icon

Dlouhé krvácení a křeče při antikoncepci: Co to může být?

19. led 2025

Ahoooj.. dávám znova diskuzi, bohužel byla odstraněna skrze nevhodnou fotku..
Měla bych takový dotaz.. už dlouho krvácím mimo svůj cyklus, antikoncepci už mám čtvrtou🤦‍♀️ Teď mi naposledy měnil v listopadu. Ale k tématu, v úterý jsem začala opět krvácet, jenže ve čtvrtek to byla katastrofa, začala jsem mít šílené křeče a vypadl ze mně nějaký kus něčeho. Když jsem volala na gynekologii tak bohužel mají dovolenou, tak zkusím v pondělí, pořád mi to vrtá hlavou co to mohlo být, jestli to mohl být i třeba potrat, ale zase si říkám když beru antikoncepci tak asi ne.
PS: Antikoncepci ještě nemám dobranou a menstruaci mám dostat někdy na konci příštího týdne

K tomu jsem měla ještě šílené bolesti, únava, no bylo to prostě něco jiného. Zítra zavolám hned k tomu doktorovi. Napadlo mě jestli to nemůže být i sliznice..? Předem děkuji za odpověď 👍

te_reza
19. led 2025

Fotku sem bohužel stihla 😂 pokud bereš ha a takhle krvacis v půlce plata, měla si jít k dr rovnou. Těch možností co to může způsobit je dost. Prasklá cysta umí taky dost.

autor
19. led 2025

@te_reza 😅
Zítra tam zavolám a hned se objednám. Ale děkuji 👍

lencaa11
20. led 2025

Já bych nečekala a šla k lékaři může to bejt cokoliv jak se zde píše cysta ,myom , a 100 jiných věcí zdraví je přesnejsi pokud i přes HA krvacite hodně možná bych i se zeptala na možnou endometrizu

autor
20. led 2025

Tak doktor ma dovolenou 🤦‍♀️ Jinak zkoušela jsem si dělat test a nic, takže to bude asi neco jiného

veronicka89
20. led 2025

Fotku jsem nestihla ale bude to na 99% srazena krev s kouskama sliznice

autor
20. led 2025

@veronicka89 Taky si to už myslím.. myslíte holky že mam plašit nějak? Ten doktor ma dovolenou, tak mam to zatím nechat bejt?

lencaa11
20. led 2025

Pokud krvacite hodně tak bych navštívila lékaře

veronicka89
20. led 2025

Zasla bych jinam oro jistotu a 4? Antikoncepci ...to povolil doktor . Vzdyt si ak muze sedat i oul rolu to prece bestihnes ani videt jestöi ti sedla kdyz uz hbed mas jinou ...

Takze asi umen i doktora co to nepise jak lentilky ale trosku se zamysli hskou potrebujes ...atd