Má někdo zkušenosti s úpravou poševního vchodu po operaci?
30. črc 2026
Ahoj holky. Jsem 14 dni po perneoplastice a částečně denervaci. Musela jsem ji podstoupit 2 roky po porodu, kdy jsem stále mela velice bolestivý pohlavní styk, ze ani nebyl možny.
Mam uz vypadlé stehy, ale co mě děsí je, jak hráz je ted opravdu vysoko a poševní vchod skoro žádný, doktor na kontrole zavedl malíček a ja bych také vic jak jeden prst nezavedla. Chapu ze jizva jeste povolí a ze ji rozmasiruji, ale oproti stavu před operací, kdy jsem mela hráz značně níž, me to ted děsí 🫣
Nemate s tim prosím někdo zkušenost a jak se vám ten vchod postupem času upravil a hlavně co pohlavní styk?🙈
Dekuji 😊

@nikol331 po druhém porodu jsem skončila na operačním sále, kde mi pochvu sešívali z důvodu velkého natržení, následně i krvácení. Vchod jsem měla hodně zúžený, vnitřek mám "specifický". Dr po šestinedělí uznal, že jakmile je vchod na jeden prst, že pohlavnímu styku by nic nemuselo bránit. Chvilku to trvalo, možná rok dva, ale co se týče bolestivosti, ta odezněla. Je to i o hlavě. Myslím, že doktoři ví, co dělají 😉