Dětské hřiště Wickey - zkušenosti
Dobrý den,
nemáte někdo zkušenosti s nákupem dětského hřiště od firmy Wickey? Děkuji.
@bamak ale zase za ty peníze,co bychom chtěli,že? Brácha je truhlář a prý by to pod 30tisic neudělal.
Taky jsem objednala a zaplatila. Jsem zvědavá co dojde. Koukala jsem i na hřiště třeba v Hornbachu, ale recenze taky nebyly moc dobrý (chybějící dřevo, poškozené, plíseň apod.). Tak snad tohle bude lepší. Pořádně to ošetříme a uvidíme jak dlouho to vydrží. Je pravda, že od truhláře takové hřiště s pořádným materiálem by bylo cenově úplně jinde, takže je jasný, že úplně ťip ťop to nebude.
@adelinka89 děkuju, taky už jsem uvažovala o truhlarovi. Pořád váhám.. Každopádně děkuji za info.
Byla bych moooc ráda za detailnější fotky, co se týče kvality hřiště, pokud by někdo našel trochu času a cvaknul to...
Díky díky
@christieee no 20 nepotřebujeme, ale třeba 9-10 let ano... teď to sháníme hlavně pro dva nejstarší 5 a 7, ale máme ještě batole... tak abych pak pro něj nemusela kupovat nové
@ev.ka omylem jsem smazala příspěvek 🤦♀️. Ono to chce asi vidět v reálu ale na fotkách to působí všechno stejným ne moc bytelnym dojmem 😀 myslím že jsou jen dvě možnosti, buď koupit teď levnější a za pár let třeba znova pokud se zničí a nebo dát hned dvoj až trojnásobek a koupit pořádné, já doufám že za 5 let už budou mít kluci jiné zájmy než dětské hřiště tak snad to vydrží 🤣
@christieee ta životnost kromě kvality při koupi bude ovlivněna i následnou péčí, jestli to třeba někdo natírá, některé prvky třeba na zimu uklízí apod
@ev.ka no tak to určitě, asi když tomu člověk dá tu péči a jednou za rok to natře a jsem názoru že i ukáže jisté hranice dětem co můžou a nemůžou dělat tak to snad bude v pohodě. No jsem zvědavá jak se to složí. Každopádně fotky klidně pošlu. Já mám největší strach z montáže 🤣🤣 to bude sranda
Tyjo to je až tak rozložené 🤔🤔🤔 tak to teda vidím jak by muj u toho nadával :/
nevypadá to ani plesnivě, ani nijak křivě... je fakt, že je to dost prkýnkovité, pořádný hranol aby pohledal
díky za fotky!
Tak za nás zatím super průběh. V neděli zaslali mail,že hřiště je na cestě. V úterý volali z čech,že převzali a kdy můžou doručit. Takže komunikace super. Teď čekáme, v jakém stavu hřiště přijde
Dnes dorazilo, pán byl ochotný. neposkozene,krásné zdravé dřevo. Někomu se může zdát,že je mokré. Ale je jen napenetrovane,takže to chce určitě nátěr.

@adrianso1 do ry den. Dovezli hřiště podle plánu? Dekuju