Pediatr v Brně, doporučte
Ahojte maminky,hledám pro svoji ještě nenarozenou dcerku vhodného doktora kam s ní budeme chodit,ale nějak si nemůžu vybrat 😕 .Zajímalo by mě kam chodíte vy a jakého pediatra by jsme nám mohlli doporučit.Ráda bych aby dr byla milá,ochotná komunikovat a měla přijemný přístup k dětem a hlavně aby vše neřešila antibitikama.Zda.li využívá i tzv "babské rady" .Havně jak to je s očkováním jestli máte právo do toho mluvit ,nebo vas mudra odbyde a hotovo,ráda bych co se toho týče měla také slovo. 🙂
@onoma Mudr. Karel Zitterbart nastoupil nedávno po paní doktorce, která šla do důchodu. A musím říct , že s ním nemám žádný problém, očkujeme jen povinné vakcíny a to ještě s odkladem. Vždy se mě zeptá, zda chci očkovat to a to, řeknu, že jen povinná a není problém. Navíc tam má strašně hodnou a milou sestřičku, což beru jako velké plus. Ta vždy poradí, když volám na objednání nebo se potřebuji o něčem poradit. Byli jsme i na záskoku vedle u paní doktorky Sedláčkové, ale musím říct, že jsem ráda, že jsme u pana doktora
Dobrý deň, nemáte prosím niekto skúsenosť s pani doktorkou Mudr Alexandra Martincekova - ordinaci má od 2020 v Kohoutovicích? Ďakujem veľmi pekne 🙂

@onoma sedláčková a my chodíme k panu dok. zitterbartovi