Biochemko a vše kolem toho

balogis
18. črc 2019

Zdravím holky mám dotaz
Cyklus mám pravidelný,v době ovulace byl sex,pár dní před ms mi vyšlo na testu viz foto.. nicméně další testy negativní a ms přišla v termínu jak měla.
Po týdnu konec ale doteď hnědo růžový výtok a bolí mě prsa.je to pro biochemické těhotenství běžný úkaz? normálně mám ms včetně špinění max týden a dnes je to jedenáctý den.

sudylichozrout
18. črc 2019

@balogis Zajdi spis na gyndu, tady ti tezko poradime. Spineni muze mit mnoho pricin.

balogis
autor
18. črc 2019

@sudylichozrout jojo chystám se jen sem asi extrémní sledovací typ a hned mě vše rozhodí tak se ptám.muze mít na to případně vliv i tlak? Ms skoro končila a když sme vyjeli na Sněžku tak sem se znovu rozkrvscela s od té doby prostě musím mít aspoň slipovku.a Dr pozná že tam případně bylo to biochemické?

sudylichozrout
18. črc 2019

@balogis Dr. pozna podle vysky sliznice, jak jsi na tom aktualne s cyklem. Biochemicke tejotenstvi se

sudylichozrout
18. črc 2019

@sudylichozrout biochemicke tehotenstvi se na utz poznat neda. Dr. jen muze dle stavu sliznice odhadnout, ze se neco chysta. Po ms budes mit asi nizkou sliznici, takze neuvidi v tomto ohledu nic. Ale uvidi mozna neco jineho, co zpusobuje spineni.

vercik83
18. črc 2019

Mela jsem to stejne tak. Proto uz netestuju brzy...

fatal_error
20. črc 2019

Biochemicky tehotenstvi je bezna vec, stava se to a pokud uz je test negativni a prisla menstruace, navic dokonce bez zpozdeni, nevidim jedinej duvod chodit na gyndu. Pak tam clovek nema cekat hodinu, i kdyz je objednanej. :/
Mne se to stalo 3x, 2x slaba carka a zpozdeni asi den nebo 2 a jednou silici carka az do pekne vyrazny, pak postupne slabnouci a zpozdeni nakonec 2 tejdny, tam uz se asi rysovalo neco vic.
Vetsina "tehotenstvi" neni zivotaschopnych a odejde s menstruaci, proto se nema testovat pred, aby zena nebyla zbytecne zklamana.

kittyy17
20. črc 2019

já jsem v termínu ms měla silnější špinění až hnědý výtok, a protože to nebyla krev, udělala jsem si další den test, a teď mám 2,5 letého rošťáka... podle utz byl celé těhotenství o týden menší než podle poslední ms.
špinila jsem obě těhotenství až do porodu