icon

Koupání u moře: Plenka nebo bez plenky pro děti?

titina12
13. kvě 2022

Čauky holky, tak přemýšlím jestli koupání v moři s plenkama nebo bez? Na jednu stranu s plenama by jsem předešla hnědé nehodě 😅 a musela bych jich nabalit dost na celý týden ( což není problém samozřejmě) a nebo proste na těch pár minut jít bez plenek. Poradíte ? Díky 🌸😊

sirinfirst
•
13. kvě 2022

Bez.. Pochybuji, že by se mimčo pokadilo při koupání. Moje 5 m tedy určitě ne.

nazka
•
13. kvě 2022

@titina12 dávala jsem vždy bez plenek a v pořádku. Maximálně kdybys věděla, že třeba dlouho mimčo nekakalo a je to velmi, velmi aktuální. Jinak na těch pár minut bych nedávala, je malá pravděpodobnost, že by se nehoda stala. Do moře kaká kde co a je to to nejmenší zlo pro moře, co se mu děje.

glk
•
13. kvě 2022

@titina12 chodíme na plavání a ještě se mi nestalo, že by plínka byla použitá. Takže do moře bych šla bez..

aspie83
•
14. kvě 2022

@titina12 plenku bych určitě nedávala 😉 maximálně pokud něco chceš, tak bych pořídila kojenecké plavky 😉 oba synové v nich chodili plavat normálně do bazénu, měly by právě případně zachytit, pokud by se dítě pokakalo (což se mi nestalo ani u jednoho, ani nevím, že by se to povedlo někomu jinému 😉).

elesse
•
14. kvě 2022

Bez. Syn byl bez, jen v plavkach, i na plazi. Nehodu zachyti. Vadi mi, jak se ty plavaci plenky hned nacucaji vodou(vsechny druhy). Myslim, ze jestli se do vody vycura mimino, neni to zadna hruza

jjasmina
•
14. kvě 2022

@titina12 vždy s plenkou, jako menší a kojena byla schopna kadit vždy a všude a semtam i do vany, takže za mě plenky stopro

ruzova_pastelka
•
14. kvě 2022

Nám naše 11 měsíční kakala do moře s láskou a často, takže plenky byly jistota. Kdyby to byla občasná nehoda, tak taky jedeme plavky anebo bez, ale takhle jsem po několikátém ručním přepírání plavek rezignovala a nasadila plenky do vody. Takže platí moudro - každé dítě je jiné.

mourovatakocka
•
14. kvě 2022

@titina12 Dětem jsem pořídila takové ty dětské plavky, co by měli teoreticky zabránit případně pevné nehodě. Bez plavek bych do moře nedávala, kvůli odření.

lida9
•
14. kvě 2022

do more davam obyc plavky, k bazenu davam koupaci plavky, co by meli bobka zachytit... bez plavek bych nedavala, prece jen more taky neni nejcistsi a plave v nem lecos...

nijij
•
14. kvě 2022

Dětské koupací plavky, nahaté za mě rozhodně ne