icon

Stížnost na doktora, kde?

lolajda
4. dub 2018

Funguji jeste stránky jako známy lékař, kde jste mohli ohodnotit lékaře? Musim si nekde postezovat na chirurga, který dcerce prasacky sešil ranu na tvari. Jsem fakt nastvana, památka na cely zivot😤. Nebo kde bych si postezovala?

lennus
4. dub 2018

Ano, ale stěžovat si lze i na Lékařské komoře a podat podnět k šetření

eldrag
4. dub 2018

Lekařská komora, ale nečej zázraky takovéhle věci se zametaj pod koberec, lepší jsou veřejné weby hodnotící lékaře a hodnocení přes pojištovnu.
Dobré je si udělat fotodokumentaci.

absintka19
4. dub 2018

Jak to? Rana po stolecku je spatne zasita? Berusja mala...pamatuji si tu ranu :(

petrasipkova1
4. dub 2018

vedení nemocnice ?

alcar
4. dub 2018

Oficialni stiznost k ombudsmanovi nemocnice. Musi se vam k tomu vyjadrit.

alcar
4. dub 2018

A taky si pamatuju tcuj prbeh, par dni jsem to nekde cetla. Zhodnotil to jiny lekar nebo jak jsi zjistila, ze je to spatne sesite? Byla jsi s tim na plastice?

dominikaromanova
4. dub 2018

@lolajda, stěžovat si jistě můžeš u vedení nemocnice, i na různých webech, ale obávám se, že pokud se jizva neotevřela nebo nehnisá, je Ti tato stížnost na dvě věci, pokud se tedy nejedná o plastickou chirurgii. Chirurg a plastický chirurg je totiž rozdíl, v nemocnici, kde se tento zákrok provádí bezplatně nemůžeš čekat zázrak. Rána byla ošetřena, zašita a jestli to nehnisalo a nebo se to neotevřelo, je stížnost zbytečná. Co se týče webů, tam je stížnost k něčemu jen tehdy, zda se jedná o placené služby a nebo o lékaře, které si můžeš vybrat sama. Jestli jde o lékaře na chirurgii, který má zrovna službu, a někdo potřebuje akutně pomoci, stejně k tomuto lékaři půjde bez ohledu na recenze.

lolajda
autor
4. dub 2018

Jj, doktoři, ke kterým ted chodíme, kroutí hlavou, proc to male takto skarede zasil se švama, dela se to ted uz bezne nějakýma interdermalnima ci jakyma stehama a to i na nohách a jinde nez na tvari a na kdejaké poliklinice. Tak jsem proste nastvana, porad na to musim myslet. Pak se pry vytáhne jen jedna nit a ne mrte stehu, ktere tam nedej bože muzou zůstat a zanitit se(jak mne ted ukazovala kamoska, ze porad chodila vytahovat stehy, rana zanicena des). Je mne jasne, ze nekde u vedeni nemocnici neuspeju, to nic, spis jsem chtela nejake veřejné hodnocení, at si lidi přečtou, jaky je odborník, svému decku by to tak urcite neudelal. Bych mu to nejradši sla rict😤

alcar
4. dub 2018

Podle me si i na zpusob, jakym ranu sesil, muzes stezovat. Pokud mel moznost a mel k tomu patricne instrumentarium, tak mel zvolit nejmene invazivni, nejsetrnejsi a pro pacienta nejprinosnejsi zpusob sesiti. I kdyz, pokud jde o ctyri stehy, byt na obliceji maleho ditete, to se tezko bude resit. ☹