icon

Antidepresiva

alulu
30. bře 2017

Dobrý den mám takový problém trpím těžkou tetanii pred 2 měsíci jsem začala hubnutí a zhruba jsem 10 kilo mám to od vyzivoveho poradce a od té doby mám vnitřní chveni pořád mám s něčeho strach ze omdlim ze se mi něco stane atd byla jsem u lékaře napsala mi antidepresiva elicea 5mg nemám odvahu zacit užívat bojím se tak když to na mě přijde vezmu čtvrtku neurolu 0.25 ale je to cim dal horší tak prosím o radu.

Strana
z2
fiedlermonika
1. dub 2017

@alulu urcite bych si ho vzala pokud je to nevyhnutne, nez nastoupi ucinek AD, davku dle ordinace lekare, samozdrejme neprekracovat, pokud bybyl stav opravdu vazny zajela bych na pohotovost......

alulu
autor
1. dub 2017

To zase není tak vážne myslim ze mi neurol zabere ale je to šílené ráno bylo super a z ničeho nic jsem se začala trepat

alulu
autor
1. dub 2017

Nevím jestli to není i tou dietou zhruba jsem dost asi 11 kilo ze by me to tak zozhodilo

kasparka1
1. dub 2017

@alulu neboooj nebude , bude líp a líp jen vydrz. Říká se že při začátku brání se může stav prechodne zhoršit , zlepšení po 3 týdnech. Taky jsem byla vyplašená jako ty, Ale mě se to jen a jen lepšilo. Jinak Neurol můžeš i k elicee.

alulu
autor
2. dub 2017

Ahoj včera jsme venku grilovali a pila jsem alkohol ale to jsem neměla dělat je mi špatně trepu se jak ratlik to bylo naposled pěkné to se mnou ma a jinak teď nevím jestli vzít tabletku nebo ne to už nikdy neudělám promiň že zase pisi

diiia
28. črc 2017

Ahoj žienky. Brala niektorá z Vás AD počas celého tehu ? Ak áno aké ? Ďakujem 🙂

fatal_error
28. črc 2017

@diiia 5mg escitalopram, konkretne itakem, teda asi 2 mesice jsem mela pauzu, protoze mi propadl recept a nebyla jsem schopna si dojit pro novej. 🙂 ale 5mg je nic, to je spis pro dobrej pocit. ty neco beres? stratteru (na adhd) jsem hned na zacatku musela vysadit.

diiia
28. črc 2017

@fatal_error Mám 10 mg ecitalopramu ráno a 0,25 mg neurol a hotovo 🙂 len sa bojím toho neurolu esci. nie ale proste mne to nejde fungovať bez neho. Je to slabé tak snáď bude všetko dobré

lenicka1133
Autor odpověď smazal
Strana
z2