Co máte v plánu na poslední dva prázdninové dny?
Poslední dva dny prázdnin před námi, mám pocit, že letos ty prázdniny nějak rychle utekly. Miluji léto, sluníčko, koupání, výlety, a začínám být smutná z toho, že ta letní pohoda už pomalu končí. Má to někdo podobně, nebo se všechny už těšíte na školní režim? A co máte v plánu na poslední dva prázdninové dny?
Uzili jsme si leto na 100% ale uz to bylo za mne dlouhy. Ted se tesim na novy skolni rok, nove zacatky, nove vyzvy. Jedna dcera jde do 4. tridy, druha do prvni, se treti jsem doma ☺️ Cekaji nas treningy, souteze, s nejmensi nove krouzky. Kdysi jsem milovala leto ale cim jsem starsi tak prichazim na chut i podzimu. Hlavne takove ty cozy chvile - knizka, deka, svicka, čaj, aromaterapie. Taky se tesim na houbareni, dlabani dyni, vanocni peceni atd. Za mne ma kazde rocni obdobi neco do seba.
@kikina9 Me léto taky vždycky hrozně rychle uteče,sotva začne, už je pryč.. Naštěstí letos bylo hezké počasí, koupání jsme si užili víc než dost. Na školní režim se úplně netěším,ale dítě se nemuze poflakovat do nekonečna😃. Dcera už jde do 6 třídy, je hodně samostatná,takže jen trochu dozoruju,ze všechno funguje. O víkendu měla narozeninovou party i s prespavackou. My zítra v práci, takže na si užije poslední den podle svého. Pak uz rezim,skola,kroužky,tréninky. Doufám,ze bude slunečný podzim,to mam taky rada.

Je to normální. Úplně. Některé věci jsem nestihla, něco jsem mela v plánu jinak, a hrozně rychle to uteklo. A to jsem od 30.6. doma. Od středy v práci a je to mazec. Dopoledne práce, odpoledne nákupy pro tři děcka do školy. Jeste jsem si dala kurz, takže po večerech sleduju webinare. V pátek jsme se šli projít, zahrát venku ping pong, na zmrzku a na hřiště.. nádherně bylo. Dneska první zápas a začátek závodní sezony. V září je spousta akcí o víkendech. A s prvňákem bude ten první týden ficak. Mam rada i podzim, kdyz se povede počasí.