Bolest a krvácení po sexu, co pomáhá?
Mile maminky, mam intimní otázku 😎 s partnerem jsme meli sex, po kterem jsem krvacela. Od te doby mam silne bolesti v podbřišku ( jako pri menstruaci, ale tu mam dostat az za 14dni). Uz to trva pet dni. Setkala jste se s tim? Co pomaha? Děkuji za odpověď 🤐
zajdi k lékaři, co to může být nevím, každopadně to není v pořádku
Aje na cysty trpím ☹ chtela jsem to vyřešit bez mudr, protože nevim kdo kdy mi pohlida :-\
@ninulinek u mě bylo krvácení po styku (opakovaně) také způsobeno změnami na čípku - u tebe to samozřejmě být nemusí, ale už jsem na tohle spojení narazila víckrát. Mrkni určitě (nebo zavolej MUDr.), kdy ti naposledy brali stěr z čípku - cytologii, případně (a hlavně pokud by se to opakovalo), fakt radši pořeš hlídání a zajdi na gyndu. Nebude to určitě nic vážného, ale kdyby mělo jít o čípek tak jde hlavně o čas. Držím palce, vše bude OK, uvidíš. 😉
Určitě si zajdi k dr. jak ti tu radí holky. To není sranda, když už to trvá déle, jak píšeš. Nemusí jít o cystu, ale s čípkem jsem měla taky takové problémy. Pohlídat ti může sestra na gyndě, když jí poprosíš, určitě problém nebude 🙂
u mě to byl zánět už nevím čeho,ale jedinej příznak bylo špinění po sexu a bolest u toho

@ninulinek Já tohle měla jednou taky a měla jsem něco na čípku 🙂 Muže to být i cysta, šla bych určíte k mudr