Čichové halucinace - výfukové plyny
Holky, nesetkala jste se některá s tímto problémem? Posledních 14 dní mě zlobí čich. Cítím jen výfukové plyny. Jako by vedle mě stálo nastartované auto. Cítím to při každém nádechu. Ve dne, v noci. Vedle mě, ani v okolí žádné nastartované auto není. Nevíte čím by to mohlo být? Co to je? Do doktora se mi s takovou prkotinou nechce. Děkuji za názory.
@lavender19xx
ahoj a mohu se zeptat, co to ma znama za zdravotni problem? dekuji
@petull77 bohužel to nevím přesně, ale když tam byla naposledy a řekla doktorovi, že už ty kapky nepotřebuje brát, že už necítí močůvku, tak jí řekl, že to je běh na dlouhou trať... tak držím palec, ať to není nic vážného nebo neřešitelného.
@lavender19xx pokud bere kapky, tak to asi zase tak vazne nebude, i kdyz je to beh na dlouhou trat... ale asi zadne poskozeni na mozku to nebude, to by kapky nestacily
@tcz Tak se hlásím, byla jsem u lékaře a koukal na mě jak na blázna. Vzal jen krev. Jinak včera jsem to necítila vůbec á dneska trošku. Jal to bylo prosím u tebe cítila si ten smrad denne nebo jen občas? Když s tím doktor nebude nic dělat tak zkusím zavolat na neurologii ale nevím jestli mě objedná bez doporučení. Přeji krásný víkend
Porad. Pri kazdem nadechu. Na neurologii jen s doporucenim. Bez nej te nevezmou.
JA byla vcera na magnetické rezonanci, vysledek budu mit u neurologa 20.9., tak uvidime
Já doufám že mě doktor taky někam pošle, nebo by jsem zkusila nějakého neurologa a vysvětlit situaci a napadlo mě ještě dojít na ORL třeba by mě doktorka taky mohla poslat na další vyšetření
Nee, obvodak me hned poslal na neurologii, kde udelali vsechna vysetreni a bylo jasno.
@tcz jak jsem si přečetla název, bylo mi hned jasný, o co půjde :-/ dost často lidi cítí třeba spálenou gumu, a tak.
Tak hodně štěstí a at se to zlepší 🙂

@tcz to nejsou prkotiny, pokud to bude přetrvávat, pro jistotu se objednat na ORL. Známá tam s něčím podobným dochází už několik let na kontroly, užívá na to nějaké kapky.