icon

Bolest vaječníků po ovulaci. Máte s tím zkušenost?

22. únor 2021

Ahojky, v úterý jsem si pichla ovitrelle, a včera okamžitě po sexu mě neskutečně začaly bolet Vaječníky. Až tak, že jsem nemohla vstát z postele a musela si dát algifen. Teď už se to zase začíná hlásit, ale jen práva strana - odtud byla ovulace. Máte s tím někdo zkušenost?

leniczka23
•
22. únor 2021

Mám to každý měsíc i bez ovitrelle, je to síla. Ale je do známka že ovulace opravdu proběhla.

autor
•
22. únor 2021

@leniczka23 škoda, už jsem myslela, že by to mohlo být třeba hnízdění 🤣

leniczka23
•
22. únor 2021

Hnízdění okamžitě po sexu? 🤣🤣🤣 To ne no, mě uhnizdovani začalo bolet 7dpo a 9dpo jsem zaspinila a už byl i duch na testu. Tak vydrž a držím palce

autor
•
22. únor 2021

@leniczka23 nepíšu,ze uhnizdovani po sexu, ale celkově. Že by z toho mohly vaječníky bolet. Jak říkám, ovitrelle jsem si pichla v úterý ráno ve tři. Ale tak asi je to ještě brzo

autor
•
22. únor 2021

Ale možná jen vsugerovano, dokonce jsem ráno šla zvracet, tak já nevím, jestli si to člověk může až tak vsugerovat. Mám už třetí cyklus s ovit, a pak se mám už objednat na ivf 😪

leniczka23
•
22. únor 2021

Tak počkej, přečetla jsem si to znovu, tzn že si včera byla 5 dní po ovu takže to to uhnizdovani už muže být, ale taky nemusí. Na nevolnosti je ale.opravdu brzy. A ano, opravdu psychika je mocná. Hele naděje umírá poslední, během 7-10 dní budes mít jasno, tak ještě jednou moc moc držím palce 🍀🍀🍀

autor
•
22. únor 2021

@leniczka23 dekujiiii, třeba už to vyjde 😇

kvetuska145
•
27. únor 2021

Ja taky zvracela po injekci. Uz nevim jestli to bylo za tyden nebo na druhy den, ale vim ze mne to v noci probudilo. A za dalsi tyden jsem zjistila 🤰🏻 Taky jsem si rikala ze je to blbost tak brzo ale fakt nevim cim to bylo. Asi těma hormonama😀 jo a na jedne strane mne porad pichalo az do //. Myslela jsem ze dorazi ms a nic🥰

autor
•
28. únor 2021

@kvetuska145 jeee, super, ale já už mám 13.dni,co jsem se pichla, ale test je bilej 😭 píchá mě vajecnik a bolí mě prsa, takže to zase asi nevyšlo 😭

kvetuska145
•
28. únor 2021

Chjo to me mrzi😞 me taky silene bolela prsa a boli do ted 🙄 ja mela uz 13 den slabou druhou carku 😬 tak treba vykukne jeste pozdis☘️☘️

autor
•
1. bře 2021

@kvetuska145 děkuji 😉 nechapu to, první šlo v poho, druhý loni v červnu na první pokus a teď prostě nic

kvetuska145
•
1. bře 2021

Uvidis, ja se hlavne na to neupinala a rikala si, ze to nevyjde proste jsem to hodila za hlavu a neresila to. 😬 no a kamaradka, ktera mi pichala injekci, taky si prosla IVF tak do me porad hucela jestli jsem uz testovala, rikam ne, koupim si ho az fakt pri terminu ms. No koupila udelala a byly tam. Neverila jsem. 🙏🏻 Mela jsem priznaky jak kdyz to mam dostat, takze to byl sok🥰

autor
•
1. bře 2021

@kvetuska145 jeeee 😇 gratuluji

kvetuska145
•
1. bře 2021

Dekuju, i tobe to vyjde uvidis❤️