icon

Dětský zubař v Brně. Poraďte

llenda
16. lis 2007

Ahojky maminky,prosím o pomoc s hledáním zubaře v Brně.Židenice,Líšeň, střed města nebo od středu města do 20minut MHD.A jak přesvědčit syna 3,5 aby u zubaře otevřel pusu? 🙂 je nějaký dětský hever? 🙂
Jaké máte vy zážitky s dětičkama? Předem mockrát děkuji

Strana
z2
sklenicka24
4. čer 2009

To si děláš srandu???????????????? no tak to je pěknej blázen, ale zase když se na to někdo cítí tak proč ne. některé ženské k tomu třeba nemají sklon nebo cit ani ve 40. Já chci taky tři, ale až tak za 9 - 10 let. 😅

jeudi
15. čer 2009

no to ja chci taky treti ale az tak ve triceti 🙂

sklenicka24
16. čer 2009

Já taky, ale na to si budu muset asi najít jiného chlapa. tenhle řekl, že už končí a že je třetí mimi přepych. NO já to tak nevidím, ale budiž. Má prostě svou hlavu. Ale já s ní umím kývat. 😀 😀

jeudi
26. čer 2009

to u nas je to zase naopak ja se do tretiho moc nezenu a manzel ten by me oplodnoval hned na porodnim sale 😀

jindri
11. bře 2010

Obnovuji téma - hledám dobrého, osvědčeného zubaře či zubařku v Praze. Nejlépe Praha 5, ale pokud bude nějaký dobrý třeba na desítce, dojedeme 😉 Díky 🙂

germik
12. bře 2010

jeeej, práve teraz to riešim a hladaĺa som zubarov, ale najradšej by som už nejakého vyskušaného z Prahy 10 😝 ak nikto neporadí, tak som rozmyslala nad Domom zubnej peče o díte a rodinu na P10, len neviem či berú nových pacientov

morgan
12. bře 2010

germik - v tom Domě zubní péče na Praze 10 berou nové pacienty. Před 14 dny jsem tam přihlásila svého syna. Proběhla první prohlídka u Dr. Bussové. Moc milá doktroka, syn mi seděl na klíně (já musela na křeslo 😀) a celkem si i nechal kouknout do pusy. Byla jsem spokojená a doporučuju 😉

germik
12. bře 2010

morgan - dakujem, už som si tam vytipovala 3 doktorky - musí to byt žena, lebo u doktora by malá asi poriadne revala 😒 to som len zvedava ako mi tam malá otvorí pusu ked robí také drahoty pri čistení zúbkov
ďakujem za odporučenie

morgan
12. bře 2010

Můj si taky nerad čistí zuby 😀, na tu chvilku jsme ho samozřejmně museli přidržet, ale ona jen koukla zda je vše jak má být. Teď jsme začali už čistit jahodovou pastou a je to trochu lepší, mlaská si u toho 😀, ale dobrovolně pusu neotevře, to je jasný 😉

germik
12. bře 2010

haha, tak to je super, sami ma objednali k Dr. Bussové 🙂 Aspon tam pojdem s dobrým pocitom, ked viem že je milá 😉

jindri
13. bře 2010

Díky, snad se ještě někdo ozve, desítku máme přeji jen z ruky 😅

heliik
28. dub 2010

Ahojky, asi to tady možná někde je, ale jsem poněkud líná to číst. 😉 Jen se chci zeptat, od kdy začít chodit s dítětem k zubaři?? A od kdy čistit zoubky?? Týna má dva v předu dole, tak na půl vylezlý, mám začít čistit?? Díky moc za odpovědi 😉

papol
28. dub 2010

Jen jsem sem tak koukla 🙂

heliik - mě zubařka řekla, že mám čistit zoubky a masírovat dáseně , jak se nějaký zoubek ukáže, praťáčkem. Je to takový gumový prstík s s gumovými tyčinkami, Dětem to dělá dobře při prořezávání. Ten si jen navlékneš na prst a 😀

U zubařky jsme byli poprvé na roce.

bosorkajarka
26. lis 2012

Zase jedno téma kde člověk nic k tématu nedozví 😠

kay
26. lis 2012

Máme dobrou a milou dětskou zubařku v Brně Lišni na poliklinice horníkova, mudr. Harvánková 🙂

daisyjane
17. únor 2014

Chci obnovit diskuzi. Hledáme zubaře nebo zubařku pro mě i syna v Brně. Poradí někdo, prosím?
Mně začala trápit osmička, také potřebuji udělat korunku a syn má v roce 8 zoubků, tak bychom už s ním také měli někam vyrazit. Hledám hlavně v Žabovřeskách, Kr.Poli nebo centru, ale nevadí i dál. Jen bych ráda někoho, kdo je profesionál, zákroky od něj nejsou stresující a zároveň jeho služby nejsou předražené. Je někdo takový, kdo se hodí jak pro děti, tak pro dospělé a bere? Máte někdo zkušenost např. s MuDr. Marek Boška? MuDr. Petr Kahánek? MuDr. Tomáš Halabala? Mudr. Anna Gulasová? Prosím u každého o napsání jak je to u nich s cenami za služby, pokud víte, tak zda berou a zda jsou vhodní zároveň pro dítě? Děkuji opravdu moc za Vaše názory a postřehy.

pajafra
17. únor 2014

U pana doktora Bošky (stomatochirurgie) jsem byla 2x a byla jsem maximálně spokojená, trhal mi osmičku. Je výborný odborník, vše pečlivě vysvětlí, je velmi příjemný, má lidský přístup. K zubařce jinak chodím na Křižíkovu k MUDr, Podroužkové - taky si ji nemůžu vynachválit, stejně tak sestřičku - doporučuji🙂 Navíc tam chodím i s prckem a nikdy nebyl žádný problém, sestřička přinesla hračky a malé se i věnovala, když jsem seděla na křesle.

Strana
z2