Bolesti v podbřišku a krvácení. Co by to mohlo být?

monyscerna
28. bře 2022

Holky pokusím se popsat co nejlíp mě to půjde.. Už druhý měsíc mám krvácení a špinění mimo cyklus, vždy jak mě skončí menstruace tak 3 den nato začnu krvácet tak 4 dny...Do toho mě to strašně bolí když mám s partnerem sex až mě to nahání slzy a občas mě přes den nebo v noci chytnou hrozný křeče v podbřišku až je mě z toho na omdleni.. Není to to každý den ale vždy z ničeho nic, žádná námaha předtím nic prostě to přijde z ničeho nic.. Mě to přijde ta bolest jak kdyby měla delozni stahy přijde to a postupně se to zesiluje a pak odezní a takhle třeba 3x po sobě...nevite co by to mohlo být?... Nikdy se mě tohle nestalo, měsíčky mám pravidelný...

te_reza
28. bře 2022

Při sexu bolí třeba cysta. Na gynde si byla?

elwe
28. bře 2022

Chodíš na preventivky? Určitě bych si zašla ke gynekologovi, tohle není úplně běžné.

lenkalubina
28. bře 2022

Srůsty, endometrioza🤔🤔

monyscerna
autor
28. bře 2022

@te_reza chodím na preventivku každý rok a naposledy jsem byla cca před půl rokem...prave zjišťuji tady co by to třeba mohlo být, nebo jestli s tím někdo nemá zkušenosti zítra se chystám zavolat na gyndu..

monyscerna
autor
28. bře 2022

@elwe chodím pravidelně.. Ja jsem ji volala právě minule měsíc že mě vylekalo že jsem začala krvácet po mestruaci a bylo to v pátek a ona mě řekla že pokud bych krvacela ještě v pondělí tak mám dojít ale během víkendu se to uklidnilo takže jsem to neřešila..

te_reza
28. bře 2022

@monyscerna já z poslední prevence odešla s cystou a čímsi v děloze. Bolest při styku mám zhruba od podzimu a podbřišek mě bolí permanentně. Určitě se objednej. Mj to můžou být i ty srůsty nebo endometrióza. Abnormální bolesti při menzes nemáš?

monyscerna
autor
28. bře 2022

@te_reza no já nikdy bolesti při menses neměla a teď ty dva měsíce to bylo docela drsný 🤔

te_reza
29. bře 2022

@monyscerna tak co nejdřív na gyndu, v nejlepším případě to bude cysta