Má cenu si platit Spotify Premium Family?
Čau, přemýšlíme doma jestli přejít na Spotify Premium Family, protože jsme čtyři a každý máme vlastní účet. Nevím, jestli to má nějaké nevýhody nebo omezení oproti klasice. Zkoušel jsem si to pročíst, ale rád bych slyšel reálnou zkušenost. Díky.
Doporučuju vykašlat se na Spotify a nahradit aplikací Tidal.
Lépe platí umělce, ne takové drobné, jako Spotify, které jsou výsměchem úsilí, které hudebníci do své práce dávají. Plus firma na rozdíl od Spotify neinvestuje do vývoje válečných zbraní.
Tidal má taky family plán a stojí 250 pro 5 osob, takže stejně jako Spotify, které je za 300 pro 6.
A jako hudební appka je fakt peckovní.
@mrkvovydort najdu tam vsechno jako na spotify? Pokud ano, prejdu ihned
@mrkvovydort najdu tam vsechno jako na spotify? Pokud ano, prejdu ihned
@kakba úplně 100% nevím, ale zatím jsem nenarazila (a to jsem docela hudební nerd, co má rád všelijaké i obskurnosti).
Podcasty tam ale nejsou. Ale na ty je imo Spotify stejně na hovno. Sama používám Pocket Casts, je lepší z hlediska soukromí, je tam fakt všechno (včetně českých) a hrozne přehledně se v tom dá fungovat, i když člověk přeskakuje
@kakba úplně 100% nevím, ale zatím jsem nenarazila (a to jsem docela hudební nerd, co má rád všelijaké i obskurnosti).
Podcasty tam ale nejsou. Ale na ty je imo Spotify stejně na hovno. Sama používám Pocket Casts, je lepší z hlediska soukromí, je tam fakt všechno (včetně českých) a hrozne přehledně se v tom dá fungovat, i když člověk přeskakuje
@mrkvovydort Můžu poprosit o zdroj ohledně investice do zbraní? Děkuji. 🙂
@mrkvovydort Můžu poprosit o zdroj ohledně investice do zbraní? Děkuji. 🙂

Doporučuju vykašlat se na Spotify a nahradit aplikací Tidal.
Lépe platí umělce, ne takové drobné, jako Spotify, které jsou výsměchem úsilí, které hudebníci do své práce dávají. Plus firma na rozdíl od Spotify neinvestuje do vývoje válečných zbraní.
Tidal má taky family plán a stojí 250 pro 5 osob, takže stejně jako Spotify, které je za 300 pro 6.
A jako hudební appka je fakt peckovní.