icon

Kdy se registrujete k pediatrovi?

lucivalesova
9. říj 2016

Chci se zeptat kdy mam zavolat lekari a registrovat maleho nez se narodi?

katerina16
9. říj 2016

Dobrý den, registrovat by jste měla už před porodem a to co nejdříve. Nemusí mít ani volno a nebo nebude mít s Vaší pojišťovnou smlouvu, a budete se muset porozhlidnout jinde.

puresin
9. říj 2016

@lucivalesova Vidim, ze mame termin podobne, ja budu volat zacatkem listopadu. Ale zase to bude uz 3. sourozenec k jedne doktorce, takze vim, ze nas vezme. Mozna se zaregistrujte precejen uz ted, tim nic nezkazis. 🙂

kaca08
9. říj 2016

Syn (2009) je listpadový a byla jsem ho registrovat k dětské už v červenci, měla jsem štěstí, že mě doktorka vzala. Dcera (2014) je říjnová a s doktorkou jsem se domlouvala také v červenci, ale tady byla jistota, že jí vezme. Říkala mi, že kdyby tam nebyl syn, tak už jí nevezme. Momentálně ani jedna ze 3 doktorek, co jsou u nás, děti nebere.

lv
9. říj 2016

registrovala jsem se, když jsem byla v 6m, druhou dceru ke stejné jsme taky tak nějak probrali, že ji automaticky vezme taky.

jijanka
9. říj 2016

Ahoj, myslím, že záleží také odkud jste. My bydlíme na vesnici, volala jsem k doktorce někdy v lednu (malý je narozený v březnu) a bylo mi řečeno, že si ho jen napíše a mám zavolat, jak přijedu z porodnice a domluvíme si první návštěvu (buď u ní nebo u nás doma).

lucivalesova
autor
9. říj 2016

Dekuji za reakce,zavolam co nejdriv at mam jistotu a pak to nemusim honit na posledni chvilku