icon

Boule na čípku, měla jste to některá?

lotuorien
29. led 2015

Holky, mám dotaz, na děložním řpku jsem si našla bouli, je na rozhraní čípek-pochva. Měla jste to některá??? Na gyndu jdu v úterý, vím že bouli tam mám už minimálně 2 cykly.

Strana
z5
tydlity
24. dub 2015

@milca111 No prave, taky si myslim, ze duch by tam byt mel po 14-ti dnech.. MS porad nikde a dneska rano, kdyz jsem se vzbudila, tak jsem zjistila, ze mam tekuty vytok (ja vim, ze je to nechutny, ale nevim jak to napsat), kterej mi tekl skoro az po stehnech. Vubec nechapu co to je. Bez zapachu a zanet nemam. Melas to nekdy?

tydlity
24. dub 2015

@milca111 Takze se vsm nezadarilo jak jsi chtela 🙂 A ted zase snazeni vid? 🙂 To je strasny to cekani 🙂

tydlity
24. dub 2015

Tak uz to prichazi. Bolest mi vystreluje az do stehen, takze kazdou chvili MS prijde. Max.do zitra rano. Urcite to bylo tema praskama. Prej to krasne srovna hormony a celkove usnadni lepsi uhnizdeni vajicka, kdyz se zadari. To jo, pekny prd, akorat mi to rozhodilo muj dokonalej cyklus 😀 😀 😀 😀 Mela bych je zazalovat za psychickouujmu, ze jsem si myslela, ze jsem tehotna 😀 😀 😀 😀 😀

tydlity
24. dub 2015

Tak jsem to prave dostala. A jede se odznova 🙂

milca111
24. dub 2015

@tydlity no tak ber to pozitivně, rodit na vánoce nebudeš 😉 Ted je lepší termín 😁 No to bych se tedy hooodne divila byt těhotná 😂 Asi bych spis doma mela problém vysvětlit,kde jsem k tomu přišla 😂😂😂

tydlity
24. dub 2015

@milca111 😀 😀 😀 😀 😀 No to je fakt, ale kdybych otehotnela pristi mesic, tak bych zase s obr bubnem pripravovala vanocni veceri pro 10lidi a to bych byla asi pekne ztahana 🙂 Ale stoji mi to za to 😀 Ted uz to musi vyjit nebo me odvezou do Bohnic 😀

milca111
24. dub 2015

@tydlity no věřím,ze to by všichni chystali večeři spis pro tebe,než ty pro ně 😁 No já jestli budu těhotná pres vánoce,tak si necháme na vánoce i uklidit od firmy,to je můj sen 😂😂😂

tydlity
24. dub 2015

@milca111 😀 😀 😀 😀 😀 To je fakt, tak to chci bejt tehotna tenhle cyklus a zavolam si uklizeci cetu na vanoce bez vycitek 😀 😀 😀 😀

milca111
24. dub 2015

@tydlity budeme sedět jak koule na gauči a sledovat,jak za nás někdo uklizi 😁😁😁 A chlapi nám ještě budou nosit sladkosti a s úsměvem to zaplatí 😁😁😁 Naderna představa 😂😂😂

Strana
z5