Zubař střední Morava. Nevíte o někom?

plksv
5. srp 2021

Pokusím se věřit v sílu MK a doufat v zázrak.
Naše zubařka odešla na jaře do předčasného důchodu a nemá za sebe náhradu. Takže už čtvrt roku beznadějně obvolávám zubaře (přes známé, na doporučení...), ale nikde neberou, natož pět lidí. Nevíte prosím o někom? Celá střední Morava.

betelgeuzz
5. srp 2021

@plksv Radu bohužel nemám, co vím, tak v KM teď skončili minimálně 2 zubaři. Mamčina už měla důchodový věk a asi mrtvice - ze dne na den skončila a jen některý den vydávala karty a vypadala špatně. Nakonec ji vzala bývala spolužačka, která je už taky v důchodovým věku a neví, jak dlouho bude fungovat. Moje zubařka je taky kolem důchodu. V Chropyni má nastupovat nový zubař, město mu dává nějaký dotace, ale bude přijímat primárně chropyňáky a už má plno žádostí o registraci.

hojda
5. srp 2021

@plksv Napsat na zdravotní pojišťovnu, ale moc bych si od toho neslibovala. Volní zubaři jsou v Praze....

hojda
5. srp 2021

tohle je rok staré, ale třeba se něco najde https://tn.nova.cz/clanek/nemuzete-sehnat-zubar...

betelgeuzz
5. srp 2021

@hojda moje mamka na pojišťovně byla a neporadili nic. Jen dali seznam zubařů, se kterými mají smlouvu, ale kdo bere, to nevěděli.

hojda
5. srp 2021

@betelgeuzz https://nedostupnapece.mzcr.cz/ Nám zdravotní pojišťovna přímo řekla, který lékař bere pacienty (internista).

eloise02
Autor odpověď smazal
Zobraz
ter
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
teerulka
5. srp 2021

Ordinace manželů Prokesovych v Olomouci. Vzali nás celou rodinu, 2 dospělí a 3 děti. Je ale pravda, že manžel už u nich roky byl.

plksv
autor
5. srp 2021

Všem díky, zítra budu mít telefonický den.
@betelgeuzz o Chropyni vím, moc na to nespoléhám 🙂.
@hojda na pojišťovnu jsem napsala dle jejich návodu žádost, po měsíci přišla odpověď, že nikoho nemají a hledat mám sama.

lucie7411
5. srp 2021

@plksv Prostejov Fcentrum dr.Feit na Melantrichove, ale nevim odkud jste😊

imzuzicek1989
6. srp 2021