icon

Bojíte se hysteroskopie?

kety88
16. čer 2025

Ahoj Holky..chci se zeptat byla jste některá na hysteroskopii? Bolí to moc to vyšetření?Za 14dní jsem objednaná a bojím se toho :D tak jsem se chtěla zeptat co a jak..doktorka říkala,že yvšetření max.30min a na bolest si mám dát 2 paraleny

puraniani
16. čer 2025

@kety88 ahoj, já byla na hysteroskopii bez odběru vzorků, ty máš asi s, že?

ovin
16. čer 2025

Byla jsem v celkové narkóze, brali mi nějaké vzorky. Po probuzení mi bylo akorát zle od žaludku, žádná velká bolest, jen pidi špinění, hned po zákroku jsem šla domů. Měla jsem doma nachystané léky na bolest, ale nepotřebovala jsem je.

bereni
17. čer 2025

@kety88 Hele ja byla v prosinci ambulantne s nejakou umrtvovaci injekci - no hele prijemny to fakt nebylo, ale hotovo asi za 10 min. Vzorky odebraly a vysledky byly snad uz za 14 dni. Da se to prezit, neboj 🙂

mirkasotkova
18. čer 2025

Byla jsem a není to tak hrozný 🙂 Strach je větší než to doopravdy je.

kety88
autor
19. čer 2025
@puraniani

@kety88 ahoj, já byla na hysteroskopii bez odběru vzorků, ty máš asi s, že?

@puraniani ano boužel s :(

kety88
autor
19. čer 2025
@bereni

@kety88 Hele ja byla v prosinci ambulantne s nejakou umrtvovaci injekci - no hele prijemny to fakt nebylo, ale hotovo asi za 10 min. Vzorky odebraly a vysledky byly snad uz za 14 dni. Da se to prezit, neboj 🙂

@bereni no ja jdu bez umrtvení a bez narkozy...mam si dát 2 paraleny hodku předem..tak právě proto mám strach,že to je jen pod lékama to vyšetření

kety88
autor
19. čer 2025
@ovin

Byla jsem v celkové narkóze, brali mi nějaké vzorky. Po probuzení mi bylo akorát zle od žaludku, žádná velká bolest, jen pidi špinění, hned po zákroku jsem šla domů. Měla jsem doma nachystané léky na bolest, ale nepotřebovala jsem je.

@ovin já to mám právě bez ničeho jen pod práškama..

kety88
autor
19. čer 2025
@mirkasotkova

Byla jsem a není to tak hrozný 🙂 Strach je větší než to doopravdy je.

@mirkasotkova a byla jsi bez narkozy a injece?

bereni
19. čer 2025
@kety88

@bereni no ja jdu bez umrtvení a bez narkozy...mam si dát 2 paraleny hodku předem..tak právě proto mám strach,že to je jen pod lékama to vyšetření

@kety88 A proc te neumrtvi? Je to jedna injekce tam dolu.

kety88
autor
25. čer 2025
@bereni

@kety88 A proc te neumrtvi? Je to jedna injekce tam dolu.

@bereni to nevim..i na papiru co jsem dostala je psano,ze si mam dat 2 paraleny prej to neboli mi rikala ta doktorka tak ja nevim :(

boogoo
Autor odpověď smazal