icon

Kočárek pro panenky Adbor Lily. Máte zkušenosti, reálné fotky?

katkaajirka
20. říj 2019

Zdravím, maminky,
máte někdo zkušenosti s tímto kočárkem? A hlavně by mě zajímaly reálné fotky, protože jsem na netu našla jen čtyři druhy a v porovnání s promo fotkami mi přišly barevně odlišné. Nějak se nemůžeme rozhodnout, kterou barevnou kombinaci vybrat, když nevíme, jak bude ve skutečnosti vypadat.
Díky 🙂

vacel1
•
20. říj 2019

@katkaajirka chceš ho pro dceru? Máme šedo-růžový a barva je krásná. Dcera ho dostala asi ve dvou letech a moc s ním jezdit nechtěla. Na tak malé dítě mi přijde těžký. Má i jiné a s nimi jezdí raději. Jinak je kočárek opravdu kvalitní a pěkně zpracovaný. Trochu nevýhoda, že přední kolečka nejsou otočná, ale zas třeba někomu to vyhovuje.

aklin
•
20. říj 2019

My mame s kvetinami a kazdy se za nim otaci. Kocarek je krasny, dcera si snim hraje. Nejradeji by ho sebou vsude tahala.

endy85
•
20. říj 2019

Dcerka ho má od necelých tří let a kočárek je opravdu hezký, bytelný. Jediné, co mi trochu vadí je, že nemá otočná přední kolečka, manipulovalo by se s ním lépe, ale i tak s ním dcerka jezdí hezky a vozí ho po bytě i skoro rok a půl letý syn a nemá s tím problém.

endy85
•
20. říj 2019

Ale když teď koukám na stáří Vaší dcerky, asi bych pro začátek volila nějaký ,,lehčí,, a právě s tou aretací předních koleček. Na doma asi dobré, ale pokud by s ním chtěla jezdit déle, na tak malou holčičku bude asi ještě těžký.

katkaajirka
autor
•
20. říj 2019

@vacel1 ano, pro dceru k Vánocům. Máme doma obyčejné golfky, ale prý ji brní ručičky, když s nim jezdi venku, tak chceme už nějaký lepší. Jaké máte oblíbenější kočárky? Já se právě pořád nemůžu rozhodnout a zatím vyhrává tento.

katkaajirka
autor
•
20. říj 2019

@aklin nemáte náhodou fotku? Ty květinové vzory vypadají moc pěkně

katkaajirka
autor
•
20. říj 2019

@endy85 děkuji moc za fotku, je opravdu moc pěkný. V herničce už něco podobného zkoušela a jezdilo se ji s tím dobře. Tím, že ho dostane ne Vánoce a ven s ním vyjede až někdy po druhém roce, tak myslím, že už je zbytečné kupovat další malý kočárek. Teď má golfky a nechce s nimi venku jezdit, že ji brní ručičky.

endy85
•
20. říj 2019

@katkaajirka Tak třeba by jí vyhovoval, jak jsem psala, syn má skoro rok a půl a po bytě ho vozí v pohodě, venku si myslím, že by ho neutáhl do zatáček,....ale pokud dcerka není úplný drobek a navíc teď by ho zatím měla na doma, asi by to šlo 🙂 Jinak já ještě pokukovala po tomto: Smoby Kombinovaný kočárek Maxi (viz foto), ten je asi na to ovládání snažší, má aretaci, ale vzhledově se mí více líbil právě ten Abdor.

endy85
•
20. říj 2019
vacel1
•
21. říj 2019

Ten smoby máme taky a nějak ji nebere ani doma a ani venku, ale každé dítě je jiné. Já jí teď v létě koupila ještě Britax 3-kolový a ten vzala na milost a má ho ráda. Uvažovala jsem nad Britaxem Smile, ale tím že už hluboký doma máme a nechtěla je, jsem nakonec koupila Bob jogger. Ten je úplně lehký, lze složit na placku a jezdí s námi v autě. A co dcerku vzít někam do hračkářství, jen se podívat, třeba by ji nějaký zaujal...

katkaajirka
autor
•
21. říj 2019

@endy85 Drobek dcerka není a síly má taky na rozdávání. Na Smoby Quinny jsme se taky dívali a původně to byl můj favorit. Ale na to, jak má malou korbičku, má dost vysoko rukojeť. Chtěla jsem i nějaký menší, ale všechno to jsou hrkátka. Takže ten Adbor nejspíš vyhraje 😀

katkaajirka
autor
•
21. říj 2019

@vacel1 Původně jsme pro ni chtěli něco menšího, ale když jsme se byli dívat v hračkářstvích (a že jsem navštívili všechny v městě), tak to bylo jedno velké zklamání. Ty menší kočárky byly takové hrkátka, stříška nedržela, kolečka se zadrhávaly... na doma možná dobré, ale když ho budeme mít i na ven, no nevím 😀 a pak už měli jen hodně velké nebo sporťáky, a to mi zatím přijde zbytečné, když golfky už má. Máme v Ostravě asi malý výběr 😀 teď jsme se byli podívat ještě v Sambaby a měli tam kočárek Jasmine, který je teda dle mého stejný jako Adbor, jen si ho pojmenovali jinak. A jezdila s ním pěkně, ani mi nepřišlo, že by na ni byl moc velký a když s nim začne pořádně jezdit až za půl roku, tak bude úplně ideální.

vacel1
•
21. říj 2019

@katkaajirka tak to jo, já to brala při pořizování úplně stejně, jen ta naše opička to nepochopila 😉

aklin
•
21. říj 2019
evee24
•
24. říj 2019

Maminky chci se zeptat. Vejde se do kočárku 50cm panenka? Děkuji 🙂

endy85
•
24. říj 2019

@evee24 Ano,dcera v něm má 50 cm panenku 😉

evee24
•
25. říj 2019

@endy85 moc děkuji. Právě dostane dcera panenku götz a sháním pěkný kočárek aby se tam vešla. Tak moc děkuji ještě jednou. Jsem nadšená.

vacel1
•
25. říj 2019

Vleze se tam i 90cm miminko 😂

lilian2111
•
25. říj 2019

@vacel1 😆😆😆

zelenaesmolda
•
25. říj 2019

@katkaajirka
pridam svoji zkusenost z detstvi-jedna kamaradka mela kocar sportak u ktereho se dala prehodit rukojet bud po nebo proti smeru jizdy,vsichni ostatni jsme meli klasicke hluboke a zavidely ji ho 🙂
Jeste by me zajimalo jak se tenhle kocar da slozit treba do auta kdyby si ho chtela vzit s sebou na dovolenou nebo na vylet?

evee24
•
26. říj 2019

@vacel1 😂 boží