icon

Jaký plážový stan je skládací a přenosný v kufru?

mackys
Dnes v 05:37

Zdravim,
prosim o radu/doporuceni.....
Na konci cervna letime k mori. V te dobe budu ve 23tt a jelikoz na plazi jsou lehatka i slunecniky za poplatek, uvazuji, jak to vyresit. Kupovat nejaky drahy rozkladaci slunecnik se mi nechce nebo kupovat nejaky obycejny tam a pak ho tam nechat, taky ne. A tak jsem uvazovala o stanu na plaz. Ze budu lezet na pisku mi vubec nevadi, spis bych potrebovala aspon trochu stinu kvuli brichu.
Ale potrebuju nejaky, ktery je skladny a vleze ze mi do kufru - takze ve slozenem stavu (v obale) max 42 cm. Nepotrebuju nic extra ani specialniho.
Mam sice doma z Decathlonu jeden, ale ten je po rozlozeni zbytecne moc velky.
Muzu tedy poprosit a nejake doporuceni? Sice jsem se divala uz na net, ale vlastni zkusenost nemam, tak proto se ptam.
dekuji 🙂

patypresdevaty
Dnes v 07:12

@mackys A dívala ses na Street View, jak to na místě vypadá, zda tam není nějaký přirozený stín? A pak je otázka, jaká je cena za pronájem lehátek se slunečníkem - jasný, někdy to je EUR 20-30 za set a to se třeba člověku dát nechce, ale občas to je třeba za konzumaci v baru, to se dá 🙂 Jde o to, jestli se vůbec vyplatí kupovat plážový stan, složitě to řešit a tahat se s ním ;)

mackys
autor
Dnes v 07:47
@patypresdevaty

@mackys A dívala ses na Street View, jak to na místě vypadá, zda tam není nějaký přirozený stín? A pak je otázka, jaká je cena za pronájem lehátek se slunečníkem - jasný, někdy to je EUR 20-30 za set a to se třeba člověku dát nechce, ale občas to je třeba za konzumaci v baru, to se dá 🙂 Jde o to, jestli se vůbec vyplatí kupovat plážový stan, složitě to řešit a tahat se s ním ;)

@patypresdevaty Na mapu jsem se divala, ale zadny prirozeny stin jsem nenasla. Videla jsem tam ceduli, ze za slunecnik chteji 10 leva, ale kdo vi, jak je to stare a navic ted je tam uz Euro.
Proto chci i neco maleho a skladneho, at to muzu dat do kufru a nejak dal to neresit.