Chlamydie. Co bude, když také nezaberou?

scaypora
30. říj 2023

Zdravím vás dámy, chtěla bych se s vámi poradit, popřípadě se podělit o vaše zkušenosti. Vím, je to citlivé a ,, hnusné" téma, ale jsme ženy a každá z nás to musela zažít.
Léčím se s tímto problémem téměř osm let. Léčba zabere max na pár dní, týden a vše znovu. To znamená: výtok jako když si ,,učůrnu", strašné bolesti podbřišku, někdy až tak, že se nemůžu narovnat a to někdy i bez sexu. Měla jsem pozitivní výsledky z moči i krve, tudíž mám před sebou ATB. A tak si říkám co bude, pokud též nezaberou? Není mi ještě ani 30let, ale už si nevím rady a napadá mě jedna věc, která by třeba pomohla. A to je hysterektomie. Děti už nikdy nechci (mám své dvě lásky a několik darování vajíček), už se na mimi celkově necítím. Ale trpím celkově na spodek, záněty ledvin, močových cest a bohužel už mi to ,,jde" i na dělohu, tudíž zánět dělohy. Už jsem z toho unavená. Vždy říkám svému lékaři, že kdyby mě chtěli znásilnit, tak to ani neudělají, haha. Jiný sexuální vztah nemám. Chci normálně žít a ne mít pořád pocit, že mi praskne břicho a nedej bože, výtok a bolesti. Kolikrát to cítím i přes džíny. Pomohlo vám něco, nebo co si myslíte o té hysterektomii? Vím, že se dělá pokud není jiná možnost, ale me se zdá, že nepomáhá nic a byl i partner přeléčen. Nehledě na to, co způsobují ty hnusný chlamydie.

1pomnenka
30. říj 2023

Obávám se, že to není důvod k hysterektomii, protože nebyla vyčerpána veškerá možná léčba. Pojišťovny mají svoje postupy, aby tuto operaci hradily. Vzhledem k věku je to hloupost, ve 30 nechceš návaly a umělý přechod. Pokud si myslíš, že ti pak bude lépe, tak nebude.

escapelle
30. říj 2023

Byl přelečeny i partner?byl na testech? Pokud jste oba preleceni a stále se to vrací a máš opakující se gynekologicke problémy,měl by být preleceny i ten třetí ve vztahu.

@1pomnenka Hysterektomie nemá s přechodem nic společného. Odstraní se děloha,vaječníky jsou ponechány.

1pomnenka
30. říj 2023

@escapelle Máš pravdu.

scaypora
autor
30. říj 2023

@1pomnenka Ano, to vím, jen už jsem za ty roky zoufalá, otrávená a všechno možný.
@escapelle o třetí osobě nic nevím a zjistila bych to tak, že by musela být přistižena při činu. Ale jinak ano, taky byl přeléčený. Měla jsem i špatný druhý těhu, porod a vše kolem, streptokok též a neodloucena placenta, že jsem musela znovu na sál. Nevím, zda to k tomu taky třeba souvisí, ale už nevím jak a co dál.

escapelle
30. říj 2023

@scaypora takže jste se prelecili,pak se dělaly znovu testy,byly negativní a pak zase pozitivní ?jak dlouho jste brali atb?

scaypora
autor
30. říj 2023

@escapelle Teď mám testy pouze já. Dělal mi testy i na to, zda nemám v krvi nějaký zánět, protože den po dobrání ATB na zánět močových cest jsem musela do nemocnice na gyn jelikož můj gyndař měl operační den byl nepřítomen. Tam se zjistilo, že mi krvácí děloha, tudíž zánět dělohy. Po pár dnech krvácení přestalo, ale bolesti a problémy zůstali.

escapelle
30. říj 2023

@scaypora dobře,ale píšeš,že tyhle problémy máš 8let. Takže předpokládám,že na chlamydie a jiné bakterie jsi byla během těch let testovaná několikrat. ureoplasma,gardnerella,třeba.to jsou takové nejběžnější infekce. Těch 8 let máš stejného partnera?Pokud si za těch 8 let několikrát všechno prelecila a stále se to vrací,promin,ale v tom fakt bude někdo další.
Já na podobné dotazy běžne neodpovídám a nepíšu to takhle narovinu, ale ty už máš fakt vlekly zdravotní problém.
Klidně napiš že to není možný,že dáš ruku do ohně,ale zamysli se nad tím sama.
Pracovala jsem šest let na gyn.ambulanci. Podobne gynekologicke anabaze nikdy nebyly jen tak.
Pro mě nevera není důvod k rozchodu,ale když jde o zdraví,je na místě to řešit.

scaypora
autor
30. říj 2023

@escapelle No, takové testy mi nikdy doktor nedělal, aspoň o nich nevím. Vždy mi nasadil ATB, že to jsou chlamydie a až teď, když už jsem měla zánět dělohy mi je udělal z krve i moči, ale chlamydie jsem měla pozitivní vždy. Neříkám, že dám ruku do ohně, co si budem. Pár konverzaci jsem našla, ale po dotazu to bylo použito proti mě a že to tak není atd... Sex máme (když to jde) každý den, protože nám to jde a máme to rádi, proto bych nechápala proč by mě podváděl, ale to už je věc druhá.

scaypora
autor
30. říj 2023

@escapelle A jinak ano, jsme spolu 10 let.

dandaa
30. říj 2023

@scaypora každá kolem mě co měla tyto problémy je měla od nevěrného partnera. Všechny by za muže dali ruku do ohně... Takže si uvědom hodnotu svého zdraví a muži dej nůž na krk. Kor když mu najdeš konverzace? Můj ex měl se mnou sex denně a i tak měl bokovky...

scaypora
autor
30. říj 2023

@dandaa Bohužel, jak jsem psala výše. Kdyby to tak bylo nebo pokud je, moje možnost je taková, že bych je musela načapat. Můžu klidně odejít a nic neřekne. Pokud nebude chtít na testy nebo si je nechat udělat, tak to tak bude.

klokanka31
30. říj 2023

@scaypora Co to máš proboha za chlapa? Jemu nevadí že máš trvalé problémy? Navíc pokud ty máš chlamydie tak si myslím že je bude mít pořád i on...

dandaa
30. říj 2023

@scaypora bez přeléčení partnera je úplně k ničemu tvá léčba. Doporučuji konzultaci na venerologii,která se tímto zabývá.

scaypora
autor
30. říj 2023

@klokanka31 On, je on. Rozdal by se pro nás, to ano, ale jakmile uhodím na toto téma, jde to proti mě.

scaypora
autor
30. říj 2023

@dandaa Mluvila jsem s doktorem. Dostali jsme oba ATB na 20 dní, pak máme měsíc mít sex bez ochrany a znovu stěry. Tak uvidíme.

klokanka31
30. říj 2023

@scaypora To je divný 🤨 fakt bych si začala myslet že v tom je někdo další.

scaypora
autor
30. říj 2023

@klokanka31 Těžko říct, je to ,,tvdá palice"... Už se začíná cukat, že jsem to přitáhla já a že jemu nic není. Holky díky za rady, názory. Uvidíme kam tohle dojde, ale asi do prd.... :D

scaypora
autor
30. říj 2023

@dandaa Ano, už jsem o tom dostala info a ještě by prý bylo fajn na imunologii, zda nemám oslabenou slizniční imunitu. Bude to ještě zajímavé.