Dětská pohotovost v Poděbradech a okolí

evaeva123
15. črc 2017

Dobry den maminky, stehujeme se do Podebrad. Syn ma 6 mesicu. Hledala jsem v okoli dobrou detskou pohotovost. Ti kdo okoli znate kterou by jste mi doporucili? Co jsem vycetla tak Nymburk hruza, kolin taky...nebo ne? Kam by jste jeli v noci pri potizich? Stehujeme se z prahy kde je toto vse na dosah ruky a jsem z toho tedy trochu nervozni. Dekuji moc Eva

nonnni
15. črc 2017

Kolin a na ORL se jezdiva do MB (ja ne, ale je fakt, ze ji nijak moc nepotrebujeme)...celkove si moc nevyberes vsechno je o lidech. Byla uz jsem i NB, ale je to jen, kdyz nehrozi hospitalizace. Tu bych neriskla. Proti Kolinu nemam vyhrady.

evaeva123
autor
16. črc 2017

Takže kdyby bylo nejhuř a bylo treba jet tak do kolina. Moc dekuji za názor. Eva

anetka1701
16. črc 2017

Já byla v kolíně několikrát a spokojená jsem teda nebyla vůbec... Tomu špitálu se vyhýbám jak čert kříži... ORL je tam něco šílenýho, dětská pohotovost je fakt doktor od doktora... Já už jezdím jen do Prahy (bydlím před Kolínem)

evaeva123
autor
16. črc 2017

:( no pro nas to je minimálně hodka cesty autem a kdyby to bylo akutni tak je to dost šílený :(

zebra2009
16. črc 2017

@evaeva123
Před rokem jsme se přestěhovali z Brna do Poděbrad🙂 Město krásný, ale když jsem nutně potřebovala se starším synem na pohotovost, tak jsem musela jet do Kolina. Na pohotovosti nebo vyšetření jsme byli už několikrát a já si stěžovat nemůžu. Vždy se všichni snažili pomoci a byli příjemní. Problém jsou tady ale i registrace k doktorum celkove, všude plno...na zubaře jsme čekali víc jak rok!

zebra2009
16. črc 2017

@evaeva123
Jinak ORL chodím tady v Pdy na středisko naproti poště a jinak pohotovost ORL jsem byla se synem rovněž v nemocnici v Kolíně a nemůžu si na ně stěžovat.

fifina86
16. črc 2017

@evaeva123 s tím Nymburkem bych to neviděla tak černě ;) Pohotovost v nemocnici je (ale není tu dětské oddělení), takže v případě kašle,rýmy,teploty, různých vyrážek apod. Nymburk v klidu ošetří (na pohotovosti slouží pediatr z porodnice, která je mimochodem fakt suprová). Jinak asi víc se z Nbk jezdí pak do Kolína na pohotovost, byla jsem s dcerou po pádu na dětské chirurgii a vše ok, milí a ochotní. Se synem na dětské ortopedii a to byla hrůza. Prostě to je o lidech. Nemocnice v Kolíně je i nově rekonstruovaná, čekárny pro děti jsou též pěkné.

anetka1701
16. črc 2017

@zebra2009 tak to jsem měla asi fakt smůlu... já se setkala s vyloženě arogantním chováním, doslova jsem dostala sprdung co tam lezu (dcera měla spálovou angínu) a že by to zcela jistě počkalo do pondělí... Na ORL byla mladičká doktorka těsně po škole, radit jí musela sestra a byla fakt děsná... Prostě kam jsem tam vlezla, tam byl problém, tak už to ani nezkouším...

zebra2009
16. črc 2017

@anetka1701
Aha, tak na mě opravdu všichni milí a snažili se pomoct...na ORL nad ním stali 3 včetně asi te mladé, co píšete, ale neřešila jsem to...důkladně ho prohlédla, poradila se starší doktorkou pro jistotu, tak jsem to vyhodnotila, že nechce nic zanedbat a že syna zkontrolovali opravdu důkladně. Byla jsem současne i s o rok mladším synem, pro kterého jsem neměla hlídání a nikdo neřekl ani půl slova, že jsem tam s oběma atd...kdyby byla potřeba ten den tenkrát hospitalizace, nechali by nás tam prý všechny 3 i s mladším synem do druhého dne, kdy se měl vracet přítel, aby případně hlídal doma mladšího...ale jsem v tomto kraji teprve rok, tak nemám tolik zkušenosti, ale musím říct, že jsem přístupem všech zatím mile překvapená...😉