Kdy se registrujete k pediatrovi?
Chci se zeptat kdy mam zavolat lekari a registrovat maleho nez se narodi?
@lucivalesova Vidim, ze mame termin podobne, ja budu volat zacatkem listopadu. Ale zase to bude uz 3. sourozenec k jedne doktorce, takze vim, ze nas vezme. Mozna se zaregistrujte precejen uz ted, tim nic nezkazis. 🙂
Syn (2009) je listpadový a byla jsem ho registrovat k dětské už v červenci, měla jsem štěstí, že mě doktorka vzala. Dcera (2014) je říjnová a s doktorkou jsem se domlouvala také v červenci, ale tady byla jistota, že jí vezme. Říkala mi, že kdyby tam nebyl syn, tak už jí nevezme. Momentálně ani jedna ze 3 doktorek, co jsou u nás, děti nebere.
registrovala jsem se, když jsem byla v 6m, druhou dceru ke stejné jsme taky tak nějak probrali, že ji automaticky vezme taky.
Ahoj, myslím, že záleží také odkud jste. My bydlíme na vesnici, volala jsem k doktorce někdy v lednu (malý je narozený v březnu) a bylo mi řečeno, že si ho jen napíše a mám zavolat, jak přijedu z porodnice a domluvíme si první návštěvu (buď u ní nebo u nás doma).
Dekuji za reakce,zavolam co nejdriv at mam jistotu a pak to nemusim honit na posledni chvilku

Dobrý den, registrovat by jste měla už před porodem a to co nejdříve. Nemusí mít ani volno a nebo nebude mít s Vaší pojišťovnou smlouvu, a budete se muset porozhlidnout jinde.