icon

Čípek - hemangiom. Značí předrakovinotvorné bujení?

barulina
25. kvě 2021

Zdravím. Poslední měsíc jsem cítila jisté nepohodlí v intim. Oblasti. I nějaké špinění mimo cyklus. Dnes ko, a objevil se Hemangiom na čípku. Nikdy tam nebyl. Za 3 týdny volat na výsledky. Značí to to předrakovinotvorné bujení?

amazonkajanik
25. kvě 2021

@barulina může a nemusí. Zbytečně neplas. Mě kdysi řekl doktor, že mám už nevím název, ale bylo to, že cytologie není schopná identifikovat. Tak jsem musela znovu, ale už ne na sklo, ale do roztoku (byť pojišťovna neproplatí, je to jistější,nová mudr dělá jen to)a v pohodě. Vím, že to čekání je o nerv, nedávno jsem byla na utz prsu a obavy byly! Takže počkej na výsledky, na to, co řekne /doporučí lékař 😉

barulina
autor
25. kvě 2021

@amazonkajanik ja vim, ze musim pockat. Ale trpelivost neni ma prave silna stranka. Uz se vidim. Nikdy tam nebyl no, a i dr dnesek zakoncil jinak nez obvykle, ze proste uvidime. Ale vzipne je, ze me to doslo az ted, ze neco byt muze. Pro vsechny starosti a spech kolem deti jsem se ted navecer kvalitne "dojebkala"

barulina
autor
25. kvě 2021

@amazonkajanik a dekuju

amazonkajanik
25. kvě 2021

@barulina hele, vím že my dvě se v diskusích moc nemusíme, ale to neznamená, že nechám někoho plavat, když je mu ouvej! Jasně, je to obser, to čekání. Moje sestra podstoupila skoro přede 2 lety odstranění dělohy a vaječníků. 10 let se dařilo to nějak potlačit a nakonec přišla mudr s tím, že bude lepší to dát pryč a nedat rakovině šanci. Ale sestra o tom věděla x let a po dětech se to vždy na čas srovnalo. Takže teď klid, ať to bude, co to bude, je to včas podchyceno! A nebo to bude jako u mě, prostě jen laborka nevěděla. A na tom utz prsu mi řekl doktor, tak příští rok zase,ju. I když to byla mléčná žláza. Ale prostě už mě chce mít ujistenou a zajištěnou, že to bude v poho ...

barulina
autor
25. kvě 2021

@amazonkajanik jj. Jako ja nejsem clovek, ktery by si nazor delal jen na zakl. Internet. Diskuze. A uzz vubec mi nevadi, ldyz ma nekdo jiny nazor. Takze me vubec neva ani nase treba ostrejsi komunikace, ja to kolikrat ani zle nemyslim, jen tu chybi ton, nepisu smajliky atd. No tak nalez tam je. Ted hlabne at zavcasu chycene. Jako ja nemam hlidani ani ma tu pripadnou konizaci. No uvidime
A tobe dekuju za slova podpory. Prosim te, ta prsa, to je od kolika let? Nebo sis neco nasla? Hlavne, zw je sestra v poradku a ty take

kocila
26. kvě 2021

@barulina jakou cytologii jsi volila? příplatkovou?, ta příplatková odhalí mnohem více..držím palce ať je vše v pořádku

amazonkajanik
26. kvě 2021

@barulina prsa jsou automaticky nějak od 50let. Jinak, když jdeš sama pro svůj klid, tak se platí. U nás 500,-
Ale já si nahmatala bulku a dostala jsem od mudr žádanku a tím pádem bez poplatku. Mé sestříně minulý měsíc podstoupila masektomii a je po chemosce,27let. A kamarádka mi před pár lety zemřela, když se jí ta potvora po 2.vrátila, bylo jí 34let, takže rozhodně tohle nepodceňuji. Ještě musím na gyndu na cytologii, ať to mám komplet ...

lilian2111
26. kvě 2021

Já měla a měla jsem poslední stupeň před rakovinou, museli mi dělat větší konizaci, naštěstí výsledky histologie byly v pořádku.