icon

Čichové halucinace - výfukové plyny

tcz
30. kvě 2017

Holky, nesetkala jste se některá s tímto problémem? Posledních 14 dní mě zlobí čich. Cítím jen výfukové plyny. Jako by vedle mě stálo nastartované auto. Cítím to při každém nádechu. Ve dne, v noci. Vedle mě, ani v okolí žádné nastartované auto není. Nevíte čím by to mohlo být? Co to je? Do doktora se mi s takovou prkotinou nechce. Děkuji za názory.

lavender19xx
30. kvě 2017

@tcz to nejsou prkotiny, pokud to bude přetrvávat, pro jistotu se objednat na ORL. Známá tam s něčím podobným dochází už několik let na kontroly, užívá na to nějaké kapky.

petull77
11. črc 2017

@tcz ahojmuzu se zeptat, jestli jsi s tim nekde byla? a jak to dopadlo? porad jeste mas cihcove halucinace? me se stalo neco podobneho a trosku se bojim, cetla jsem o nadoru na mozku apod...

petull77
11. črc 2017

@lavender19xx
ahoj a mohu se zeptat, co to ma znama za zdravotni problem? dekuji

tcz
autor
12. črc 2017

@petull77
Ahoj, zatim jsem objednana na neurologii. Jdu az v srpnu, driv to nebylo mozne. Mam to porad, i kdyz uz ne v takove intenzite, pri kazdem nadechu.

petull77
12. črc 2017

@tcz taky jsem se objednala dnes na 2.8., tak uvidime, internista mi delal nejake zakladni vysetrreni a nic zvlastniho neshledal, dal mi zadanku na ocni a neuro. Na ocni proto ze mam i zavrate obcas a bolest hlavy... tak drzim palce a schvalne si napiseme jak jsme dopadly....

lavender19xx
12. črc 2017

@petull77 bohužel to nevím přesně, ale když tam byla naposledy a řekla doktorovi, že už ty kapky nepotřebuje brát, že už necítí močůvku, tak jí řekl, že to je běh na dlouhou trať... tak držím palec, ať to není nic vážného nebo neřešitelného.

petull77
14. črc 2017

@lavender19xx pokud bere kapky, tak to asi zase tak vazne nebude, i kdyz je to beh na dlouhou trat... ale asi zadne poskozeni na mozku to nebude, to by kapky nestacily

35pavla
24. srp 2017

@petull77 ahoj prosím tě jak si dopadla? Mám to samé jen cítím cigaretový kouř 😒 dostala si nějaké kapky ? Díky moc za info

tcz
autor
24. srp 2017

@35pavla
Ahoj, u me to na kapky nebude. Zjistili mi epilepsii. Hned po prvnim predepsanem prasku je cich v poradku. Zajimave jak telo dokaze dat tak zvlastnim zpusobem najevo, ze neco neni v cajku.

35pavla
24. srp 2017

@tcz a měla si nějaké jiné potíže? Co vše ti dělali za vyšetření? Děkuji

35pavla
24. srp 2017

@tcz a co u doktora nekoukali na tebe jak na blázna? Já si nějak nedovedu představit jak na mě budou koukat a jak dlouho si vnímala ten čich než si šla k doktoru? Já už se bála že jsem blázen

tcz
autor
24. srp 2017

@35pavla
Krome cichovych halucinaci jeste obcas ztratu chuti a unava. Byla jsem na CT a EEG.

tcz
autor
24. srp 2017

@35pavla
Jako na blazna? Cichove halucinace jsou mimo jine hlavne priznakem nadoru na mozku. Takze jiste to nikdo nebude zlehcovat. Trvalo to asi pul az trictvrte roku.

35pavla
24. srp 2017

@tcz děkuji za odpověď musím jít taky k dr.mam to teprve týden ale strach mám hrozný ☹

35pavla
1. zář 2017

@tcz Tak se hlásím, byla jsem u lékaře a koukal na mě jak na blázna. Vzal jen krev. Jinak včera jsem to necítila vůbec á dneska trošku. Jal to bylo prosím u tebe cítila si ten smrad denne nebo jen občas? Když s tím doktor nebude nic dělat tak zkusím zavolat na neurologii ale nevím jestli mě objedná bez doporučení. Přeji krásný víkend

tcz
autor
1. zář 2017

Porad. Pri kazdem nadechu. Na neurologii jen s doporucenim. Bez nej te nevezmou.

petull77
1. zář 2017

JA byla vcera na magnetické rezonanci, vysledek budu mit u neurologa 20.9., tak uvidime

petull77
1. zář 2017

@tcz
Epilepsii zjistili z EEg? Ct bylo ciste?

tcz
autor
1. zář 2017

@petull77
To nevim z ceho to zjistili. Byla jsem na EEG i CT. Dulezite je, ze se to podchytilo a je mi fajn 😉

tcz
autor
1. zář 2017

@petull77
To nevim z ceho to zjistili. Byla jsem na EEG i CT. Dulezite je, ze se to podchytilo a je mi fajn 😉 Kdy budes mit vysledky? Dej pak vedet jak to u tebe dopadlo. Budu drzet palce at je to jen nejaka banalitka.

35pavla
1. zář 2017

@petull77 š čím máš ty problémy?

35pavla
1. zář 2017

Já doufám že mě doktor taky někam pošle, nebo by jsem zkusila nějakého neurologa a vysvětlit situaci a napadlo mě ještě dojít na ORL třeba by mě doktorka taky mohla poslat na další vyšetření

35pavla
1. zář 2017

@tcz
@petull77 Holky můžu se ještě zeptat ptal se vás doktor jestli nejste třeba zrovna ve stresu nebo jestli nemáte jine potíže?

tcz
autor
1. zář 2017

Nee, obvodak me hned poslal na neurologii, kde udelali vsechna vysetreni a bylo jasno.

prostejina
1. zář 2017

@tcz jak jsem si přečetla název, bylo mi hned jasný, o co půjde :-/ dost často lidi cítí třeba spálenou gumu, a tak.
Tak hodně štěstí a at se to zlepší 🙂

35pavla
22. zář 2017

@petull77 ahoj tak jak si dopadla?

petull77
23. zář 2017

@35pavla ahoj, dopadla jsem dobre! Rezonance cista! Vsechny výsledky uplne v poradku, takze diagnóza od neurolozky: únava, stres, kojeni, namaha, vyčerpání, malo spanku, klasika....

35pavla
24. zář 2017

@petull77 AHOJ, rak to je dobře že je vše v pořádku. Tak že to musí přejít samo? Mě to přešlo na cca 3 týdny a teď zase ten smradek cítím ale věřím že je to všechno ze stresu a nevyspani

petull77
24. zář 2017

@35pavla ano, me to taky přešlo nakonec samo 🙂