀 😀 No ale u tebe to asi nepujde, jelikoz mas mrnouse, to by musel varit manza 😀 😀 Coz nemyslim, ze by se mohlo stat na tri mesice, ted uz teda dva tydny. Pak se vse da do poradku. Telo si zvykne ze je tehotne, a uz budes jist dobre a hodne 😉 😉

downhamka
7. lis 2008

Ale co bych ti rikala, vzdyt jses sestricka a tehulka uz si jednou byla 🙂

luzza
7. lis 2008

dow
tak teď si to vystihla!!! Já mám prostě chuť na určitý jídlo,tak si ho dám...ale druhý den nechápu,jak jsem mohla takový hnus jíst... 😝 😀
a tak to mám den co den...
doufám,že to brzy přejde 🙂

gabrus
7. lis 2008

jéé holky, tak tÿhle pocity jsem měla jako vy!! Sice j¨nečekám dvojčátka, ale něco jsem uvařila a pak jsem to nemohla ani vidět, natož sníst!!! Měla jsem to tak od toho 8týdně do asi 13týdne!! ty samý pocity, co tady popisujete!!

luzza
7. lis 2008

to těhu s domčou bylo takový,že sem začala zvracet už krátce po vynechání menzes... bylo mi zle ze všeho...
ze smradu z lednice,ze smradu aut,všude jsem cítila cizí pot...no prostě děs 😀 😀 😀
teď to je celkem dobrý 🙂 jen jsem STRÁÁÁŠNĚ unavená 😀 😀 pořád! ☹ 😀

luzza
7. lis 2008

gabrus
tak doufám,že to brzy přejde 😀 😀 😀
jinak koukám,že už se ti brzy narodí mimi 😀 😀 😲 😲

downhamka
7. lis 2008

No tak to jsem rada, ze jsem nebyla sama. Jo, prejde to za 14dni, neboj! Ja uz musim letet, jdu ke kamosce na pokec a pak jedu za nasima. Tak si Luco uzij vikend a davej na sebe a ne pozor! My se zase ozvem o vikendu mozna v nedeli vecer, ci v pondeli. papa ( to jsme tady holkam zase pripravili romany, vid) 😀

luzza
7. lis 2008

dow
jen ať si počtou 😀 😀 😀 😀
přeju hezký víkend 😉 😉 😉
pa pa 🙂

jankatr
autor
7. lis 2008

Téda vy jste se ale rozjely 😅 😅 😅 Tak abych vám doplnila statistiku - mě bude v únoru 30 - to se ani nezmrskám 🙄 😅 😀 no aspoň mi nebude blbě 😀 😀 😀 Ale možná to šoupnem na léto - Manža má na stejnej den 33 tak uvidíme co s tím uděláme. A ještě budem mít v červnu 5. výročí svatby - tak bysme to pak mohli tak nějak spojit.

Luzzi ty přeskakující chutě znám taky - a to teď to není tak hrozný - u Daníka jsem nemohla ani chodit nakupovat - protože jsem vždycky pro něco šla a než jsem došla k regálu tak se mi to otočilo a já to prostě vzít nemohla a pak jsem chodila domů s prázdnou taškou a manžel byl ze mě na prášky - on je děsnej mlsoun a mě zrovna sladký vadilo nejvíc 😀 😀 😀

Ten srazík by nebyl marnej. My byli loni v létě v Brně v ZOO - brněnská Unica - kde jsme byli na první dvě IVF tam pořádala sraz "Unicátních dětí" - Bylo to u příležitosti tuším asi dosažené 1000 dětí - bylo to docela fajn, tolik dvojčátek na jednom místě a vůbec mrňousků se hned tak nevidí 😵 I když ta tisícovka tam zdaleka nebyla, i tak to byl pěknej mumraj.

luzza
7. lis 2008

holky,já vám musím říct prdu... 😨
ptali jsme se domči,co by si přál k vánocům,aby nám dal nějaké typy... 🙂
a víte,co nám řekl???????????????
tak třeba nějaký notebook - do auta,aby se prý za jízdy nenudil...
a nebo nějakou malou kameru 😨 😨 😨
no já se pos...
tak naše dítě se totálně zcvoklo 😅 😅 😅 😅

luzza
8. lis 2008

hezké sobotní ráno 😵 😵
i když u nás je pěkně hnusně a prší 😒

zanetik
8. lis 2008

Dobré dopolko, tady je plně černo zataženo, ale nevím jestli prší...
Tak slejzáček včera super a vydržela jsem bez problémů skoro do konce do 1h až se všichni divily, ale já se teď fakt cítím jakobych těhu nebyla..
Jinak mě bud v březnu 30 a pan dr. říkal, že si je asi porodím ke kulatinám, tak uvidíme...
Hledám stránky na online dotazy na dr. nevíte o něčem?

luzza
8. lis 2008

zanetíku
ty máš výdrž 😅 ty jsi dobrá 😅
já teda teď nevydržím nic...jsem pořád ospalá,nevydržím nikde stát a jsem ze všeho děsně udejchaná...
no hotová angina pectoris 😀 😀 😀 asi už jsem stará paprika 😀 😀

luzza
8. lis 2008

něco pro pobavení 😀 😀 :

Američané, pozor!
# # Váš radar chcete postavit uprostřed hlubokých lesů.
# # To znamená kilometry kabelů!
# # Američané, pozor!
# # Váš nepřítel nekřičí: "Allah Akbar!"
# # Váš nepřítel kříčí: "Dežo, kurva! To je mědi jak sviňa!"

zanetik
8. lis 2008

Luzzo neboj to je první trimestr to tě přejde, já se teď cítím úplně v poho jak kdyby nebyla těhu...

luzza
8. lis 2008

zanetiku
to ti fakt závidím!!! 🙂

jankatr
autor
8. lis 2008

Luzzi - máte opravdu skromné dítko 😅 😅 😅 už se těším co si bude touhle dobou vymýšlet náš 😅 😝 Zatím to ještě moc neřeší.

Zanetiku - tak ty takhle paříš jooo??? tak abys pak neměla doma dva nespavce 😀 😀 😀 ale je dobře že sis to užila - i těhotnej člověk potřebuje občas trošku povyrazit 🙂 😉

luzza
8. lis 2008

jani
neboj,jsem ho vrátila na zem 😀 😀

zanetik
8. lis 2008

Tak já jsem byla docela aktivní a akční pořád, tak teď jsem dlouho nikde nebyla a slejzáček ze základky jsem si nemohla ujít byl to třetí za 15let 😅

jankatr
autor
8. lis 2008

Tak to je jasný Zanetiku - My ho měli naštěstí už v dubnu - tak jsem se mohla i rozšoupnout 😅 😅 😅

jankatr
autor
9. lis 2008

dobré ráno - 😵 koukám že dneska jsem tu první 😉

gabrus
9. lis 2008

Luzza, jojo, ofic. termín porodu mám zítra, sice mi to tady na koníku píše že dnes..ale 10.11 mám v průkajdě. tak uvidíme, jak se malá ohlásí, bude to holčička, Terezka. Už se moc těšíme, ale říkám si, že je zatím ticho a klid když je ještě v bříšku🙂

jankatr
autor
9. lis 2008

Gabrus neboj - ono to přijde - většinou se říká že to holkám trvá dýl - že se "strojej" 🙂 😉

zanetik
9. lis 2008

Ahojky...jo a taky že před porodem bývá klid jak před bouří 😅
Chtěla jsem se poradit, máte nějakej výtok? Já takovej vodovej, asi bělavej, dnes mi tekla i po noze kapka, jenže jsem se dočetla, že by to mohla být plodovka, tak mám trochu strach...

jankatr
autor
9. lis 2008

Zany tak s tim ti bohužel neporadím. 😒 ale jestli máš obavy tak si raději skoč k dr. nebo si tam zítra aspoň zavolej a poraď se s nimi. Lepší je třikrát otravovat zbytečně než jednou něco prošvihnout a ty budeš taky klidnější 😉

luzza
9. lis 2008

hezký večer všem 😵 😵
my dnes byli od rána na chajdě...jeli jsme si tam pro dřevo 🙂 tak jsme zase pěkně zásobený 😉
zanet
klid před bouří je pravdivej 😀 miminko nabírá sílu na porod 😉
s tím výtokem se netrap,plodovka to určitě není,to tě někdo zbytečně straší nějakejma chytrystykama 😝 😀
výtok je v těhotenství strašně častej!! a neznamená nic špatnýho... ale abys měla klid,zeptej se na to svýho doktora 🙂 a nos slipovky a budeš mít klídek 😉

hanulka3112
9. lis 2008

Ahojky holky tak mě tady máte 😉 🙂 kolik je tu vpůbec dvojtěhulek? ať to nemusím študovat 😅

Strana