Antidepresiva
Dobrý den mám takový problém trpím těžkou tetanii pred 2 měsíci jsem začala hubnutí a zhruba jsem 10 kilo mám to od vyzivoveho poradce a od té doby mám vnitřní chveni pořád mám s něčeho strach ze omdlim ze se mi něco stane atd byla jsem u lékaře napsala mi antidepresiva elicea 5mg nemám odvahu zacit užívat bojím se tak když to na mě přijde vezmu čtvrtku neurolu 0.25 ale je to cim dal horší tak prosím o radu.
To zase není tak vážne myslim ze mi neurol zabere ale je to šílené ráno bylo super a z ničeho nic jsem se začala trepat
Nevím jestli to není i tou dietou zhruba jsem dost asi 11 kilo ze by me to tak zozhodilo
Ahoj včera jsme venku grilovali a pila jsem alkohol ale to jsem neměla dělat je mi špatně trepu se jak ratlik to bylo naposled pěkné to se mnou ma a jinak teď nevím jestli vzít tabletku nebo ne to už nikdy neudělám promiň že zase pisi
Ahoj žienky. Brala niektorá z Vás AD počas celého tehu ? Ak áno aké ? Ďakujem 🙂
@diiia 5mg escitalopram, konkretne itakem, teda asi 2 mesice jsem mela pauzu, protoze mi propadl recept a nebyla jsem schopna si dojit pro novej. 🙂 ale 5mg je nic, to je spis pro dobrej pocit. ty neco beres? stratteru (na adhd) jsem hned na zacatku musela vysadit.
@fatal_error Mám 10 mg ecitalopramu ráno a 0,25 mg neurol a hotovo 🙂 len sa bojím toho neurolu esci. nie ale proste mne to nejde fungovať bez neho. Je to slabé tak snáď bude všetko dobré

@alulu urcite bych si ho vzala pokud je to nevyhnutne, nez nastoupi ucinek AD, davku dle ordinace lekare, samozdrejme neprekracovat, pokud bybyl stav opravdu vazny zajela bych na pohotovost......