Cysta. Je možné, že cysta zůstala?

15. lis 2020

Zdravím, před měsícem mi doktorka našla cystu na levém vaječníku a podala dvě injekce, ms dorazila za 3.dny, zítra očekávám zase ms ale od rána mě bolí levá strana v podbříšku je možné že cysta zůstala? Kontrolu bych měla mít po těchto ms. Děkuji

marketanova
15. lis 2020

Dobrý večer, byla jsem nedávno na gyndě a mám novou cystu na vaječníku, snažíme se s manželem o druhé dítě, myslíte, že je to vážné..

misicka03
16. lis 2020

@marketanova taky mám cystu a doktor tvrdí, že ničemu nevadí záleží jakého je typu, jenže já si myslím, že vadí, protože už rok se nedaří...

luckawm
16. lis 2020

@misicka03 ono asi hodně záleží jaká je a jak je velká. Já jsem měla před lety cystu na levém vaječníku a dr s ni noc nedělala. Šla jsem k jinému dr a ten mě asi za měsíc operoval. Cysta se mu už nelíbila velikosti. Celou dobu co jsem ji měla jsem měla normalne MS, ale sama proste neodesla. V těhotenství se mi cysta též udělala, ale vstřebala se.

marketanova
18. lis 2020

Mě se bohužel stále nestřebává, jen se bojím operace, chceme druhé dítě a pořád se nám nedaří

misicka03
19. lis 2020

@marketanova chce to pořešit s doktorem. Já se objednala do CARU tam mi snad s tím něco udělají, protože ten můj se do ničeho nemá.. Zvlášť jestli je to velký třeba jak pomeranč. Mám ji tam skoro rok a to není normální.

luckawm
19. lis 2020

@misicka03 to určitě normální není 🤔. Mě ji hlídali třeba 4-6 měsíců a pak jsem šla na operaci. Navíc jsem ještě chodila do školy takže jsem nemohla ani na tělocvik jelikož mě při větší námaze ta levá strana bolela. Rok mi přijde jako dlouhá doba.