icon

Jaký plážový stan je skládací a přenosný v kufru?

mackys
26. kvě 2026

Zdravim,
prosim o radu/doporuceni.....
Na konci cervna letime k mori. V te dobe budu ve 23tt a jelikoz na plazi jsou lehatka i slunecniky za poplatek, uvazuji, jak to vyresit. Kupovat nejaky drahy rozkladaci slunecnik se mi nechce nebo kupovat nejaky obycejny tam a pak ho tam nechat, taky ne. A tak jsem uvazovala o stanu na plaz. Ze budu lezet na pisku mi vubec nevadi, spis bych potrebovala aspon trochu stinu kvuli brichu.
Ale potrebuju nejaky, ktery je skladny a vleze ze mi do kufru - takze ve slozenem stavu (v obale) max 42 cm. Nepotrebuju nic extra ani specialniho.
Mam sice doma z Decathlonu jeden, ale ten je po rozlozeni zbytecne moc velky.
Muzu tedy poprosit a nejake doporuceni? Sice jsem se divala uz na net, ale vlastni zkusenost nemam, tak proto se ptam.
dekuji 🙂

patypresdevaty
26. kvě 2026

@mackys A dívala ses na Street View, jak to na místě vypadá, zda tam není nějaký přirozený stín? A pak je otázka, jaká je cena za pronájem lehátek se slunečníkem - jasný, někdy to je EUR 20-30 za set a to se třeba člověku dát nechce, ale občas to je třeba za konzumaci v baru, to se dá 🙂 Jde o to, jestli se vůbec vyplatí kupovat plážový stan, složitě to řešit a tahat se s ním ;)

mackys
autor
26. kvě 2026
@patypresdevaty

@mackys A dívala ses na Street View, jak to na místě vypadá, zda tam není nějaký přirozený stín? A pak je otázka, jaká je cena za pronájem lehátek se slunečníkem - jasný, někdy to je EUR 20-30 za set a to se třeba člověku dát nechce, ale občas to je třeba za konzumaci v baru, to se dá 🙂 Jde o to, jestli se vůbec vyplatí kupovat plážový stan, složitě to řešit a tahat se s ním ;)

@patypresdevaty Na mapu jsem se divala, ale zadny prirozeny stin jsem nenasla. Videla jsem tam ceduli, ze za slunecnik chteji 10 leva, ale kdo vi, jak je to stare a navic ted je tam uz Euro.
Proto chci i neco maleho a skladneho, at to muzu dat do kufru a nejak dal to neresit.

petaov
28. kvě 2026

Který máš z Decathlonu? Já jeden od tamtud mám a nijak velký mi nepřijde. Jsem s ním hodně spokojená

mackys
autor
29. kvě 2026

myslim, ze mam tento. Aspon dle ceny to odpovida. On je dobre skladny, proto jsem ho kdysi brala (prave taky do kufru), ale i kdyz se to nezda, tak je po rozlozeni dost velky a i "slozity" na skladani. Nez tam clovek napasuje ty tycky..... nakonec jsem sehnala samoroskladaci a uplne obyc.